luni, 6 octombrie 2014

Orange România a lansat configuratorul de abonamente Orange Young

Clienții cu vârsta cuprinsa între 18 - 35 ani au la dispoziție începând de astăzi configuratorul Orange Young, cu o ofertă disponibilă exclusiv online, prin care își pot crea sau modifica propriul abonament, anunta printr-un comunicat Orange România, explicând că din studiile de piață efectuate și din interacțiunile cu clienții, a reieșit în mod constant că tinerii își doresc mai multă flexibilitate și control în alegerea și modificarea resurselor, mai ales în cazul internetului mobil de mare viteză.

Configuratorul online le permite clienților să își personalizeze abonamentul cu minute, SMS-uri sau trafic de internet, fie că au deja un abonament sau își doresc unul nou. De asemenea, pot adăuga la configurarea ofertei un telefon și își pot alege perioada contractuală dorită. Mai mult, clienții primesc bonus minute și SMS-uri nelimitat în Orange, acces gratuit la viteze 4G, comunicare nelimitată prin aplicația Libon și acces la serviciile Orange Cloud și Orange Antivirus. Clienții pot să-și modifice oricând resursele din abonamentul creat.

Întreg procesul, de la configurarea și activarea ofertei și până la plată, se desfășoară online, rapid și securizat, direct din contul Orange. Clienții aleg ce resurse să conțină abonamentul, se autentifică sau își creează un cont Orange, introduc datele personale și atașează documentele necesare, iar apoi aleg metodele de livrare și de plată, având opțiunea să plătească online sau la livrarea comenzii.

Configuratorul este disponibil AICI.


Un comentariu despre subiectul „Orange România a lansat configuratorul de abonamente Orange Young”:
Anonim

Să reducă preţurile şi mai vorbim. Atâta timp cât îşi tratează clienţii ca pe nişte fraieri viitorul nu sună bine. Promovează tot felul de servicii total inutile ca să-şi scuze preţurile exorbitante la telefonie.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile