sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Televiziunea Diva a reintrat în grila de televiziune prin cablu şi satelit RCS-RDS

Televiziunea Diva a reintrat în grila de televiziune prin cablu si satelit ( Digi Tv ) a furnizorului de servicii tv cu plată RCS-RDS.


In unele localitati a intrat deocamdata doar pe cablu digital, in altele doar pe cablu analogic, in altele in ambele variante.

Insa pe DTH-ul Digi Tv ( satelit ), televiziunea Diva a fost reintrodusa pentru toti abonatii RCS-RDS la respectivul serviciu.

Datele de receptie prin satelitul Intelsat 10-02 de la 1 grad Vest sunt: frecventa 12723, polarizare orizontala, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S QPSK, criptat Nagravision.

Canalele Diva si Universal Channel au fost eliminate anterior pe 1 ianuarie 2015.

Pe 2 ianuarie 2015, Universal Networks International, care detine televiziunile Universal Channel si Diva, anuntase că a expirat contractul de distributie dintre Universal Networks International si RCS&RDS pentru televiziunile Universal Channel si Diva si nu se ajunsese la o intelegere. Pe 9 ianuarie 2015, dupa o perioada in care fusese transmisa miră, televiziunile Diva si Universal Channel nu mai erau gasite nici la scanare in grila RCS-RDS.


14 comentarii despre subiectul „Televiziunea Diva a reintrat în grila de televiziune prin cablu şi satelit RCS-RDS”:
marian

Era de asteptat...

Anonim

La mine diva i doar pe analog,merge cumva si pe digital,si unde?

Anonim

Si la mine Diva este doar pe analog pe digital nu.

Anonim

La mine in Blaj a intrat DIVA pe cablu digital

Anonim

in Galati este si pe digital

Anonim

la mine la rds hunedoara este diva pe digital dar nu este universal chenal poate il baga si pe ala cat de curand pe satelit

Anonim

Si in Arad este si pe digital Diva.

Anonim

Si in Brasov a intrat DIVA. Dar de Universal ce se aude?

Anonim

in Drobeta Turnu-Severin a intrat Diva si pe analogic si pe digital , asteptam si universal

Anonim

doresc si eu canalul universal channel si la upc sunt abonat acolo si-l doresc am anuntat de atatea ori la upc si nu se misca nimic sunt din falticeni tiberiu va rog sa se ia in considerare aceast comentariu cat mai repede sa-l avem si noi ca beneficiem de DIVA in prezent am vorbit si la CNA si a promis ca o sa-l avem UNIVERSAL CAHNNEL.Sa se tina de cuvant, si upc.

Anonim

Pai nu cred ca poate obliga CNA un operator de tv cablu sa introduca un canal precum Universal Channel, ci poate doar sa autorizeze includerea in grila, daca va notifica operatorul introducerea acestui canal, conform propriei voințe.

Anonim

Nu mai stiti nimic de UNIVERSAL CHANNEL de la RDS?

Anonim

O sa aiba EXACT soarta programelor Discovery :))

sorinbrindusan

Bună, userilor! DIVA Romania TOT NU ȘI-A REZOLVAT PROBLEMA CU LIPSA SUBTITRĂRII RO! Știe cineva de ce sau când se va remedia această STRESANTĂ situație? Vă mulțumesc pentru un răspuns!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile