luni, 12 ianuarie 2015

KAON NA 1410 HD, noul receptor de televiziune digitală prin cablu de la RCS-RDS

RCS-RDS va oferi clientilor săi la serviciile de televiziune digitală prin cablu un nou model de receptoare, mai exact KAON NA 1410 HD.


Informatii suplimentare despre noul receptor KAON NA 1410 HD gasiti si in topicul de discutii al colegilor de hobby de pe Forumul Softpedia ( topic AICI ).

UPDATE 22 ianuarie 2015: Trei videoclipuri si fotografii realizate de Bogdan Vaida de la mortu.eu.



37 de comentarii despre subiectul „KAON NA 1410 HD, noul receptor de televiziune digitală prin cablu de la RCS-RDS”:
Anonim

telecomanda pare ca cea de la telekom :D

gabi

pot sa lanseze 1000 de decodoare SH sau HD, atata timp cat le modifica softul sunt bune doar functiile de baza. asa pot sa zic si de fostele humax si kaon-ul anterior, si astea au in softtul original functiile de integistrare si conectare la internet da'... le-au scos din soft lor "modificat" sau daca mai exista sunt restrictionate la anumite echipamente. calitativ din ce am inteles chiar de la baietii de la tehnicul lor humax-urile erau mai bune da' erau mai scumpe decat kaon-urile si nu mai erau rentabile la achizitionare de la producator pentru custodie la client. o afacere rentabila ar fi sa cumparati decodorul ori de la ei, ori de pe un site de specialitate si sa-l softati cu softul original, majoritatea operatorilor CA-TV de la noi au firmwareul modificat sa poata "imperechea" card-ul cu decodorul

Anonim

Gabi, de unde iei softul original care a fost pe care la pus RCS prima data pe un receiver vandut sau inchiriat clientilor? Da-mi un link. Si cum il instalezi acest soft original al RCS ?

Anonim

"De asemenea, pot sa fie inregistrate orice programe tv, imediat sau programat (posibil sa facă exceptie cele protejate la copiere, gen HBO, rămâne de verificat)"
Nu exista exceptie, orice program poate fi inregistrat.
Asta nu inseamna ca poate fi rulat pe orice dispozitiv in afara de cel pe care s-a facut inregistrarea.


HD Satelit România

Bineinteles ca pot exista exceptii la inregistrare, in functie de cum va fi sau este realizat firmware-ul dispozitivului si in functie de ce interdictii va contine. Daca va fi sau nu implementata in acest receptor protectia digitala la copiere pentru canalele marcate ca atare ( HBO este unul dintre ele ), ramane de vazut si verificat, nu pot sa stiu aceasta, insa nici nu pot exclude, pentru ca teoretic exista aceasta posibilitate. Asa este, 90% cred si eu ca va fi posibila inregistrarea unor astfel de canale, dar nu exclud posibilitatea contrara. Daca detineti deja acest receptor KAON NA 1410 HD ( dvs. sau altcineva ) si ati reusit in practica sa inregistrati cu acesta programe ale HBO, va rog sa imi confirmati, sa sterg acea paranteza din articol.

Anonim

daca distribuie decodoare hd sa introduca si canale noi hd axn hd hbo comedy hd cinemax hd

Unknown

Ooo, Felicitari HD Satelit, ma bucur ca nu mai ascundeti sursa ( forum softpedia ).
Sunteti nr. 1 pe segmentu vostru. Multumesc pentru informatii.

Anonim

Îhm... și cu receiverele HD cu funcția recording vom înregistra programele producție digi :)))))

Anonim

Dar si cu decodorul na1600 hd are functia pvr poti inregistra programe doar trebuie intrpdus un stick si are intrare pentru internet . Ce deosebire este intre cele doua decodoare

gabi

Atata timp cat softul din ele restrictioneaza niste functii degeaba o fi bun decodorul respectiv.
Pentru Anonim din 13 ianuarie 2015, 15:26 ... nu stiu exact procedura da' se face prin mufa de retea, trebuie un dispozitiv special care sa trimita in el softul original ...banuiesc ca softul original il iei din contul facut pe site-ul producatorului si ceri acolo ce firmware ai nevoie ;) procedura este asemenatoare softarii calculatorului de la masini

Anonim

Gabi, tu vorbesti teoretic. Practic ce spui tu nu se poate la abonatul de rand. Nu iti ofera Kaon softul respectiv daca esti persoana privata. Nu stii nici procedura si nu ai nici software-ul utilitar necesar si nu vei face niciodata rost de ele. De aceea ziceam ca sa ne mai informam inainte de a posta si sa vorbim din practica, nu din imaginatie, ca dezinformam pe altii si le dam sfaturi care le ofera sperante neimplinibile practic.

gabi

citeste "prietenash" cu atentie ce am scris acolo si nu te mai baga in seama "aiurea" am scris clar "softul original il iei din contul facut pe site-ul producatorului si ceri acolo ce firmware ai nevoie. Daca esti proprietar cu acte in regula nu vad de ce producatorul ti-ar "restrictiona" accesul la softul original?... mai multe sanse sunt sa nu-ti mearga "imperecherea decodorului cu cardul" decat sa nu-ti dea producatorul firmware-ul original... si hai sa zicem... n-o va da... exista dealari care se ocupa cu asa ceva si chiar au softul original.

Oricum, calitativ Kaon-urile astora sunt mult mai slabe decat vechile Humax-uri, alea erau mult mai bune, mai stabile da' costau ceva bani pt rcs ca sa le ofere custodie

Softarea se face pri mufa LAN la orice deocdor HD sau cu cei 4 pini de pe placa de baza la decodoarele SD iar procedura pe orice tip de decodor fie el hd, sd, terestru, cablu sau satelit este asemanatoare cu cea din linkul acesta https://www.youtube.com/watch?v=zS6EM4vpOak sper sa se poata vedea ceva acolo se baga softul original la un decodor UPC

bft

gabi

revin si cu formularu producatorului, il gasiti al link-ul acesta http://www.kaonmedia.com/eng/company/intro07.asp trebuie sa stiti ceva electronica ca sa bagati softul original ca sa beneficiati de toate functiile "ascunse" ale decodorului si sa fie de acord astia de rcs a imperecheze cartela lor cu decodorul...

Moderator edit: Mesaj şters partial si republicat. Va rugam sa nu discutati despre firme care ofera metode de piratare a programelor tv. Multumim pentru intelegere.

Anonim

Am trimis de peste 6 luni acolo cerere, nu mi-a trimis nimeni raspuns. Trimite tu si cand primesti softul original, plus procedura de update si utilitarele necesare, sa mi le dai si mie. Pana atunci, e doar teorie...

Moderator edit: Anonim, te rugam sa folosesti un limbaj respectuos cu interlocutorii. Am modificat doua comentarii postate de dvs. Anonim, daca vei continua sa folosesti un limbaj nepotrivit, nu le vom mai modifica si republica, doar le vom sterge. Multumim pentru intelegere.

Anonim

Adrian Carceanu: Sursa este www.media-max.ro , nu softpedia.

DINU

Din moment ce astfel de decodoare HD sunt oferite in custodie sau la vanzare cu software modificat de firma de cablu toate functiile decodorului devin "inutile". Comparativ cu Humax-urile de dinainte sunt mult mai proaste, dupa 2 ore de program HD incep sa aibe "laguri" la comutarea intre programe, cateodata sunetul se aude distorsionat, iar un electronist de specilitatea mi-a spus ca procesorul din ele este cu mult mai slab decat cel din Humax. Probabil toata treaba este o chestie de marketing a RCS&RDS ca sa scoata pretul de achizitie al decodoarelor de la producator mult mai mic si sa-l poata oferi clientilor in custodie sau cumparare. Cand am vazut un astfel de decodor mi-a lasat impresia unei "caramizi" cu cabluri fata de vechiurile Humax care erau mult mai bine fabricate sau fata de "platourile de servire" ale UPC-ului :))

Anonim

CUM POT REFOLOSI HDD EXTERN PE LEPTOP SAU TABLETA DUPA CE LAM FOLOSIT PE DECODORUL KAON 1410.DACA IL PUN PE TABLETA IMI ZICE CARD DEFECT.CUM PROCEDEZ

Anonim

Pai conecteaza-l la laptop si formateaza-l FAT 32. Daca nu reusesti cu Windowsul, incearca formatare rapida cu HP USB TOOLS, pe care il poti descarca de aici:

http://goo.gl/6KSqG6

Probabil l-a formatat receiverul in EXT3 sau EXT 4, pe care nu il vede Windowsul, asa ca formateaza-l FAT 32 sau NTFS, daca il folosesti pe PC pentru fisiere individuale mai mari de 4 GB.

Dar intai formateaza-l FAT 32, sa vezi daca isi revine si daca mai zice ca e defect.

Oricum, vei pierde ce e pe hard-dsik, inregistrarile si ce mai sunt pe el , ce le-ai facut cu receiverul, dar macar poti refolosi hard-diskul.

Anonim

AM REUSIT SAL REFORMATEZ PE TABLETA ACUMA MERGE OK

Anonim

IN IASI CIND AU DE GIND SA BAGE LOOK TV

Anonim

Nu a reintrodus RCS inca Look Tv si Look Plus niciunde in Romania, probabil le va introduce in jur de 20 februarie 2015.

Anonim

ESTE BAGAT LOOK TV SI LOOK PLUS DAR NU IN IASI

detrax

Tu stii ce vorbesti ? Contractul e deja incheiat, ia de citeste:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2015/02/look-tv-si-look-plus-vor-fi-incluse-in.html

Anonim

detrax am vorbit la relatii cu clienti si una de acolo mia zis ca debae se negociaza cu cei de la look tv sau cei care transmite looktv de doua ori am sunat si acelasi raspuns mi la dat de doua ori dar la primul telefon mia zis ca pot vedea meciurile pe digi sport asa stiu sa vorbeasca cu clienti

Anonim

Buna ,

Comparand decodoare Kaon sunt mai bune calitativ decat decodoare Humax hd ?

Anonim

Sunt calitativ la fel.

Unknown

mortu.eu* fraţilor. Mersi de link-back.
Keep up the good work!

HD Satelit România

Ai dreptate, desi linkurile erau corecte, textul era la unul dintre ele cu mortu.ro, nu cu mortu.eu. Am modificat :)

Unknown

Mare domn, mare caracter!

Unknown

DECODORUL KAON 1410,eroare server cod (404), nu-l pot conecta la internet nicicum orice solutie am incercat. Cine se pricepe rog putin ajutor.Cand bag mufa de la net in receptorul HD 1410 imi da acea eroare,mentionez ca am 2 decodoare hd si unul merge iar celalalt nu merge (toate sunt legate prin ruter d-link)

Anonim

La modul general vorbind, eroare 404 inseamna "Pagina nu a fost găsită". Acest cod de răspuns HTTP al serverelor transmite că pagina nu există la o solicitare care vizează o pagină inexistentă.

Anonim

Pentru redactia HD satelit. Cand faceti un articol despre noile STBuri Humax HD4 de la RCS&RDS?

HD Satelit România

Nu detinem acest receptor, dar puteti scrie și trimite un articol ( plus 5-10 imagini realizate de catre dvs. ) și vom publica cu plăcere opinia dvs. despre acest receptor.

Anonim

Cum reinstalez programe sterse din greseala pe decodor Kaon na 1410?

Anonim

Dai resetare la receptor din meniu sau scanezi toate canalele din nou.

Unknown

Unde am ajuns pana la urma, ce decodor recomandati ca s-ar putea cumpara pe care RDS sa-l accepte la imperecherea cu cartela pentru a avea banala functie de inregistrare a unui program cand lipsesc de acasa sau cand am treaba si doresc sa vizionez mai tarziu? Eu consider ca acesta este singurul avantaj al unui decodor, de a inregistra la consum redus, fara ca TV-ul sa fie pornit, a programului preferat pe un stick USB. Daca aceasta functie nu exista pe un decodor digital, nu vad de ce n-as lua in custodie CARD-ul de decodare direct pe TV care imi permite aranjarea canalelor in ordinea dorita.

Anonim

Nu sunt permise alte decodoare decat cele oficale, deci nu vor accepta imperecherea cardului cu niciun alt receptor din comert. Asadar, suna la RCS si solicita un model de decodor cu PVR, sau foloseste CAM si functia de inregistrare a televizorului. Desigur, oricare dintre metode sunt folosite, trebuie sa conectezi la USB un mediu de stocare compatibil.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile