miercuri, 10 decembrie 2014

Vivo X5Max, cel mai subțire telefon mobil

Cât de subțire poate să fie un telefon mobil? Producatorii de smartphone din China depasesc întotdeauna limitele. Dupa telefonul Gionee Elife S5.1 de 5,1 mm grosime și Oppo R5 de 4,85 mm, astăzi Vivo a stabilit un nou record, cu noul său smartphone de X5Max, un telefon cu grosimea de 4,75 mm, care însă reușește să adaposteasca in carcasa o serie de caracteristici notabile.

Cadrul de aluminiu subțire incorproreaza un ecran Super AMOLED de 5,5 inch ( cu rezolutie Full HD ), o camera video frontală f/2.4 de 5 megapixeli. În spate veți găsi camera principala f/2.0 de 13 megapixeli și un difuzor.

Merită subliniat că, spre deosebire de Oppo R5, telefonul X5Max a reușit să mențină conectorul jack de 3,5 mm pentru căști. O altă caracteristică la fel de impresionanta este posibilitatea de dublu SIM ( o cartela micro SIM și una Nano SIM), dar si compatibilitatea in aceeasi locatie Nano SIM cu un card microSD de până la 128GB.

X5Max este propulsat de un cip Qualcomm Snapdragon 615 care este atât octa-core, cat si compatibil cu aplicatiile pe 64-bit, dar numai dupa ce telefonul va primi actualizarea de firmware Android 4.4.4 Lollipop.

Telefonul are de asemenea procesor grafic GPU Adreno405, 2GB de RAM și 16GB de stocare internă, în timp ce bateria de 2000mAh ar trebui să fie suficienta pentru o utilizare de o zi.

X5Max pune accent si pe performanța, avand procesoare audio dedicate ( Yamaha YSS-205X, Sabre ES9018K2M DAC, amplificator pentru căști Sabre ES9601 și amplificator OPA1612 ), ca parte a pachetului "Hi-Fi 2.0". Procesorul Yamaha asigura modul karaoke, prin care aveți posibilitatea să cântati împreună în timp ce vă auziti, cu adaos de ecou sau reverb, prin căști.

Telefonul X5Max va fi disponibil in China la pretul de 490 dolari, incepand din 12 decembrie 2014. Pentru restul lumii va fi lansata ulterior o versiune FDD-LTE.


2 comentarii despre subiectul „Vivo X5Max, cel mai subțire telefon mobil”:
Unknown

China...mama si tara tuturor posibilitatilor...

Bogdan

Corect, de ce nu fac si cei de la Apple sau Samsung cel mai subtire telefon? N-au tehnologia necesara? :)) . Pe zi ce trece astia 2 fac niste caramizi de nu-ti incap in buzunar si... scumpe pe deasupra, astfel incat trebuie sa fii un snob ca sa cumperi asa ceva

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile