marți, 7 octombrie 2014

Serialul Twin Peaks revine cu sezonul 3, după 25 de ani

Fenomen care a revolutionat televiziunea si care a castigat Globul de Aur și alte premii, serialul Twin Peaks va reveni cu un nou sezon produs de catre Showtime, în anul 2016.

Creatorii și producătorii executivi ai serialului original, David Lynch și Mark Frost, vor scrie și produce toate cele nouă episoade, iar Lynch va regiza fiecare episod. Cu actiunea in prezent, Twin Peaks va continua povestea seriei originale, oferind răspunsurile mult așteptate și o concluzie satisfăcătoare pentru fanii serialului.

Pentru telespectatori care au vazut acum peste doua decenii serialul Twin Peaks, dar si pentru cei care il vor descoperi prima data, Show Time va redifuza primele două sezoane, înainte de noile episoade din sezonul al treilea.

Twin Peaks prezintă povestea locuitorilor unui oraș ciudat, care au fost socati după ce regina balului, Laura Palmer, a fost ucisă. Seriful orasului primeste cu bucurie ajutorul agentului FBI Dale Cooper, care a venit la oraș pentru a investiga cazul. In timp ce Cooper face cercetari pentru a gasi ucigașul Laurei, secretele orașului sunt expuse treptat. Un lanț straniu de evenimente aruncă locuitorii din Twin Peaks într-o lume mai intunecată decat însăși existența lor.

Douăzeci și cinci de ani mai târziu, povestea continuă ...


4 comentarii despre subiectul „Serialul Twin Peaks revine cu sezonul 3, după 25 de ani”:
Anonim

inainte de Elodia a fost Laura Palmer

Anonim

Cam orice serial poate fi resuscitat, ori pentru audienta ori pentru profit. Si Lost este in discutii si au zis ca nu mai e exclus continuarea lui.

valyy

mda si Dallas a continuat 3 sezoane si acum l au anulat

Anonim

Pe 21 mai 2017 va fi lansat primul episod din noua serie Twin Peaks !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile