marți, 11 noiembrie 2014

O transmisie cu denumirea OTV este difuzată prin satelitul Hellas Sat 2 ( prin care emite si Telekom Tv, fostul Dolce Tv )

O transmisie cu denumirea OTV este difuzata prin satelitul Hellas Sat 2, pe frecventa 12729, polarizare verticala, SR 30000, FEC 7/8, necriptat.

Deocamdata este difuzata o buclă video cu id-ul postului, probabil teste.

Satelitul este acelasi prin care transmite DTH-ul romanesc Telekom Tv ( fostul Dolce Tv ).

Nu exista deocamdata indicii din care se poate deduce daca este televiziunea OTV Italia, OTV Romania sau e doar o transmisie test. Cert este ca nu exista programe transmise, ci doar acea bucla video despre care am mentionat anterior.

UPDATE 14 noiembrie 2014: Transmisia test cu denumirea OTV a fost oprita pe 12 noiembrie 2014 sau poate mai devreme, nu am verificat exact.

UPDATE 22 noiembrie 2014: Transmisia test cu denumirea OTV nu mai este găsită la scanarea satelitului.


19 comentarii despre subiectul „O transmisie cu denumirea OTV este difuzată prin satelitul Hellas Sat 2 ( prin care emite si Telekom Tv, fostul Dolce Tv )”:
Anonim

tareeee !!! aia e frecventa folosita de canale din grila telekom tv - dolce tv !

Anonim

Multumesc telekom pt inca o mizerie de canal dupa a3 si rtv.

Anonim

E clar, e OTV la Dolce Tv. Cred ca il baga si pe cablu si IPTV. Merita verificat, poate l-au si bagat deja pe IPTV si cablu tv. Cred ca isi obtine licenta din nou dupa noile aliante. Fac pariu ca va fi in toate pachetele de baza.

Vali

il asteptam si pe 1W

Anonim

Cum este turcul asa este si pistolul !Hellas Sat merita din plin programe ca OTV

Anonim

stati linistiti ca deja merge la telecom pozitia 134. adica mai precis ruleaza un promo

Anonim

Deja a aparut si la Telekom? Pe IPTV sau pe cablu tv e la pozitia 134 ?

Anonim

Doar zero tv mai lipsea din grila...

Anonim

astia sunt nemti din india .adunatori de gunoaie

Anonim

VREAU SOFTUL PENTRU RECEPTORUL TECHWOOD S7110E

Anonim

Nu exista firmware de descarcat pentru acel receiver. Update se face doar OTA, prin cablu de net, de la serverul firmei producatoare, care are adresa si logare secreta. Daca nu face update cand e conectat la net, inseamna ca nu exista soft nou. E un receiver foarte ieftin,la pret sub 100 lei, mai mult ca sigur nu exista alte updateuri decat cel cu care vine din fabrica. Cumpara un receiver mai bun daca vrei updateuri si suport, macar un Amiko la 4 milioane. Sa revenim la subiect.

anonim

Bagati canale care are licienta,canale care poti vedea ceva nu otv

Anonim

Canalele nu au cum să "are" licentă...

Anonim

Canalul otv este imagina neagra.

anonim

Introduceti alte canale de filme,documentare

Unknown

"Michiduta" Diaconescu....de maine Otv pe toate retelele de cablu...sursa Romania tv...

Anonim

Adrian Carceanu, da-mi si mie linkul catre siteul romaniatv.net unde este acea stire in care se spune ca de maine OTV va fi pe toate retelele de cablu.

DTH Fan

„In cursul zilelor trecute au fost efectuate teste pentru furnizarea de servicii de uplink oferite OTV S.R.L. in baza unui contract intre cele doua parti. Serviciile de uplink nu presupun automat si retransmisia unui canal TV pentru abonatii proprii. Din motive tehnice, pentru efectuarea acestor teste, a fost alocat temporar si un spatiu in grila furnizorului Telekom Romania Communications. Pe perioada testelor nu a fost transmis continut propriu-zis.

Serviciile de uplink presupun preluarea semnalului unui furnizor de continut TV si transmiterea pe satelit a continutului respectiv. Semnalul transmis poate fi de tip free to air sau criptat, in functie de solicitarea furnizorului respectiv. In acest caz, semnalul a fost transmis in regim free to air, putand fi astfel receptionat fara echipament special de autorizare a vizionarii (pt decriptare).” au declarat reprezentanții Telekom România într-un punct de vedere trimis paginademedia.ro. Sursa: http://www.paginademedia.ro/2014/11/telekom-despre-prezenta-postului-otv-in-grila/

Anonim

"Canalul care promova sigla fostei televiziuni OTV şi care a apărut marţi în grila platformei de satelit Telekom TV şi-a încetat emisia, în contextul în care Laura Georgescu, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a trimis o echipă de control la compania Telekom."

Sursa: http://www.realitatea.net/canalul-cu-sigla-otv-a-incetat-emisia-pe-platforma-telekom-tv-cna-a-facut-un-control-la-telekom_1569737.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile