luni, 3 noiembrie 2014

Republica Moldova: Compania Moldtelecom a lansat pachetul Extra și serviciul Arhivă Tv

Compania Moldtelecom ( operatorul naţional de telecomunicaţii din Republica Moldova ) a lansat incepand de astazi un nou abonament de televiziune, denumit EXTRA, care ofera toate canalele TV disponibile, inclusiv pachete structurate tematic ( televiziuni HD, pachete adult, canale generale si altele).

Pachetul EXTRA include 114 canale TV, plus cel puţin 15 posturi în format HD, pachet Adult şi 4 posturi de radio.

Noul produs Moldtelecom are inclus serviciul Arhivă TV, disponibil pentru 22 canale, prin care clientul îşi poate salva orice film sau emisiune, pe care le poate viziona ulterior cu până la 5 zile în urmă. În serviciul Arhiva TV înregistrările vor fi grupate după: canalul la care a fost difuzate, denumirea programului și după data difuzării.

În prezent, clienţii Moldtelecom mai au acces la alte două oferte TV de la operatorul naţional: Abonament Premier (77 canale TV + 3 canale HD + 4 posturi radio) şi Abonament Univers (114 canale TV + 6 canale HD + 4 posturi radio).


Despre Moldtelecom

Moldtelecom este operatorul naţional de telecomunicaţii din Republica Moldova. Întreprinderea de stat Moldtelecom a fost înfiinţată în 1993 ca urmare a restructurării sectorului de telecomunicaţii din Republica Moldova. La 5 ianuarie 1999, Moldtelecom a fost reorganizată în societate pe acţiuni, statul fiind fondator şi unic acţionar.

Depăşind sfera sa tradiţională de activitate ( respectiv telefonia fixă ) şi îndreptându-se spre piaţa de telefonie mobilă, Moldtelecom a lansat la 1 martie 2007 operatorul de comunicaţii mobile Unité, în standard CDMA2000, parte componentă a familiei Moldtelecom. Un alt serviciu bazat pe tehnologia CDMA şi oferit de Moldtelecom este serviciul de telefonie fixă Amplus, care are drept scop asigurarea accesului la serviciile de telecomunicaţii tuturor cetăţenilor Republicii Moldova, indiferent de localitate. Comapnia ofera si servicii precum internet şi transport date, telefonie mobilă, telefonie IP,  telefonie video, cartele preplătite tête-à-tête, Număr Verde, Allodin etc).


7 comentarii despre subiectul „Republica Moldova: Compania Moldtelecom a lansat pachetul Extra și serviciul Arhivă Tv”:
Anonim

pana si moldovenii de peste prut au programe tv mult mai interesante decat gunoaiele ce ni se baga fortat pe gura de catre companiile de cablu ce exista in Romania la ora actuala !! si mai inca ceva parca era vorba si lege ca sa retransmita Moldova 1 de catre toti operatorii de cablu pana pe 1 octombrie ! suntem in noiembrie si canci !! Acuma de ce nu se face mare tamtam cum s-a facut si cu digi24 de exemplu ca nu era bagat la UPC !

Anonim

Eu voi face plangere la ANPC si la CNA impotriva UPC. Intai voi notifica UPC si daca nu rezolva problema cu Moldova 1 o voi lua pas cu pas. RCS-RDS a dat in judecata UPC pentru neaplicarea legii si a castigat. De aia UPC a fost fortata sa bage Digi24. Moldova 1 pauza. Si se intampla asta pentru ca in Romania aplicarea legii este optionala.

Anonim

nu plangeti ,ca nici pe akta nu exista digi 24 si moldova 1....

Anonim

asa este Robert.In cadrul emisiunilor canalelor tv din Moldova fie canale tv moldovenesti, fie canale tv rusesti inca se mai pastraza o boare de decenta si bun simt, pe cand la noi invitati permanenti in emisiuni OTV-izate de catre guru televiziunilor Dan Diaconescu(si nu de mult la ROMANIA TV acesta cu mandrie isi lua asupra sa meritul ca a reusit sa tabloidizeze emisiunile si sa le aduca la nivelul emisiunilor de alta data de pe OTV), ma refer aici la ANTENA STARS in intregime ANTENA 1(UN SHOW PACATOS, ACCES DIRECT), PRO TV(LA MARUTA), KANAL D(WOWBIZ) , NATIONAL TV(IUBIRE INTERZISA , FOSTA MEA IUBIE) invitati sunt minoritari, de parca ei ar fi populatie majoritara in Romania manelizata de acestia, asa zise vedete care nu au nimic de spus interesant si nu se ocupa cu nimic concret, dar au devenit modele pentru tineri, mare pacat, subiecte in emisiuni numai de scandal, mitocaneala cat se opoate, tatism, libertinaj in vorbe , chilorateala si tot tacamul ce tine mai mult de anumite cartiere din Bucuresti, tine de un comportament de oameni traiti in copaci si oameni cu deficient mintale.

Anonim

Avantaj net pentru programele rusești/în limba rusă. Din lista de canale rezultă că nici măcar Discovery și National Geographic (care au versiuni localizate în limba română) nu sunt transmise cu subtitrare în limba română. Oare-s mai mulți vorbitori și iubitori de limbă rusă decât cei de română în Republica Moldova? Culmea e că imnul de stat este ”Limba noastră”.

Anonim

Nu trebuia numele MOLDTELECOM?

Anonim

Pai si nu MOLDTELECOM e numele ? Ce intrebare e asta ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile