vineri, 30 ianuarie 2015

Televiziunea românească MDI TV, prin satelit

Televiziunea MDI TV va fi transmisa prin satelitul Eutelsat 16A de la 16 grade Est, pe aceeasi frecventa utilizata si de Taraf Tv sau Etno Tv, conform rezultatelor scanărilor acestui satelit.

MDI TV este un canal regional ce emite din Targoviste si in care a fost investit un milion de euro pentru relansarea de la sfarsitul anului trecut, ce viza atât o grilă nouă de programe (axată in special pe stiri si dezbateri), dotare tehnică nouă si personal suplimentar, dar si distributia la nivel national, ce se va concretiza probabil prin transmiterea pe satelitul mentionat.

Canalul de televiziune MDI TV este dedicat pentru judete precum Teleorman, Dâmbovita, Giurgiu sau Argeș.


Datele de receptie vor fi: frecventa 12575, polarizare verticală, SR 6000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK.

Televiziunea MDI este deja gasită la scanare pe frecventa mentionata mai sus, dar nu transmite deocamdata programe.

UPDATE 7 martie 2015: Televiziunea MDI a inceput a emită necriptat, pe frecvența anunțată anterior. Detalii gasiti AICI.

UPDATE 28 aprilie 2016: Datele de receptie sunt: frecventa 12572, polarizare verticala, SR 8670, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, FTA ( actualizat pe 28 aprilie 2016 ).


7 comentarii despre subiectul „Televiziunea românească MDI TV, prin satelit”:
Vali

Este deja in pachetul digitalsky , insa este CRIPTAT in ECM la fel ca TTV si Travel Mix. Dumnezeu cu mila ce norma o fi asta ca nu am auzit in viata mea de norma asta de codare

Anonim

ECM e un termen general folosit in criptari, nu cred ca e o norma de criptare, ci doar o componenta a criptarii, nu poate functiona cred de una singura, fara restul sistemului de criptare :

ECM = entitlement control message

Mai degraba cred ca nu transmite. Ar trebui analizat fluxul video, sa vedeti daca are bitrate, ca daca e zero inseamna ca nu transmite.

Anonim

Dar cate milioane ori fi pentru canale romanesti intro tara care abia traieste de saracie? E incredibil ca pana ce multi mor de foame, canalele de nimic, pe milione, rasar de la o zi la alta.
satmanian

anonim

in pachetul digital sky sint canalele cu ecran negru care nu transmit nimic/la fel si mdi tv,verificat acum,video si audio 0bit/sec

Vali

deci sa inteleg gio dio ca TTV, Travel Mix si MDI nu sunt transmise deloc. de aceea ele apar ca fiind criptate ?

Anonim

Apar ca si criptate ca asa au activat cei care transmit acei indicatori. Puteau sa nu activeze acel indicator de criptare. Deci ne intrebam daca e ceva transmis acolo, iar nimeni nu poate spune ca nu e transmis nimic, ca apare rapsunsul, că ba da, e transmis, dar e codat, de aia nu vedeti :-))) Si eu cred ca nu e transmis nimic, din moment ce bitrate e zero. Pe orice alt canal codat, bitrate nu e zero. Acum na, cine stie, poate o fi transmisie, dar ne dau noua receptoarele eroare si ne arata ca e bitrate zero, din cauza unei codari mai speciale :-)

Anonim

MDI TV PLAY CU URMATOAREA ADRESA

http://mditv.ro/

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile