vineri, 16 ianuarie 2015

Orange Tv Go oferă o lună de filme subtitrate din cinematografia franceză

Orange Romania a anunţat printr-un comunicat că de astăzi şi până pe 16 februarie cinefilii pot viziona peste 20 de producţii franceze recente prin Orange TV Go, pe smartphone, tabletă, computer desktop şi laptop. Timp de o lună ei pot urmări filmele din cadrul primului festival online de cinematografie franceză, myFrenchFilmFestival.com, aflat la a cincea ediție.

Anul acesta în competiţie se află 10 filme de lung metraj și 10 scurtmetraje. De asemenea, în afara concursului participă şi alte filme, printre care unul de patrimoniu și două producții canadiene.

În timpul festivalului, clienţii le pot urmări pe site-ul tvgo.orange.ro sau în aplicaţia Orange TV Go, la secţiunea My French Film Festival, prin autentificarea cu datele contului lor Orange, creat pe www.orange.ro/contul-meu.

Vizionarea filmelor prin Orange TV Go este gratuită, iar traficul de date este taxat în funcţie de serviciul de internet folosit. Filmele sunt subtitrate în limba română.

Prin acest parteneriat cu myFrenchFilmFestival.com, Grupul Orange continuă tradiţia de susţinător al cinematografiei. Compania sprijină industria filmului prin sponsorizarea unor evenimente de anvergură la nivel internaţional, precum Festivalul de Film de la Cannes, şi a evenimentelor locale de profil, cum sunt în România Gala Gopo, Festivalul Internaţional Très Courts, Le Festival du Film Français şi Le Festival de Cannes à Bucharest. De asemenea, Orange derulează programul Orange Film, prin intermediul căruia clienţii săi primesc două bilete la preţul unuia la cinematografele partenere.


6 comentarii despre subiectul „Orange Tv Go oferă o lună de filme subtitrate din cinematografia franceză”:
Anonim

Poate ar trebui sustiunut cinematografia, si fanii filmelor prin introducerea in grila a pachetului HBO Maxpak HD. HBO are productii Romanesti, abonatii acestui pachet suporta direct industria din Romania

Anonim

Orange, lasati fratilor caterinca si bagati pachetul HBO HD, alte programe importante, etc...

Anonim

Sugestile voastre au fost transmise departamentului ...... cu prietenie Dorel orangel . Pachetul HBO,cand o sa ,zboare porcul asta daca nu va fi aruncat de pe balcon:))))) Cine ? bine inteles tovarasul porc! Trezitiva, portocala pe partea de Tv este in moarte clinica! Va spun eu tot un tovaras:)))

Amelia

Mie imi plac filmele frantuzesti !

Anonim

Foarte scump orange tv. De multe luni nu a mai aparut ceva notabil.

Anonim

@tovarasu': Noi montam pentru Orange de cand a aparut.
Moartea clinica se manifesta atunci cand nu ai de lucru si incepi sa faci recuperari la greu.Dar noi nu facem fata la instalari,nu am facut pana azi(dupa aproape doi ani de la lansare) nici o recuperare,unde vezi tu "moartea" ?
Ii doare-n cot au incheiat anul,nesperat de bine !
Nu ii mai vaita ! Au cu ce,au de unde !
Pachetul HBO ar fi cea mai mare greseala.Nu il vor plati nici 10% din clienti !
Am HBO acasa gratis.Au doar 4 premiere pe luna,in rest reluari si filme de duzina "la greu".
Pentru ce sa plateasca clientul 10-15 ron pe un program slab?
Mai bun este D turbo extra.
Aaa uitasem: Romanul este comunist.tanjeste la tot ce nu poate avea sau nu avut in anii de subjugare!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile