luni, 5 ianuarie 2015

Televizoarele Philips 2015 vor rula Android Lollipop

TP Vision a anunțat că toate televizoarele sale smart Philips din 2015 vor fi propulsate de Lollipop, cea mai recentă versiune de Android.

Linia 2015 va oferi atat televizoare Full HD, cat si Ultra HD, cu acces la Google Play Store, dar și la un magazin dedicat pentru Philips Smart Tv, cu aplicatii optimizate special. Netflix, de exemplu, va fi disponibil ca aplicație de sine stătătoare, pe modelele UHD oferind streaming 4K.

Utilizarea Android Lollipop ca sistem de operare pentru televizoarele Philips deschide potentialul pentru dezvoltatorii de aplicatii, fiind utilizat exact același SDK ca pentru dispozitivele mobile convenționale.

"Dorim să impulsionăm creșterea rapidă a ecosistemului Android pe televizoare, sa atragem un numar mare de dezvoltatori, care acum pot adapta cu ușurință aplicațiile lor pentru diferite tipuri de dispozitive, inclusiv televizoare", a declarat Albert Mombarg, șef al diviziei Smart Tv la TP Vision.

Televizoarele actuale Philips cu Android vor avea de asemenea o interfață grafică îmbunătățită, datorită update-ului la versiunea Lollipop.

Aceste televizoare vor fi lansate initial în Europa, dar TP Vision are de asemenea planuri să lanseze televizoare Philips cu Android si pe piețele din America Latină.


7 comentarii despre subiectul „Televizoarele Philips 2015 vor rula Android Lollipop”:
ROmnul

Cred ca a venit timpul sa-mi iau si un tv Philips.... sa mai las "samsungurile" ;)...

Anonim

ok ai dreptate

ROmanul

Si SONY a lansat primele televizoare cu ANDROID.

"Sony a lansat la CES 2015 noua gama de televizoare BRAVIA 2015. Aceasta cuprinde 12 modele 4K Ultra HD TV. Noua serie de televizoare înglobează, pe langa imaginea 4K, interfața intuitivă smart și platforma Sony Android TV™, toate într-un corp ultra subțire și cu sunet de înaltă rezoluție."

http://www.realitatea.net/sony-lanseaza-primele-televizoare-cu-android_1603992.html

In concluzie asta e viitorul. Exista o gramada de aplicatii pentru Android iar cei care nu vor baga Android pe televizoare vor pierde masiv.

flatron

Mi se pare ca la Sony au Android doar cu magazin dedicat, nu e ca la Philips, unde merge orice aplicatie de Android, adica sute de mii de aplicatii, chiar si cele pentru telefoane si tablete. La Sony si la ceilalti care au mai avut sau au cu Android functioneaza doar aplicatiile din magazinul dedicat, optimizate pentru tv, care sunt extrem de limitate ca numar, comparativ cu numarul total de aplicatii care exista pentru Android. Ca pana la urma asta face diferenta, sa ai de unde sa alegi, din tot magazinul Google Play, nu doar ce iti baga pe gat producatorul, ca aplicatii optimizate. Dar aici si intervine si pretul, ca televizoarele Philips cu Android pe bune, pe care ruleaza aproape orice aplicatie din Google Play, similar cu capacitatile telefoanelor si tabletelor, deci cu care ai de zeci de mii de ori mai multe posibilitati, costa de 2-3 ori mai mult decat un televizor similar de la concurenta, cu Android limitat la aplicatile optimizate pentru tv.

Anonim

Si cata memorie are? Se stie ceva? Se conecteaza un hard extern sau se foloseste un sd card ca la tablete?

Anonim

Modelele Philips cu Android din 2014 aveau cam 1-2 GB memorie interna libera pentru aplicatii. Ma gandesc ca modelele 2015 vor avea mult mai multa memorie libera la dispozitie pentru aplicatii. Normal ca se poate conecta si un hard-disk extern pentru fisiere media, posibil si un card, in functie de conectica modelului respectiv.

Anonim

Philips o sa dea lovitura anul acesta...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile