luni, 6 octombrie 2014

Vodafone, o companie care se orientează către serviciile Triple Play, inclusiv televiziune și internet fix

Vodafone a lansat în Olanda pachete triple-play (servicii de internet, telefonie și televiziune), în întreaga țară, prin intermediul rețelei sale DSL. Pachetele sunt disponibile cu viteze de 20, 40 și 80 MB, iar în zonele cu fibra optica, la 50, 100 și 500 MB.

Denumit "Vodafone Thuis", serviciul de televiziune oferă tuturor clienților acces la 54 canale digitale in pachetul de baza, inclusiv 25 în canale HD, inregistrari TV și o aplicație pentru dispozitive mobile. Pachetele suplimentare de canale sunt împărțite în categorii, cum ar fi copii, muzica, divertisment, precum și pachete premium ( HBO și Fox Sports ).

"Vodafone Thuis este o piatră de temelie pentru viitorul Vodafone. Serviciile de comunicații mobile si fixe vor fuziona cu această ofertă. Este un pas important în procesul de transformare, de la un furnizor de servicii de telefonie mobilă la un furnizor cu gamă completă de servicii de comunicații", a comentat Rob Shuter, CEO Vodafone Olanda.


Compania a lansat in Olanda o campanie publicitara la nivel national, mesajul fiind acela că Vodafone este mai mult decât o companie de telefonie mobilă.

Vodafone a cumpărat de asemenea anul trecut Kabel Deutschland, cel mai mare furnizor de servicii de televizune prin cablu din Germania.

Intr-un interviul recent, presedintele companiei Vodafone a declarat că o posibilă achiziție a Liberty Global ( compania care deține UPC ) este demnă de luat în considerare, la prețul corect.


5 comentarii despre subiectul „Vodafone, o companie care se orientează către serviciile Triple Play, inclusiv televiziune și internet fix”:
Anonim

Ce va spuneam eu ca in 10 ani nu va mai exista televiziune catv si nici terestra de nici un fel?
Vor exista doar smart-tv-uri cu acces la internet mobil pe care instalezi aplicatii gen seenow si-ti faci tu grila de programe tv sau ordinea emisiunilor.

Anonim

Da dar nu cu salarii ca in Romania eu am numai crt si nu vad nici o sansa sa-l schimb.

Anonim

Intradevar datorita digi am un smartphone si mi-am luat o tableta de 250 de lei mai mult nu se poate vine iarna.

Anonim

Smart tv -urile merg cu electricitate care costa , accesul la internet costa, accesul la telefonia mobila
costa si cand esti in somaj si nu mai ai bani decit pentru traiul de pe o zi pe alta toata tehnica asta
moderna va face pauza , indiferent de tara in care te vei afla. Dar nicio grija , se poate trai foarte bine
si fara Triplu Pay -ul asta , pardon , am gresit , Play am vrut sa zic .....

Anonim

Interesant ca totusi ai bani de internet...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile