joi, 27 noiembrie 2014

Discovery România a trecut la 16:9 si a schimbat sigla

Televiziunea Discovey Romania este transmisa acum cu raportul imaginii 16:9. Canalul a schimbat si logo-ul.


Sigla este afisata pe televizoarele cu ecran 16:9 mai distanțată de marginea din stânga ecranului față de pozitionarea anterioara a logo-ului canalului.12 comentarii despre subiectul „Discovery România a trecut la 16:9 si a schimbat sigla”

 1. de ce e pusa la distanta sigla? e foarte aiurea ...

  RăspundețiȘtergere
 2. Pentru ca pe televizoarele 4;3 sa nu iasa din ecran, in caz ca televizorele 4:3 fac cropping la imagine.

  RăspundețiȘtergere
 3. Exact pentru rezolvarea problemei existente in cazul multor posturi din prezent unde un sfert din imagine iese din tv 4:3.

  RăspundețiȘtergere
 4. In cazul acesta ar trebui ca si subtitrarea sa se limiteze la latimea unui ecran 4:3.

  RăspundețiȘtergere
 5. Subtitrarea ar trebui sa fie adaptabila, nu inclusa in imagine. Daca in acest caz e separata, ca subtitrare DVB, se adapteaza automat la latimea ecranului.

  RăspundețiȘtergere
 6. la mine la RCS&RDS sigla a ramas tot aia veche pe dreapta :))

  RăspundețiȘtergere
 7. ce sigla urata, au bagat globu ala pamantesc mare cat China in spatele literei D de parca zici ca acum l-a scos :-S

  RăspundețiȘtergere
 8. Mie imi place mai mult decat sigla cea veche, e mult mai moderna cea noua.

  RăspundețiȘtergere
 9. sigla originala Discovery este animata. sigla discovery romania arata ca un cartof decojit lasat sa se strice. mai bine lasau sigla veche.

  RăspundețiȘtergere
 10. Noua siglă evidențiază mai mult Pământul, care nu este un cartof decojit, ci planeta cu scoarță terestră care ne-a dat naștere și fără de care nu am fi existat. Luați în derândere simboluri care ar trebui să fie sacre și cărora ar trebui sa le acordati maxim respect. Gândește-te la aceste aspecte înainte de a posta comentarii alimentate de malițiozitate gratuită, rasă umană !

  RăspundețiȘtergere
 11. pentru DTH Fan: Eram constient de faptul ca sigla reprezinta un glob pamantesc, de aceea am si mentionat in primul comentariu ca sigla originala Discovery US, este animata.n-am spus ca e "animatoare in club" ci animata, adica globul pamantesc se roteste, iar sigla Discovery Romania e statica, adica acel glob terestru arata trunchiat, urat, redus la un glob verzui care aduce cu un cerc

  RăspundețiȘtergere
 12. Unde am spus eu ca a zis tu ceva despre animatoare ? Nu inventa vorbe pe care nu le-am spus. Eu am spus ca e urat ca ai comparat planeta cu un cartof decojit care se strica si am mai spus ca ar trebui sa fie sacra pentru noi, nu bataie de joc. Tu asa ai spus mai sus: "arata ca un cartof decojit lasat sa se strice". Nu am spus nimic despre animatoare, asta e o inventie de a ta si oricine citeste mai sus vede ca nu la asa ceva m-am referit.

  RăspundețiȘtergere

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (81) Digi (555) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (84) Orange (227) Telekom (310) UPC (280) Vodafone (85)