sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Cartela Vodafone: Oferta "Ce vrei tu"

Clientii Cartelei Vodafone beneficiaza de acum de un fond comun de beneficii, in functie de tipul ofertei activate, ce poate fi folosit pentru convorbiri nationale sau internationale in retelele fixe din Uniunea Europeana, SMS-uri nationale sau trafic de date. In plus, clientii Cartelei Vodafone vor beneficia de minute si SMS-uri nelimitate in retea, indiferent de extraoptiunea aleasa, anunta compania printr-un comunicat.

“Introducem, in acest moment, un nou portofoliu de extraoptiuni pentru Cartela Vodafone, care ofera un acces mult mai simplu si mai avantajos la beneficiile Cartelei. Pe langa comunicarea nelimitata in retea, noua cartela cu “Ce vrei tu” ii permite utilizatorului sa foloseasca beneficiile primite in totalitate, exact asa cum are nevoie: MB trafic de date/ minute nationale /SMS nationale.

Extraoptiunea de 7 euro include 2000 MB/minute nationale/SMS nationale, iar extraoptiunea de 6 euro ofera 1000 MB/minute nationale/SMS nationale pe care clientii le pot folosi cum doresc, bucurandu-se de calitatea Supernet™ 4G”, a declarat Radu Tudorache, Director Prepaid, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Mai mult, clientii au acces gratuit, timp de un an de zile, in aplicatia mobila Zonga powered by Vodafone, primul serviciu romanesc care ofera un extins continut muzical ce cuprinde peste 25 de milioane de melodii si albumele a peste 1.800.000 de artisti romani si straini.

Extraoptiunile 6, 7, 8, 10, 12 includ un bonus de pana la 1300 beneficii “Ce vrei tu”, iar pentru activare, utilizatorul trebuie sa apeleze *100#, ramura “Promotie”.

In plus, Vodafone lanseaza noul program de loialitate “Vodafone pentru Tine la Cartela”, prin care ii va recompensa pe utilizatori, la fiecare reincarcare, cu bonusuri atractive, atat in functie de valoare, cat si in functie de vechimea Cartelei. Pentru mai multe informatii despre noul program de loialitate, vizitati: https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/program-loialitate/index.htm.

Campania de comunicare pentru Cartela Vodafone continua cu cei trei tineri – Ovidiu, Mihai si Ioana, sub platforma“Romanii au initiativa”.

Acestia incep o dezbatere legata de obiceiurile lor de comunicare si de modul in care folosesc beneficiile incluse, numite, generic, “ce vrei tu”– minute, SMS sau MB. Dezbaterea va avea loc pe pagina de Facebook: www.facebook.com/cevreitu .

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 438 de milioane de clienti, la 30 septembrie 2014. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.


3 comentarii despre subiectul „Cartela Vodafone: Oferta "Ce vrei tu"”:
Anonim

Din punctul meu de vedere cei de la Vodafone sunt niste neseriosi mi-am activat oferta 5 si nu stiu de ce imi dispare in continuare credit de pe cartela

Anonim

Pai nu ai decat 150 minute, probabil ii depasesti. Sau poate ai aplicatii care isi fac update si ai depasit cei 50 mb de trafic. In ambele cazuri platesti...

Anonim

5€ + TVA = 6.2€

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile