luni, 5 ianuarie 2015

Mynele Tv nu mai este transmis prin satelitul Thor 6

Mynele Tv nu mai este transmis prin satelitul Thor 6. Canalul era difuzat necriptat pe frecventa 12092, polarizare orizontală, SR 28000, de catre operatorul romanesc ESS. De pe aceasta frecventa era receptionat si de catre abonatii Focus Sat.

Anterior Mynele Tv anunțase că se inchide sau, mai exact, că isi schimbă denumirea, iar programele vor fi de alta natură, dupa ce Cristian Burci, patronul Prima TV, ai carui companii se vor ocupa si de managementul postului și de partea operațională a canalului, a preluat jumatate din acesta.

Prin aportul Școlii de Televiziune Tudor Vornicu ( unde vor fi si studiourile ), al Școlii de Televiziune Junior și al Școlii Naționale de Folclor, canalul Mynele TV va fi transformat intr-unul pentru tineri, dar cu alt profil și cu o denumire noua, nedecisă încă, dar după formalitățile legale și avizul CNA, probabil in primavara anului viitor. Noua grila ar contine știri și programe realizate de cursanții scolilor de televiziune mentionate.

Insă deocamdata nu exista nicio confirmare oficiala că Mynele TV s-a inchis sau că sunt doar probleme sau proceduri tehnice, care au cauzat nereceptionarea televiziunii prin acest satelit, inclusiv de catre abonatii Focus Sat.

UPDATE 10 martie 2015: Licența Mynele Tv a fost retrasă de către CNA. Detalii găsiți AICI.


10 comentarii despre subiectul „Mynele Tv nu mai este transmis prin satelitul Thor 6”:
Reflector de Oltenia

Mynele Tv, nu mai este transmis de la sfârşitul anului trecut ! Ar fi bine dacă în locul acestui program, vor transmite altceva, în nici un caz, manele ! Numai bine în Noul AN 2015 !

Anonim

la operatorul local de cablu din chirnogi unde este mynele tv de o luna de zile scrie fara semnal,eu sper ca in locul lui sa puna un alt canal (ex.:universal channel,comedy central extra,nickelodeon,amc,paramount channel sau vh1)

Anonim

Si in grila UPC nu mai este...si nu e nici o paguba ba din contra discutam la serviciu si nu plange nimeni... eu as prefera Universal Chanel care nu mai e transmis de RDS RCS.Oricum nu sunt fan manele !

Anonim

taraf mai are semnal?daca da, astept vestea cea mare!

Anonim

Pentru a se introduce Universal Channel la UPC, trebuie facute cereri din partea clientilor. Direct pe mail sau prin solicitare la serviciul clienti telefonic. Eu am solicitat insa am primit acest raspuns ca daca o sa mai fie cereri pentru acest canal atunci o sa fie introdus.

Anonim

Nu se receptioneaza postul nici pe Orange tv !

Anonim

Postul nu mai este transmis de Focus sau Orange de aproximativ doua luni !

nicu

Anonim, eu stiu ca nu mai e transmis la Focus si Orange de 2 ani ! :)) Ba chiar l-au scos inainte sa il introduca ! :)))))))))))))))))) Tu ai habar despre ce vorbesti ?

Anonim

Mynele tv a fost prin satelitul Thor pana acum cateva zile. Unii dintre voi poate nu il receptionati sau nu puteati receptiona sau nu stiati cum, asta e alta problema.

Anonim

nat geo wild este fta pe thor 1w 11938/H/28000

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile