marți, 16 decembrie 2014

Horizon Go de la UPC: peste 50 de canale TV sunt acum disponibile online, pe orice dispozitiv mobil

UPC România, companie membră Liberty Global, anunţă printr-un comunicat remis HD Satelit lansarea serviciului Horizon Go, după o perioadă de teste, ca răspuns la dorinţa în creştere a românilor de a se bucura de serviciile de divertisment pe toate dispozitivele, oriunde ar fi. Cu Horizon Go, UPC le oferă clienţilor săi de televiziune şi internet posibilitatea de a accesa pe orice dispozitiv programele preferate de la TV. Peste 50 de canale TV sunt acum disponibile gratuit în cadrul platformei Horizon Go. UPC România va extinde constant grila disponibilă pe noua platformă Horizon Go, pentru a oferi clienţilor săi acces la cât mai multe canale TV.

În România, se remarcă o nevoie în creştere de mobilitate pentru conţinutul video – mai mult de unul din cinci români îşi dorește acces la canalele TV în mediul online, potrivit datelor obţinute de UPC în urma unui studiu de piaţă derulat în acest an. În România, câştigă tot mai mult teren tabletele şi smartphone-urile (peste 45% împreună). De altfel, 32% dintre utilizatorii de internet din mediul urban navighează de pe smartphone şi 14% de pe tabletă, în timp ce 70% folosesc laptop-ul ( conform unui studiu Roland Berger & Gfk pentru UPC, 2013 - procentele se referă la utilizatori de internet din mediul urban, 15-55 ani.) La nivel mondial, peste 30% dintre consumatori urmăresc conţinut video online cel puţin o dată pe zi şi peste 60% urmăresc conţinut video online săptămânal, conform consumer barometer ( https://www.consumerbarometer.com/en/about/ - Google ).

“Peste jumătate – 53% - dintre utilizatori îşi doresc să aibă acces la aceste servicii de divertisment pe orice dispozitiv, oriunde ar fi. Acum, cu Horizon Go, clienţii UPC se pot bucura de conţinut TV pe dispozitive mobile, atât acasă, cât şi în afara casei. Horizon Go aduce mai multă valoare serviciilor UPC şi este un beneficiu pe care îl oferim clienţilor noştri, fiind un serviciu gratuit. Serviciile UPC sunt disponibile acolo unde îşi doresc consumatorii, prin aplicaţia UPC Phone, serviciul de internet UPC Wi-Free şi acum Horizon Go”, declară Robert Redeleanu, CMO UPC România.

Cu Horizon Go, la data lansării, utilizatorii vor avea acces la 58 de canale TV, în funcţie de abonamentul de televiziune deţinut şi vor putea viziona programele TV pe maximum cinci dispozitive simultan.

În plus, ei vor putea programa de la distanţă mediaboxul DVR, pentru a înregistra programele TV preferate. Funcţiile de înregistrare şi Push to TV (schimbarea programului urmărit la TV direct din aplicaţie) reprezintă funcţionalităţi pe care, în acest moment, doar Horizon Go le oferă pe piaţa din România. De altfel, datele UPC arată că 75% dintre utilizatorii aplicaţiei UPC TV folosesc în mod frecvent funcţia Push to TV şi 20% funcţia de înregistrare de la distanţă.

Conectarea la Horizon Go este simplă. Primul pas pentru a beneficia de serviciu este descărcarea aplicaţiei Horizon Go din magazinele iOS şi Android. Utilizatorii de PC pot accesa serviciul prin horizon.tv/ro_ro/. Al doilea pas implică autentificarea în aplicaţie, acest pas făcându-se folosind datele de logare în contul My UPC. Odată autentificat, un client UPC va putea accesa prin aplicaţie conţinutul video oferit, oricând şi oriunde.

Serviciul este disponibil în România gratuit clienţilor care au abonament la serviciile de internet şi televiziune UPC şi funcţionează atât pe conexiuni de internet UPC, cât şi pe conexiuni oferite de alţi furnizori, inclusiv în reţelele 3G şi 4G.

Descarca aplicatia Horizon Go Romania pentru Android de AICI si pentru iOS de AICI. Pentru a putea viziona canalale, inclusiv in varianta web, pe care o gasești AICI, trebuie să te autentifici folosind datele contului tău My UPC.

Pentru a urmări canalele TV din Horizon Go, trebuie să ai un abonament de internet de la UPC Romania, precum și un abonament de televiziune.


Informaţii suplimentare despre UPC

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, este lider în domeniul inovaţiei în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 300 de localitãţi. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei 1.165.000 de clienţi la universul digital şi le oferă experienţe uimitoare. Premierele UPC pe piaţa din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar şi a internetului de mare vitezã, Fiber Power 200 Mbps. UPC România este afiliată la Liberty Global, plc. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitaţi www.upc.ro.

Liberty Global, plc. este liderul industriei mondiale de comunicaţii prin cablu, cu operaţiuni în 14 ţări. Îi conectăm pe oameni cu lumea digitală şi le oferim posibilitatea de a descoperi şi experimenta posibilităţi nelimitate. Serviciile noastre 3Play - televiziune, Internet în bandă largă şi telefonie - sunt furnizate prin intermediul unor reţele de generaţie următoare şi prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează 24,5 milioane de clienţi. La 30 septembrie 2014, aceştia aveau 49 milioane de abonamente. Brandurile Liberty Global includ Virgin Media, UPC, Unitymedia Kabel BW, Telenet şi VTR. Operaţiunile noastre includ totodată şi Liberty Global Business, divizia de servicii pentru companii şi Liberty Global Ventures, fondul nostru de investiţii.


7 comentarii despre subiectul „Horizon Go de la UPC: peste 50 de canale TV sunt acum disponibile online, pe orice dispozitiv mobil”:
Anonim

I-auzi, ce bucurie pentru clientii Upc. Au si wifree, acum si televiziune moca...bravo lor

Anonim

"funcţionează atât pe conexiuni de internet UPC, cât şi pe conexiuni oferite de alţi furnizori, inclusiv în reţelele 3G şi 4G."

Spre deosebire de RCS-RDS unde aplicatia lor merge doar de pe netul lor.

Probabil nu va dura mult si vor oferi si Discovery in aplicatie si probabil ca nu se va mai conditiona de un abonament existent la UPC. Probabil vor oferi accesul la aplicatie si celor care platesc lunar o suma. Asa ca toti clientii RCS-RDS vor putea plati la UPC pentru Discovery....prin aceasta aplicatie.

Cum spuneam: In 10 ani nu va mai exista televiziune prin cablu asa cum o stim acum ci doar prin internet prin aplicatii de genul asta.

Anonim

Probabil....

clau

eu sunt abonata la internet la Telekom. se poate accesa si daca am internet telekom? am televiziune analogica de la Upc si cont la my account Upc.Trebuie sa ma autentific in prealabil, am incercat dar nu se deschide nici un canal tv, din pacate.E obligatoriuu sa ai internet de la Upc pentru a viziualiza canalele? Va rog sa imi raspunda cineva

Anonim

Eu asa citesc mai sus in stire, inainte de ultimele doua poze:

"Pentru a urmări canalele TV din Horizon Go, TREBUIE să ai un abonament de INTERNET de la UPC Romania, precum ȘI un abonament de televiziune."

Deci se intelege clar ca functioneaza si prin retele de la alti furnizori, dar CU CONDITIA OBLIGATORIE sa fii si abonat internet FIX de la UPC. Oricum, trebuie verificat, mai ales ca tu esti prima care confirmi deja ca DACA NU AI si abonament de internet de la UPC, nu functioneaza pe internet de la alti operatori.

Anonim

Inainte sa puneti intrebari ar fi ok sa cititi si aici: http://www.upc.ro/asistenta-clienti/televiziune/intrebari-frecvente/#horizon-go

Prin ce conexiuni pot folosi Horizon Go?

Daca esti client UPC de televiziune si internet, poti folosi Horizon Go prin intermediul oricarei conexiuni la internet, inclusiv Wi-Free de la UPC. Cu toate acestea, exista anumite canale ce nu vor fi accesibile decat prin intermediul unei conexiuni de internet de la UPC.
Acestea sunt: Look Plus, Look TV, Balkanika MTV, CCTV News, RTL, Fishing & Hunting si canalele din abonamentul Panonia: Cool TV, DoQ, Film+, Film+ 2, Muzsika TV, RTL+, RTL II, RTL Klub, Sorozat+, Sport Club.

Daca nu detii si un abonament de Internet de la UPC, nu vei putea folosi serviciul Horizon Go.

Anonim

Merge foarte bine si foarte clar atat pe wifi cat si pe 3G/4G.Dupa inregistrare tr sa aveti putina rabdare (vreo 2-3 zile)pina se stabilizeaza totul. Adica nu o sa aveti acces la toate canalele din prima, unele o sa va dea erori de conexiune cu diferite motive, dar insistati, reincercati si vor merge. Dupa ce ai reusit sa le accesezi odata, dupa aceia nu mai sunt probleme. FOARTE TARE UPC!!! Felicitari!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile