marți, 4 noiembrie 2014

Discovery Science a trecut la format 16:9

Discovery Science emite acum cu raportul imaginii 16:9. Este necesar ca modificarea să fie efectuată si de către operatorii de televiziune cu plată care distribuie acest canal, daca nu a fost deja aplicată.


De asemenea, au fost schimbate si elementele grafice.

Discovery Science este televiziunea care prezintă cele mai interesante aspecte din diverse domenii ale ştiinţei şi tehnologiei. Canalul îşi aduce telespectatorii mai aproape de cele mai mari proiecte tehnologice şi cele mai importante noutăţi din domeniu, prezintă direcţii interesante de cercetare şi în acelaşi timp îşi delectează publicul cu gadget-uri interesante.

Prin intermediul celor 12 branduri de televiziune, în frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science şi Discovery HD Showcase, dar şi al produselor şi serviciilor comerciale şi educaţionale de top, Discovery oferă telespectatorilor posibilitatea de a-şi explora universul şi de a-şi satisface curiozitatea. Programele Discovery sunt difuzate în 19 limbi, ajungând la peste 261 de milioane de abonaţi din 105 ţări de pe trei continente.


7 comentarii despre subiectul „Discovery Science a trecut la format 16:9”:
Anonim

Normal, trebuia sa emita in format HD! Noi exaltam de fericire la 16:9 o Doamne !

Anonim

Colegu nu sti, ca noi suntem aia ..''la noi merge si asa''

Anonim

Hei bucurativa ca emite color)))))

Kalman2007

La Orange este versiunea Discovery Science HD :) Programul e la fel. Era de asteptat ca si versiunea SD sa treaca la 16:9. Din 1 decembrie se schimba si Showcase, grafica noua, programe noi.

Anonim

Am Science in HD.16:9 nu ma intereseaza noul aspect.Antena Grup a trecut la 16:9 :)))),astia trebuiau sa treaca de acum 5 ani !

Anonim

A trecut si la RCS in format 16:9? :)

Anonim

la RCS&RDS se vedeau de acum 2 ani in 4K programele Discovery :))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile