vineri, 10 octombrie 2014

Reluarea procedurii de valorificare a drepturilor de televizare a meciurilor din Liga I, respinsă în instanță, anunță LPF

Curtea de Apel Bucuresti a respins definitiv cererea prin care RCS-RDS SA a solicitat obligarea LPF la reluarea procedurii de valorificare a drepturilor media aferente Ligii I, anunta printr-un comunicat Liga Profesionista de Fotbal.

"Considerăm că aceasta solutie fireasca a instantei va inlatura definitiv orice speculatie referitoare la presupusa incalcare a legislatiei concurentei de LPF prin modalitatea de valorificare a drepturilor media implementata incepand cu sezonul 2014/15. De asemenea, este important sa subliniem discrepanta evidenta dintre pozitia RCS-RDS SA, care si-a declarat pe toata durata litigiului interesul pentru preluarea dreptului de transmitere a meciurilor din Liga I si pozitia de facto a aceleiasi companii, diametral opusa, intrucat RCS-RDS SA refuza in continuare sa negocieze cu partenerul LPF, Intel Sky Broadcast LTD, preluarea acestor drepturi. De aceea, reiteram rugamintea noastra ca RCS-RDS SA sa contacteze cat mai repede reprezentantii Intel Sky Broadcast, astfel incat abonatii RCS-RDS SA sa primeasca, din nou, Liga 1 in casele lor", mai precizează sursa citată.

Deocamdată RCS-RDS nu a prezentat o pozitie oficiala in privinta acestei decizii.

Update: De mentionat ca prin ordonanta presedintiala RCS-RDS a incercat sa suspende efectele contractului cu Intel Sky. Instanta nu s-a pronuntat pe fond, ci doar pentru suspendarea efectelor contractului. Fondul este programat a se judeca pe 10 noiembrie 2014.


25 de comentarii despre subiectul „Reluarea procedurii de valorificare a drepturilor de televizare a meciurilor din Liga I, respinsă în instanță, anunță LPF”:
George

liga 1 faliment.

George

Liga 1 isi revine la digi sport.

Anonim

asta e.........
rds-ul mai si pierde
parerea mea ; rds va pierde pozitia dominanta dar nu va negocia cu Intel Sky (vezi cearta cu Discovery)

James Hetfield

Nu pierde, cine se uita la fotbalul asta ?

"De aceea, reiteram rugamintea noastra ca RCS-RDS SA sa contacteze cat mai repede reprezentantii Intel Sky Broadcast, astfel incat abonatii RCS-RDS SA sa primeasca, din nou, Liga 1 in casele lor", mai bine zis, sa ia si rcs-rds programele look ca altfel intram in faliment, nu se uita nimeni la meciurile nostre de toata jena

DOREL DIN VARFU\ DEALULUI

ce sa vad la liga 1 ? meciuri de curtea scolii? o sa contacteze RCS^RDS reprezentantii Intel Sky din parti:)), acelasi circ de prost gust cum a fost si cu progarmele Discovery. Bine au facut ca le-au scos, din curiozitate m-am uitat la alea ale lor si... chiar sunt mai bune decat aberatiile Discovery. La fel si cu Liga 1, pt ce s-o retransmita cand au mai toate ligile straine transmise pe programele digisSport

Anonim

RDS a pierdut si ultimul tren, ultima speranta. Deci cine vrea Liga 1 trebuie sa se cableze la Upc?

Anonim

upc nu exista in B H.

Anonim

nici in teleorman

Anonim

este focus sat in teleorman

Anonim

Daca nu pot sa introduca programele Look si Look Plus gratis la toata lumea, atunci sa-l faca pachet si sa-l cumpere cine doreste ,asa ar fi cel mai corect.

Anonim

Focus Sat este in toata Europa, eu vreau UPC, pentru servicii complete, ca nu ofera Focus Sat si internet si astfel sunt obligat sa mai iau internet si in plus televiziune de la alt operator , ca nu imi dau altii doar internet.

marian

si ce daca e focus sat in teleorman? eu nu vreau lighean, am 3 televizoare, si nu stau la tara ci la oras, asa ca lasa focus sat, cu privire la liga 1 romania, bine ar fi ca rcs ,sa nu ia cele 2 posturi tv care transmit iorgulescu-paszkany-sky, eu oricum l-e vad pe PC, dar nu toate meciurile, doar cele suspecte de blat, rcs sa nu faca prostia sa ia liga 1, ca pe pariu ca intel pleaca cum au venit cu ciusca intre picioare, nu au de unde sa i-a bani , upc au cativa care au vrut liga, telekom cativa, rcs nici unul, asa ca faliment luminos scrie pe fruntea lui iorgulescu, de unde va plati el drepturile tv? nu prea i-a iesit lui iorgulescu, bun si comentariul lui james hetfield, are dreptate.

Anonim

Luati-va smart tv si instalati seenow, acolo e pachet separat pentru posturile look si fotbal.
Asta o sa fie viitorul. Nu se va mai oferi tv ci doar internet.

Anonim

eu deja abia astept sa bage RCs&RDS inapoi programele Look sa vad Liga 1, nu de aia da' chiar am ce sa vad la ele, ca sa nu mai iau in calcul ca dorm asa bine la ele, mai ales meciurile care se dau seara

Anonim

Audientete pt canalele look look plus
5000 pt look plus si 6000 look. Retinem ca la look sunt 6000 datorita lui orange.

Anonim

Tristete mare, aboanati resemnati sau razvratiti la rds. Unii vor alege sa accepte situatia, altii sa plece.
Mai multi vor fi cei care pleaca, parerea mea

Anonim

Parerea ta... Pe mine nu ma intereseaza jaful asta de fotbal. Deci tristete mare pentru tine, asta e... :-)

Anonim

Tragedie lumeeeeeeeeeeeeee!!!!! Paguba in ciuperci!!!!!!! Vrem canale HD, Discovery ,canale de filme in format HD, etc etc! si ma refer la acele canale de filme care nu intrerup filmul pentru reclame. Bine inteles nu pretind sa fie gratis ! Calitatea costa!!!!

Anonim

sunt abonat rcs si ma doare undeva ca nu prind liga 1 atata timp cat pe net sunt moaca :))

Anonim

Strugurii sant acri cand nu ajungi la ei nu ?
Deci liga 1 era cea mai cea cand era transmisa de rds acum ca nu mai au exclusivitate e doar un fotbal de doi bani ?

Anonim

Da ma..solutia e Upc sau platforme online. Dar pe online e cam piperat pretul. 3 Euro pe un meci???

Anonim

LPF a castigat vineri, la Curtea de Apel, doar un dosar intentat RCS/RDS pe asa-numita "ordonanta presedentiala". Acest tip de dosar, pe intelesul simplu si al tuturor, ar fi impus masuri provizorii in favoarea RCS/RDS privind drepturile tv si contestatiile aduse de compania de cablu. Cu alte cuvinte, RCS/RDS a incercat sa dea o lovitura rapida si nu i-a iesit, din punct de vedere legal, problema nu este transata definitiv. Exista de asemenea un dosar principal, asa-numit "pe fond", deschis la Tribunalul Bucuresti. Conform siteului Tribunalului, dosarul are primul termen in noiembrie 2014.

Anonim

Atunci va incepe de fapt sa se judece demersul RCS/RDS si modul in care LPF a cesionat drepturile tv incalcand sau nu Legea Concurentei sau normele europene in vigoare.

Anonim

rog insistent RCS&RDS sa-mi bage mecirile din Liga 1, mai ales alea de noapte, in jur de ora 20 ma culc sa plec odihnit la munca ziua urmatoare si and se prindeau pe GSP dormeam linistit, acum ca nu le mai prind .ma mai trezesc din cand in cand ca idiotul de vecin de vizavi este la UPC si injura de mama focului ca a luat bataie steaua :))

Anonim

Nu intereseaza pe nimeni Liga 1, doar pe cei mai prostuti care n-au descoperit fotbalul adevarat nu mizeriile de blaturi din liga 1

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile