miercuri, 8 octombrie 2014

Setanta Sports HD și Setanta Sports + HD, prin satelitul Astra 5B de 31,5 grade est, utilizat și de Orange Tv România

SES a anuntat astazi că radiodifuzorul internațional Setanta Sports va transmite două canale de sport în high-definition (HD) pentru 13 țări ( Republica Moldova, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Estonia, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan , Letonia, Lituania, Uzbekistan, Tadjikistan și Turkmenistan) prin satelitul ASTRA 5B la poziția orbitală 31, 5 grade Est ( este acelasi satelit prin care e transmis si DTH-ul românesc Orange Tv ).

Transmisii de sport in direct ( precum La Liga, Serie A, Ligue 1, calificarile din Campionatul Mondial si European, FA Cup, Capital One Cup, NHL, UFC, Formula 1, Top 14 Rugby Franta si Campionatul Mondial de Box ) vor fi difuzate pe cele doua canale, Setanta Sports și Setanta Sports +.

Setanta Sports și Setanta Sports + sunt deja disponibile prin platforme DTH și tv prin protocol IP din țările din regiune. La origini, este un canal de sport din Irlanda si a fost infiintat in anul 1990.

"Setanta Sports isi propune să aducă telespectatorii mai aproape de acțiunea de pe teren, prin transmisii live de meciuri si curse. Istoricul SES în furnizarea de televiziune prin satelit de înaltă calitate, împreună cu acoperirea extinsă a satelitului ASTRA 5B, sunt exact ceea ce aveam nevoie", a declarat Dwyer McCaughley, Chief Executive Officer la Setanta Sports Eurasia.

"Ambiția televiziunilor Setanta este de a-si crește audienta în întreaga lume și de aduce conținut interesant pentru pasionatii de sporturi din această parte a lumii. Lansat recent la 31.5 grade Est, satelitul Astra 5B isi întărește astfel oferta de canale în Europa Centrală și de Est, Rusia si Comunitatea Statelor Independente", a declarat Norbert Hölzle, Senior Vice President, Commercial Europa, SES. Mai multe detalii despre compania SES gasiti AICI.

Sentanta Sports si Sentanta Sport + au fost deja incluse in oferta DTH-ului Magtisat de pe satelitul Astra 5B ( frecventa 12207, polarizare verticala, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S2 / 8PSK, criptate). Pe acelasi satelit mai sunt transmise Setanta Eurasia si Setanta Eurasia +, pe frecventa 12070, polarizare orizontala, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 / 8PSK, criptate Viaccess.


6 comentarii despre subiectul „Setanta Sports HD și Setanta Sports + HD, prin satelitul Astra 5B de 31,5 grade est, utilizat și de Orange Tv România”:
Anonim

ar fi fain daca ar adauga un simulcrypt si orange tv cu aceste canale

cristi7

Daaa ! Chiar ar fi niste canale suuuuper ! Sper sa se gandeasca la asa ceva cei de la Orange !

Anonim

Orange se poate gandi de o mie de ori, dar Setanta nu a achizitionat drepturile pentru Romania, deci n-are cum sa fie difuzata pe teritoriul tarii

Anonim

da in rep moldova il vor da ? ca as vre sa stiu ca apare ca in rep moldova il dau da cum ?

DTH Fan

Probabil in Republica Moldova va fi preluat de pe acest satelit si retransmis la unii operatori de cablu de la voi.

In Romania nu cred nici eu ca va fi transmis, doar daca va fi o varianta pentru care au drepturi de transmisie si pentru tara noastra. In viitorul mai indepartat e insa posibil, daca au intentia sa se extinda si la noi.

Anonim

il vad pe un iptv din rep moldova. comentariile sunt in rusa, sigla in caractere chirilice "cetahta cnopt"

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile