joi, 27 noiembrie 2014

Vodafone va cumpăra Telekom Serbia ?

Paul Judge, președintele Camerei de Comerț sârbo-britanice, a declarat pentru novosti.rs că este posibil ca Vodafone sa achizitioneze Telekom Serbia, precizand că investitorii britanici sunt dispusi sa asiste privatizarea.

"Experții britanici doresc sa asigure guvernul sârb că procesul de privatizare a Telekom va fi  finalizat în favoarea Serbiei, indiferent de modul în care se va efectua vanzarea, partial sau complet", a spus Paul Judge, adăugând că britanicii vor oferi sfaturi si in privinta reglementărilor legislative care ar trebui schimbate pentru a atrage investitorii, chiar daca nu va fi Vodafone cumparatorul.

"Telefonia mobilă britanică este puternică. Vodafone are o companie mare si în România și este logic să fie interesati de achizitiile in această zonă geografică", a mai spus Paul Judge, care a subliniat că guvernul sârb trebuie să ofere conditii profitabile pentru a atrage bani, dar si că sistemul de vize ce există între Serbia și Marea Britanie complică deseori cooperarea in afaceri.


3 comentarii despre subiectul „Vodafone va cumpăra Telekom Serbia ?”:
s0rin

"Pol Dzadze" este defapt "Paul Judge", chairman of the British-Serbian Chamber of Commerce.
Detalii aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Judge

HD Satelit România

Ok, multumesc, am modificat. Asa era specificat in sursa sârbă. Nu stiam că sârbii folosesc ortografia fonetică pentru numele si prenumele strainilor.

Anonim

In limba sarba toate numele straine se scriu cu ortografia fonetica pentru ca in principiu se scriu in alfabet cirilic si fiind scrisa sarba si cu caractere latine se mentine acelasi lucru. mai simplu tot ce se scrie cu caractere latine se scrie dupa ce cuvantul a fost transliterat si scris in cirilic.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile