miercuri, 8 octombrie 2014

Noi seriale cu ocazia transformării MGM România în AMC

După America de Nord, postul TV AMC va fi lansat şi în Europa Centrală şi de Est în noiembrie 2014. AMC este unul dintre cele mai populare şi premiate branduri de televiziune, oferind telespectatorilor un conţinut mai profund şi mai intens, caracterizat prin sloganul “Something more”.

Schimbarea denumirii televiziunii MGM in AMC va fi pregătită de lansarea in premieră si in exclusivitate, conform unui comunicat al companiei, a doua noi seriale: Halt and Catch Fire si The Divide ( Preţul verdictului).

Halt and Catch Fire are premiera miercuri, 5 noiembrie, de la 22:00. Este o ficțiune dramatică în care Joe MacMillan, fost director la IBM, pune la cale un proiect de inginerie inversă a produsului emblematic al fostului său patron și își mobilizează compania pe care o deține, Cardiff Electric, într-o cursă personală a PC-urilor. MacMillan îl cooptează pe Gordon Clark, un inginer extrem de talentat ale cărui visuri nerealizate de a crea un produs revoluționar i-au afectat relația cu soția lui, Donna și pe Cameron Howe, un geniu instabil care își riscă viitorul pentru a se alătura lui MacMillan. Sursa de inspirație pentru Halt and Catch Fire este inventivitatea și acel moment în care oamenii sunt pe punctul de a crea ceva care va schimba întreaga lume și muncesc pentru a-și atinge țelul indiferent de riscuri.

The Divide ( Preţul verdictului ) are premiera joi, 6 noiembrie 2014, de la 22:00. Christine Rosa, o asistentă socială care lucrează cu pasiune pentru Inițiativa Inocenței, se ocupă de cazul unui condamnat la moarte, pe care îl crede acuzat pe nedrept de uciderea atroce a unei tinere familii cu 11 ani în urmă. Încercând să afle adevărul, caută noi dovezi și întâlnește un procuror la fel de dedicat, Adam Page, a cărui părere despre justiție este extrem de nuanțată. Pe parcurs, trecutul lui Christine, dar și al lui Adam, ies la suprafață pe măsură ce amândoi se confruntă cu întrebarea dacă un om este vinovat sau nevinovat, care se întrepătrunde cu experiențele de viață ale fiecăruia.

UPDATE 15 octombrie 2014: A fost anunțată o nouă dată pentru lansarea AMC în România, respectiv 5 noiembrie 2014.


8 comentarii despre subiectul „Noi seriale cu ocazia transformării MGM România în AMC”:
valy

asteptam cu nerabdare AMC TV.Dar sa nu fie pay-per-view.Decat asa mai bine lipsa.

Anonim

Vrei calitate plateste ! Dar romanu e obisnuit cu moka.

Anonim

Si daca platesc si n-am calitate? Care ar fi replica ta?

Anonim

stiti cum e : aceeasi marie dar cu alta palarie

Anonim

Voi care comentati, unde vedeti voi ca scrie ca va fi canal cu bani ? Va fi tot ca pana acum, isi schimba doar sinla, denumirea si grafica, plus cateva seriale noi. Nu inteleg de ce inventati presupuneri despre care se stie din start ca nu sunt reale, doar ca sa comentati sa va aflati in treaba.

Anonim

De fapt MGM ,isi schimba numele in AMC, si avand in vedere ca MGM este la Focus sat ,Dolce,UPC,nu si la RCS-RDS atunci nu va fi un canal pay-per-view...

GABI

poate-l vor baga si cei de la RCS&RDS, pare un program bun cu filme mai vechi de genu telecinemateca.

Anonim

In comunicatul international s-a anuntat ca odata cu rebrand va fi lansat si versiunea HD si VOD. Oare va fi lansat si la noi macar versiunea HD?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile