marți, 27 ianuarie 2015

6000 receivere și antene de satelit, distruse pe un stadion

Poliția din Iran a inceput sa confiste antene si receptoare de satelit, dupa ce a fost impusa interdicția de a viziona canale de televiziune "străine".

Numai in orașul Shiraz au fost confiscate peste 6000 de instalații de receptie satelit, de catre echipe ale poliție Gărzii Revoluționare din Iran. Antenele si receiverele au fost duse pe un stadion sportiv local și distruse.


In anul 2013, alte sute de receptoare si antene de satelit confiscate in Iran au fost distruse cu tancul, care a trecut peste acestea.

Cu toate acestea, în ciuda acestui succes aparent al interdicției, 70-80 % din iranienii dîn capitala Teheran au acces in continuare la televiziune prin satelit. Insa actiunile politiei probabil vor continua.


4 comentarii despre subiectul „6000 receivere și antene de satelit, distruse pe un stadion”:
Anonim

sunt tari pozele, majoritatea antenelor erau ruginite :)), ce mai vedeau aia prin satelit? noroc ca pe la ei nu prea vine ploaia :))

dany

Tu crezi ca toti iranienii au bani de antene din aluminiu ? Se uita si oamenii cu ce au...
Si vezi ca antenele maro nu erau toate ruginite, asa erau vopsite in maro, pentru ca asa au ei culorile la acoperisurile de tabla ruginita de la constructii, era un fel de camuflare, sa nu atraga atentia. Au majoritatea contructiilor acoperite cu tabla ruginita si culoarea aia maro se potrivea la fix cu acoperisurile si nici nu mai semănau a antena de satelit, in culoare maro. Se observa mai bine ca erau antenele vopsite in maro in poza a treia, cu cele doua femei.

Anonim

Macar sa le fi vopsit in argintiu, le puneau in linie si montau o conducta in focarul lor ca sa aiba apa calda copiii aia :( ...

Anonim

Pacat de anten si receptoare.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile