marți, 4 noiembrie 2014

A fost lansată platforma web Telekom Tv

A fost lansata Telekom Tv, noua platforma web de streaming video a fostului Romtelecom ( actual Telekom Romania ), care poate fi accesată AICI. Platforma web diferă ca design si domeniu de dolcetv.ro ( dar include si serviciile acesteia sau similare ) si probabil in timp va înlocui pe cea care a fost lansata de companie cand functiona sub brandul Romtelecom.

Pentru accesarea serviciului este necesara autentificare in contul de client (my.telekom.ro).

Telekom Tv ofera atat canale de televiziune online, cat si filme pe categorii ( drama, comedie, romantic, actiune, aventura, familie, horror, thriller, SF, fantastice, animatii sau scurt metraje ), precum si documentare si emisiuni tv.

De asemenea, prin intermediul platformei este oferit si programul tv al canalelor difuzate.

Exista mai multe tipuri de abonamente disponibile: Canale TV online, Pachet online Docs, Canale TV Premium, Pachet online Dolce Sport, Pachet online Eurosport 360, Pachet online Kids, Disney Movies on Demand, Hbo Go si Pay Per View.

Canale TV Online: Dacă ai servicii de televiziune de la Telekom Romania, te bucuri de acces gratuit sau de prețuri promoționale la canale TV și emisiuni pe care le poți lua cu tine și viziona oricând, pe siteul telekomtv.ro sau de pe tabletă și smartphone prin aplicația Telekom TV. Cu cât numărul de canale din abonamentul tău de televiziune este mai mare, cu atât numărul de canale pe care le poți viziona gratuit online crește. În plus, clienții cu abonament de voce si date de la Telekom Romania Mobile beneficiază de acces gratuit la minim 21 de canale.

Pachet online Docs: Ești pasionat de documentare? Ai cea mai bună selecție de canale TV dedicate pe care le poți urmări live și emisiuni de pe aceste canale pe care le poți urmări când vrei tu direct de pe PC, tabletă, smartphone și chiar de pe televizorul tău dacă ai serviciul Telekom TV interactiv. Pachet disponibil clienților care nu au servicii de televiziune, dar au servicii de voce si date fixe sau mobile de la Telekom Romania sau Telekom Romania Mobile.

Canale TV Premium: Ai acces pe PC, laptop, tabletă și smartphone pe următoarele canale: Dolce Info, Mooz Hits SD, B1 T , Trinitas, Neptun TV, TV 5 Monde, AgroTV, TVH, Cartoon Network, Boomerang, Disney Junior, Disney Channel, TV 1000, AXN SPIN, AXN, AXN Black, AXN White, Sundance HD, Bollywood TV, Realitatea TV, CNN, NasulTV, CCTV, France 24, BBC World News, PVTV, Viasat History, Viasat Explorer, Viasat Nature, Crime and Investigation, The History Channel, Da Vinci, BBC Knowledge, TV Paprika, Fashion TV, Mezzo, Taraf TV, Balkanika TV, HitMusicChannel, Mooz Dance HD, iConcerts HD, Fine Living Network. Pachetul este disponibil pentru utilizatorii care nu au niciun alt serviciu de televiziune, voce sau date de la Telekom Romania sau Telekom Romania Mobile.

Pachet online Dolce Sport: Acest pachet îți oferă acces la canalele Dolce Sport 1,2,3,4 și HD. Prin canalele Dolce Sport vei putea urmări Formula 1 și Campionatul Mondial de Raliuri (în exclusivitate), UEFA Champions League, Europa League, Serie A, Ligue 1, Cupa Angliei, Cupa Germaniei și alte competiții.

Pachet online Eurosport 360: Pe lângă canalele Eurosport și Eurosport 2, acum ai în exclusivitate canale suplimentare prin care vei putea urmări mai multe transmisiuni live simultane din cadrul celor mai importante competiții: Australian Open, US Open, Roland Garros, 24H Le Mans, FIA WEC, FIA WTCC, Bundesliga, Basket-Ball Eurocup, Football America Cup of Nations și Free Skiing Season. De acum tu alegi ce meci de tenis vrei să vezi când se joacă mai multe simultan sau când vrei să urmărești imagini de la boxe sau direct din mașina pentru 24H Le Mans. Pachet disponibil doar clienților cu servicii de televiziune de la Telekom Romania.

Pachet online Kids: Ai oricând cu tine desenele preferate și conținut educativ marca Da Vinci Learning pe PC, laptop, tabletă și smartphone. Le poți vedea fie pe canalele TV live, fie oricând vrei tu, prin selecția de emisiuni și seriale pe care ți le punem la dispozitie.

Disney Movies on Demand: Cele mai iubite filme de la Disney pe care să le vezi împreună cu întreaga familie sunt acum la dispoziția ta oricând și oriunde vrei să le vezi. Animații și filme îndrăgite îți vor aduce aminte de gustul copilăriei. Pachetul este disponibil doar clienților care au cel puțin un serviciu de televiziune, voce sau date de la Telekom Romania sau Telekom Romania Mobile.

HBO GO: În completarea filmelor și emisiunilor disponibile pe site-ul telekomtv.ro, îți este oferit acces online și la serviciul online HboGo prin care poți urmări peste 1500 de filme, seriale și producții HboGo pe calculator, laptop, tabletă sau smartphone. Intră pe site-ul www.telekom.ro pentru mai multe detalii despre acest serviciu.

Pay Per View: Prin Telekom Tv poți închiria filme pe care să le vezi de oricâte ori vrei tu pe calculator, tabletă, smartphone sau chiar pe televizor (dacă ai serviciul Telekom TV Interactiv) timp de 48 de ore.

Telekom Tv poate fi accesat si prin aplicatiile dedicate dispozitivelor mobile, care au fost lansate anterior pentru Android si iOS.


6 comentarii despre subiectul „A fost lansată platforma web Telekom Tv”:
Anonim

Buna seara ma poate cineva ajuta ca daca am internet de la telekom pot sa accesez macar cateva canale

Anonim

Trebuie sa fii abonat la televiziune Telekom. A doua varianta e sa ai abonament de voce ȘI de date de la Telekom Romania Mobile, ca sa ai acces gratuit la minim 21 de canale. Altfel nu ti se ofera acces gratuit.

Daca indeplinesti aceste conditii, intra pe site-ul specificat in articol, logheaza-te in contul tau si vizioneaza canalele oferite.

Anonim

Dar pentru Smart TV nu au de gand sa faca ? Ce saracii...mai ales ca acuma marea majoritate a TV-urilor care se vand au inceput sa fie Smart TV.

Valentin

Mie nu-mi merge pe laptop, doar pe telefon. Instalez aplicația, mă loghez, dau pe un canal ''play'' și rămâne negru. Aveți idee de vreo setare specială, serviciul lor de clienți e mort. Mulțumesc.

Anonim

1. Ai incercat și pe alte browsere web, cum ar fi Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari, actualizate la zi ?
2. Îți rămâne ecran negru, dar sunetul se aude ? Sau nici sunetul nu se aude ?
3. Folosesti router ?
4. Folosesti ecrane multiple la laptop ?

Unknown

nici mie nu-mi merge pe pc si nu stiu unde sa mai caut pt a rezolva problema . dau click pe canal dupa ce ma loghez si imi spune ca nu sint abonat

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile