joi, 18 decembrie 2014

TVR nu va mai difuza meciuri din sezoanele Champions League 2015-2018

Consiliul de administratie al TVR a respins achiziţionarea de drepturi tv pentru Champions League, sezoanele 2015-2018. Daca in viitor nu se va reveni asupra hotararii de acum doua zile, pasionatii de Liga Campionilor nu vor mai avea posibilitatea sa vizioneze prin intermediul televiziunii publice meciuri ale acestei competitii sportive.


Mai jos gasiti hotarârea Consiliului de Administratie :

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE NR.131 DIN 16 DECEMBRIE 2014

În îndeplinirea atribuţiei conferite de Legea nr.41/1994 privind organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune, republicată, cu modificările şi completările ulterioare În considerarea Hotărârilor Parlamentului României nr. 16 din 1 aprilie 2014, prin care au fost desemnaţi membrii Consiliului de Administraţie al SRTv şi nr. 25 din 16 iunie 2014, prin care a fost desemnat Preşedintele Consiliului de Administraţie al SRTv Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune adoptă prezenta HOTĂRÂRE:

"Art.1 - Nu se aprobă achiziţionarea drepturilor tv pentru Champions League, sezoanele 2015-2018. Prezenta hotărâre a fost adoptată cu respectarea art.26 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare."


5 comentarii despre subiectul „TVR nu va mai difuza meciuri din sezoanele Champions League 2015-2018”:
Anonim

Si atunci pentru ce sa platim taxa tv........nici o transmisiune in direct?

Anonim

S-a mai explicat, taxa tv o platesti pentru dreptul de a receptiona transmisii de radio si televiziune pe teritoriul Romaniei. Nu o platesti ca abonament pentru a receptiona programele TVR. Inclusiv daca esti prin cablu sau IPTV, sigur cel putin unul dintre programele pe care le vezi tu are in lantul de difuzare de la studio pana la tine acasa o transmisie prin spatiul aerian al Romaniei, de exemplu un canal care e preluat de pe satelit. Sau transmisille in direct ale diverselor reportaje se fac in general tot prin satelit sau cel putin prin spatiul aerian. Ca taxa radio-tv ajunge in final, in parte sau in totalitate, la canalele de televiziune si radio publice, e alta poveste. Banii din aceasta taxa puteau de exemplu sa ajunga in invatamant sau sa plateasca salarile functionarilor de la primarii. Insa asa a decis legiutorul. Deci taxa radio-tv nu e un abonament la canalele publice de radio si televiziune, ci taxa pe dreptul de a beneficia de spatiul aerian al Romaniei pentru receptionarea diverselor transmisii multimedia, direct sau indirect.

Anonim

Cu cât o ţară are conducători mai proşti, cu atât taxele şi impozitele sunt pe chestii total aberante.

Anonim

Cred ca ar trebui sa revenim la subiect, adica la meciurile Champions League, care nu vor mai fi pe TVR. Pentru taxa radio cred ca sunt deja subiecte dedicate, iar aici ar trebui sa discutam la subiect. Deci cred ca aceasta renuntare la aceste meciuri este din cauza crizei finanicare si datoriilor in care se afla TVR si au mai redus si ei din cheltuieli.

GABI

mi se pare corect sa nu mai retransmita acele meciuri. atata timp cat TVRul se plange ca n-are bani si NIMENI nu vrea s-o vanda sau sa o privatizeze, eu ca platitor de taxa radio-tv mi se pare o jignire la adresa mea sa plateasca drepturile de retransmisie pentru liga aia... mai ales ca nu ma uit la fotbal. Cine vrea sa vada sa plateasca la alte programe de sport aceste meciuri si sa mai terminam odata cu principiul prostii platesc si smecherii vad moaca, ca pun pariu ca astia debusolatii ca n-au meciurile alea nu platesc nici taxa radio-tv

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile