marți, 4 noiembrie 2014

Suedia a promulgat o lege specială împotriva vizionării ilegale a canalelor de televiziune cu plată

Poliția suedeză a arestat un bărbat în vârstă de 44 de ani din Göteborg, pentru că a vandut servicii de partajare prin intermediul internetului a accesului la smartcarduri tv către 400 de persoane. Barbatul din Göteborg a început serviciile sale în ianuarie 2012, oferind clientilor acces ilegal la pachetele de televiziune cu plata ale Viasat și Canal Digital, la aproximativ 20% din prețul de vânzare oficial. Urmărirea penală este în prezent in faza de analizare a computerului utilizat ca server și va aduce cazul în fața unui tribunal, la începutul anului 2015.

Acțiunea politiei urmează unei legi dure împotriva pirateriei tv, care a intrat în vigoare pe 1 august 2014 si care permite o urmarire penală mai usoara a celor care ofera servicii de furnizare a metodelor neautorizate de acces la servicii tv cu plată, dar si impotriva abonatilor la astfel de servicii ilegale, inclusiv daune materiale de platit de către acestia. Anterior, tribunalul suedez a mai condamnat alte două persoane care au fost implicate în activități de furnizare a metodelor neautorizate de acces la servicii tv cu plată.

Astfel, instanța districtului Södertälje a condamnat un barbat pentru încălcarea incalcarea legilor decodarii pirat. Sentința inițială a fost de un 1 închisoare și un total 37 de milioane coroane suedeze (4 milioane euro) ca despăgubiri catre Canal Digital și Viasat. Hotărârea a fost atacată cu recurs, insa instanța superioara a crescut daunele la 22 de milioane coroane suedeze (2,38 milioane euro) de platit catre Canal Digital și 20 de milioane coroane suedeze ( 2,16 milioane euro ) catre Viasat. Bărbatul a fost condamnat pentru vanzarea de servicii ce permiteau vizionarea ilegala a canalelor tv cu plata ale Canal Digital și Viasat, existand aproape 2000 de clienți ai serviciului său ilegal.

De asemenea, judecătoria Vänersborgs condamnat un alt bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Trollhättan, la o pedeapsă condiționată și despăgubiri în valoare de 4,6 milioane coroane suedeze (497.000 euro ) de platit catre Com Hem, Canal Digital și Viasat. Barbatul a vandut servicii ce furnizau metode neautorizate de acces la servicii tv cu plată în anii 2011 - 2012 la cel puțin 75 de persoane, desi procurorii consideră că numărul total de clienți este de 400.


8 comentarii despre subiectul „Suedia a promulgat o lege specială împotriva vizionării ilegale a canalelor de televiziune cu plată”:
Anonim

tara civilizata

Anonim

cand nu o sa mai fie receptoare pe baza de linux ,,,,,,, linii sh! va exista piraterie ,ma refer si la placiile sky star ,s-au alte placi si placute!!! Ps;nu am nimic si cu nimeni fiecare e liber.....

Anonim

Aici e vorba ca aia au comercializat si au luat deci bani. Asta e illegal flagrant si deranjeaza. Adica dupa ce ca mai furi, mai si vinzi mai departe. E cam culmea nesimtirii.

Anonim

Eram pregatit ca daca Kudelsky preia Conax va incepe tigania, la fel ca si cu Nagra si Seca. Nu sunt capabili sa faca o codare ca lumea si de acea se ocupa cu politia. Cu pirateria pentru bani nici eu nu sunt de acord, dar astia chiar ca nu sunt capabili de a face o codare cum se cade...slava domnului.
satmanian

Anonim

Daca vor pot un singur exemplu ;TELECOM fostul rom... tel... Acum o sa spuneti ca pe aia care .... nui intereseaza DTH minuscule,dar de fapt adevarul este altul!!! Si se vede....;)))))

Anonim

Da un exemplu chiar la noi in ograda,asa este ai mare dreptate!

Anonim

Mai era si BOOOOM, BOOOM sa vazut o vreme pe urma adio,ma refer la vizionare,ca au dat ei pe urma faliment este o alta poveste, dar aia au fost primii care au lasat in, intuneric... DM si restul companiei.Prietenii stiu ce si cum!

Anonim

HEEE si mai nou sky IT ,este in intuneric! pana cand ? cine poate stii! Dar se pare ca se inchide magazia.... urmeaza sky DE !! bucurie mare....;)))))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile