miercuri, 8 octombrie 2014

Look Tv HD si Look Plus HD, oficial la Orange TV. Look HD costă 2,5 euro / lună. Abonament gratuit 7 luni pentru contractele noi încheiate pe 2 ani, cu instalare și activare gratuite.

Orange TV a anunțat printr-un comunicat că lansează o nouă ofertă, dar si că asigură clienţilor săi posibilitatea de a viziona meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii, prin includerea în mod oficial în grila Orange TV a televiziunilor Look Plus HD şi Look TV HD. Aceste erau transmise până acum gratuit pentru toti abonatii, ca test.

Look Plus HD, televiziunea care transmite o parte din meciurile Ligii 1, este oferită in continuare gratuit pentru toti abonatii.

Look TV HD, care transmite restul meciurilor, va putea fi vizionat doar prin achizitia unei opțiuni dedicate, denumita tot Look TV HD, care costă 2,5 euro/lună (TVA inclus). Clienții care aleg această opțiune primesc şi 7 GB/lună trafic de internet, pentru a putea viziona Orange TV (inclusiv Look TV HD) și pe smartphone, tabletă sau PC, prin aplicatia Orange TV Go. Poți folosi traficul de date inclus în opțiune pentru a accesa aplicația Orange TV Go, pe tvgo.orange.ro și pe dailymotion.com.

Opţiunea Look Tv HD se poate activa în magazinele Orange, prin apelarea numerelor de telefon 499 sau 0800 ORANGE. Dacă ai asociat abonamentului Orange TV un cont online pe orange.ro/contul-meu pentru un număr de telefon Orange, poți activa opţiunea şi prin SMS trimis la numarul 321, cu unul dintre textele: Look TV, LookTV, Look, Liga1, Liga 1 sau Fotbal.

Orange ofera ca exemplu pretul total pentru care clienţii cu abonamentul Local HD, în valoare de 5 euro, vor putea viziona în continuare meciurile transmise pe Look Plus HD de pe televizor, laptop, tabletă şi smartphone. Acestia trebuie sa activeze şi opţiunea Look TV HD pentru a putea urmari şi acest canal şi vor plăti în total 7,5 euro (TVA inclus).

Clienţii existenţi vor putea sa urmărească gratuit Look TV HD doar până la sfârşitul lunii octombrie. Din noiembrie 2014, Look TV HD va fi disponibil numai abonatilor care isi activează opţiunea Look Tv HD. Insa Look Plus HD va rămâne inclus în toate abonamentele Orange TV, fără a fi necesară activarea unei optiuni speciale.

Cei care activează un abonament Orange TV nou, pentru 2 ani vor beneficia de 7 luni de gratuitate la abonament. La primul abonament Orange TV pentru 24 de luni, instalarea și activarea sunt gratuite.

Toţi clienţii care vor activa serviciul Orange TV până pe 25 octombrie inclusiv vor avea acces gratuit la acest canal până la sfârșitul lunii, iar cei care il activeaza după data de 25 octombrie 2014 vor avea acces gratuit în primele 7 zile la Look TV HD, indiferent de abonamentul de televiziune ales.

„Orange TV a fost creat din dorinţa noastră de a le oferi românilor un serviciu de televiziune axat pe calitate şi inovaţie, care să aducă pe piaţă o experienţă multiscreen şi cele mai multe canale HD. Meciurile din Liga 1 sunt de foarte mare interes pentru clienţii noştri şi de aceea ne bucurăm să le avem în oferta noastră. Toţi clienţii Orange TV pot urmări meciurile din cea mai mare competiție de fotbal din România acasă, pe televizor, şi pe dispozitivele mobile, când sunt în mişcare”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.


10 comentarii despre subiectul „Look Tv HD si Look Plus HD, oficial la Orange TV. Look HD costă 2,5 euro / lună. Abonament gratuit 7 luni pentru contractele noi încheiate pe 2 ani, cu instalare și activare gratuite.”:
Anonim

Deci gata, din noiembrie adio Look Tv HD gratis la Orange Tv.... Oricum, cred ca au cel mai mic tarif la Look Tv pana acum. Plus ca vor transmite Look TV HD gratis la toti abonatii. E intersant ca iti dau si 7 GB sa vezi Look TV pe tableta sau telefon. Sunt curios daca vor putea fi folositi acesti 7 GB si pentru altceva decat Look Tv, desi nu cred.

Anonim

Are parca Telekom Tv mai ieftin, dar nu are Look HD.

Anonim

@Anonim 8 octombrie 2014, 13:08, cei 7 GB vor putea fi utilizati pentru aplicatia Orange Tv Go, pentru tvgo.orange.ro și pentru dailymotion.com, nu si pe alte pagini web si nici pentru alte aplicatii. Insa nu stiu daca sunt suficienti 7 GB pentru o vizionare mai intensiva a canalelor tv online, intr-o luna.

Anonim

bravo lor.abonatii vor urmarii meciurile din liga 1!

Anonim

Are Telekom look tv HD

Anonim

Are ,dar chiria lor pe receiver HD este mai mare.Inclusi pretul pentru abonamentul minim este mai mare !

Anonim

Cel mai mic tarif pentru Look TV HD + Look Plus HD il are UPC la 10 lei.
Orange are la 2.5 EUR = 11 lei la cursul de azi.
Telekom are doar Look TV la 9.5 lei + HD separat.

Anonim

faceti o scanare acum,o mare surpriza upiiii!!!!

Anonim

Ce surpriza? Nu e nicio surpriza. Detaliaza, daca vrei sa transmiti ceva.

Anonim

"Telekom are doar Look TV la 9.5 lei + HD separat" .Total fals ,telekom are inclus look tv hd la abonament de 9,5 lei .Uite aici sursa https://www.telekom.ro/fix/liga.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile