miercuri, 26 noiembrie 2014

RCS-RDS: Reducere 100% de Black Friday, timp de 6 luni la Optim Nelimitat

RCS-RDS a creat o pagina specială pentru Black Friday 2014, in care anunta o reducere de 100%.

Nu a fost precizat ce produse sau servicii vor avea reducerea si in ce conditii, insa se anunță că oferta va fi lansată astăzi si poate fi studiată dând click AICI.

E posibil ca reducerile sa fie la DigiMobil. serviciul de telefonie mobila a RCS-RDS.

UPDATE 26 noiembrie 2014: Ofertele RCS-RDS de Black Friday au fost dezvaluite. "Porteaza-ti numarul in reteaua Digi Mobil in perioada 27.11 - 01.12.2014 si beneficiezi de reducere 100% timp de 6 luni pentru abonamentul Optim Nelimitat", anunță oferta companiei.

Optim Nelimitat este tarifat lunar diferentiat, in functie de in functie de serviciile Digi la care mai esti abonat:

- 5 euro, daca esti abonat la TV + net fix; 4 euro, daca optezi si pentru al doilea abonament
- 7 euro, daca esti abonat la TV sau net fix; 5 euro daca optezi si pentru al doilea abonament
- 10 euro daca nu esti abobat Digi.

Reducerea de 100% se aplica acestor tarife lunare,  in lunile de abonament 1-3 si 7-9.

UPDATE 4 decembrie 2014: Zvon - Oferta va fi relansata in curand, dar cu 3 luni de gratuitate. Detalii gasiti AICI.


9 comentarii despre subiectul „RCS-RDS: Reducere 100% de Black Friday, timp de 6 luni la Optim Nelimitat”:
Anonim

Orice ar anunta, e greu sa o bata pe cea a upc-ului. Acolo s-au dat si se mai dai si in week-end-ul care vine tablete, televizoare si console PS3.
Dar sa vedem, ce surprize ne rezerva

danyrolux

6 luni gratuite la portare http://touchscreen-apps.blogspot.ro/2014/11/fii-pe-faza-prinde-reducerea-de-100-de.html

SANDU

ce televizoare da UPC-ul la oferta? dinalea la 119 lei abonamentul/luna? pai in banii astia iti platesti pe 24 de luni televizorul in rate si... chiar il achizitionezi mai scump decat ai face rata la magazin, nu mai iau in calcul ca LEDTV-urile lor din oferta sunt din gama 2012. Iar de tablete ce sa mai zic... CHINEZARII care daca merg macar 24 luni cat este perioada initiala a contractului inseamna ca ai nimerit o tableta buna

SANDU

referitor la oferta cu 6 luni 100% reducere la portare am primit de la un agent de teren in poarta o foaie cu 12 luni reducere 100% la portare si cu * - oferta valabila pentru agentii de teren asa ca... nu stiu ce sa mai cred. Mai aveam 2 luni la ragalia de UPC si aveam de gand sa-mi migrez numarul fix la RCS&RDS

Anonim

Sandu, la UPC 119 lei pe luna nu reprezinta rata la televizor, ci pretul abonamentului, care include atat rata la televizor, cat si pretul abonamentului la serviciile contractate. Deci ai gresit calculul.

SANDU

Anonim din 26 noiembrie 2014, 15:40 citeste ce am scris cu atentie si nu te mai baga in seama aiurea. Bft. Ce-ti place sa te bagi in seama aiurea si mai esti si Anonim

Anonim

Tu nu esti anonim ? Nu vad niciun cont la tine cu care te-ai logat, ti-ai pus un nume SANDU si poate sa te cheme GHEORGHE. Deci si tu esti tot un anonim.
Si vezi ca tu te bagi in seama si faci si oftopic, ca aici e vorba de RCS, nu de UPC, iar ce ai spus tu despre UPC e total fals si trebuia sa te corectez, ca prostesti oamenii ca pretul ala e doar rata la televizor.

Anonim

astia cu rds-ul lor... niste saraci. Se bucura ca platesc 5 euro/luna si daca iesi cu telefonul din orase... vai mama lor semnal. In plus isi bat joc de clienti cum vor ei. Ba ca le baga liga peste 1 luna, ba ca le mai scoate niste programe... si pretul abonamentului ramane la fel - nu lasa clientii sa rezilieze contractele ( ma refer la cei care au semnat contractul cand aveau in pachet discovery, liga 1 etc ) acum te uiti doar la digi 24 bucurwsti, timisoara, cluj, iasi etc. Vai de mama lor!
SI acum ca nu mai au liga .. vezi doamne.. este vai de ea. Pai RDS-ULE asa a fost mereu .. si cand o aveai tu in grila si acum.

cristi7

Bine ca esti tu bogat. Felicitari ! Lasa-ne pe noi saracii in pace, cu RDS-ul nostru de saraci.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile