luni, 3 noiembrie 2014

BBC Entertainment va fi eliminat din grila UPC

BBC Entertainment va fi eliminat din grila UPC (EPG.701) in data de 1 decembrie 2014, conform unei capturi de ecran a colegilor de hobby de pe Softpedia Forum.


Canalul pan-regional BBC Entertainment ofera comedii si drame englezesti ale BBC si ale posturilor independente britanice principale si se receptioneaza la UPC in grila digitala DTV Maxim HD.

In acelasi anunt, UPC reaminteste ca abonatii companiei se pot bucura in continuare de noile canale recent introduse ( nr: FilmBox Extra, Comedy Central Extra, Paramount Channel. Nick Jr., MTV Live HD, Pink'O TV).


4 comentarii despre subiectul „BBC Entertainment va fi eliminat din grila UPC”:
GABI

foarte bine, sa-l scoata ca este o porcarie, UK in general este o porcarie de tara, dapa-i emisiunile lor?

Anonim

Nu cred ca e bine sa caracterizezi o tara dupa un canal tv, probabil nu ai prins inca gustul emisiunilor englezesti. BBC (Uk), PBS (America), ARD( Germania) raman singurele canale de stat care folosesc taxa (donatiile) tv pentru a filma emisiuni originale. Nu cred ca exista alternative la emisiuni Horizon sau PBS Nova, Gardeners World sau Frontline. Spre deosebire de Romania, in UK daca pornesti tv-ul, ramai cu ceva dupa ce il inchizi. Programele terestre transmise in UK nu au comparatie in lume.

Anonim

Ete na, au scos unul si au bagat 7. Tot e mai bine ca la rds. Acolo scot 4 si nu baga nimic la loc

Anonim

Ete na, tot mai multumiti aia de pe rds... mai ales aia care au fost inainte la upc...

... cat despre UK, porcarie, neporcarie... strugurii sunt acri...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile