miercuri, 17 decembrie 2014

Estrada Tv are acum licență prin satelit

Societatea comerciala Estrada TV SRL București a solicitat la CNA modificarea licentei canalului "Estrada TV - Televiziunea Zonei Metropolitane București". Consiliul National al Audioviziualului a aprobat solicitarea de transformare a licenței prin rețele de comunicații electronice în licență pe satelit, cu 7 voturi pentru si 1 vot împotrivă (Monica Gubernat).

De asemenea, CNA a aprobat modificarea sediului social și modificarea acționariatului, tot cu 7 voturi pentru si 1 vot împotrivă (Monica Gubernat), insa si cu o somație publică pentru modificarea acționariatului înainte de notificarea Consilului National al Audiovizualului. A fost aprobata in unanimitate si solicitarea de autorizare a noului studiou, într-un spaţiu din zona Berceni.

CNA a respins insa solicitarea de modificare a postului din generalist în tematic, precum si solicitarea de modificare a denumirii televizunii din "Estrada TV - Televiziunea Zonei Metropolitane București" în "Estrada Seniorilor". Era vizata dedicarea televiziunii pentru persoanele cu varsta de peste 50 ani, deoarece nu este acordată o atenţie acestei categorii, conform viziunii noului acţionariat al Estrada Tv.

Update 20 decembrie 2014: Estrada Tv emite deja prin satelit. Detalii si date de receptie gasiti AICI.


8 comentarii despre subiectul „Estrada Tv are acum licență prin satelit”:
Anonim

cordonate de satelit

Anonim

Rusu, cum ai dedus tu ca daca are licenta prin satelit, deja emite prin satelit ? Licenta prin satelit e ceva, emisia prin satelit e altceva. Daca are licenta, nu inseamna ca emite, cand va emite, unde va emite sau daca va emite vreodata prin satelit.

Anonim

Se vinde mai bine dacă are şi licenţă de satelit.

Unknown

mai emite Estrada pt ca la UPC este revizie tehnica

Anonim

Uliţa TV Bucureşti.

Quantum

Anonim, nu ai gasit gluma potrivita. Estrada nu provine de la "strada".

ESTRADĂ = platformă într-o sală sau în aer liber, pe care au loc reprezentații artistice; platformă ridicată deasupra solului.

Mai degraba faceai analogia intre estrada si studio....

bingo

abia asteapta rcs&rds sa preia acest canal :))

Anonim

Ma bucur pentru tine.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile