sâmbătă, 7 februarie 2015

BBC Knowledge și BBC Entertainment au fost redenumite ca BBC Earth și BBC Brit în Polonia

BBC EARTH și BBC BRIT și-au făcut debutul internațional în Polonia, pe 1 februarie 2015. Acestea sunt accesibile publicului polonez prin DTH, prin cablu și prin furnizorii tv prin protocol IP.

Noile branduri globale sunt o parte esențială a planului strategic BBC Worldwide de a atrage publicul mondial și de a-si fortifica reputatia internationala, prin divertisment factual cu BBC BRIT și prin continut premium factual cu BBC Earth.

BBC EARTH va inspira publicul prin minunile incredibile ale universului nostru. De la cele mai mici creaturi studiate sub microscop până la nemărginirea universului, BBC Earth va aduce telespectatorii direct in actiune, oferind si idei inovatoare, dar si intelegerea minunii de a fi om.

BBC BRIT va oferi divertisment premium, nu doar exclusiv pentru publicul masculin, ci si cu adresabilitate mai largă. Canalul devine casa emisiunii Top Gear, dar va acoperi si o varietate bogată de subiecte despre masini, știință, aventură, afaceri, alimente, momentele importante ale vieții, personaje extreme, excentrici ciudati, muzică, sport și comedie.

Tim Davie, CEO BBC Worldwide si Director Global a spus: "Acesta este un pas important în strategia globală BBC Worldwide de a oferi publicului conținut inteligent si distinctiv. Am experimentat deja cu succes lansarea mărcii noastre premium BBC First în Australia și am încredere că BBC Brit și BBC Earth se vor dovedi populare pentru publicul polonez. BBC Brit și BBC Earth sunt lansate inițial în Polonia ca și canale liniare, iar in viitor aspirația noastră la nivel global este ca respectivele televiziuni sa fie puse la dispoziția consumatorilor în diverse moduri, fie ca servicii VOD, fie ca produse de consum sau evenimente live. În septembrie 2014 a fost lansat de bbc.com/earth, un spațiu digital al noii noastre mărci, in care publicul poate explora lumea in care traiește, descoperind minunile sale și găsind ceva uimitor în fiecare zi."

Paul Dempsey, președinte Piețe globale la BBC Worldwide, a declarat: "Această nouă generație de branduri globale au fost creată și modelată prin cercetarea cererii si audienței. Succesul unor emisiuni cum ar fi Top Gear sau Frozen Planet demonstreaza un apetit clar pentru divertisment factual."

În Polonia, BBC Knowledge și BBC Entertainment au fost redenumite ca BBC Earth și BBC Brit, fiind efectuate si investitii în conținut nou si exclusiv. BBC Brit și BBC Earth sunt disponibile în HD și SD și coexista pe piața poloneză alături de BBC Lifestyle, CBeebies și BBC HD, mai precizează BBC.

Nu a fost nimic precizat expres privind România, dar fiindcă decizia schimbării este la nivel international, nu e exclus ca noile canale să ajungă in viitor și in țara noastră, unde există deja versiuni localizate in limba română ale BBC Knowledge și BBC Entertainment.

UPDATE 13 aprilie 2015: BBC Earth înlocuiește BBC Knowledge, din 14 aprilie 2015, si in Romania. Detalii gasiti AICI.

UPDATE 21 aprilie 2015: BBC Entertainment va funcționa la fel în continuare în România, nefiind influențat de lansarea BBC Earth.  Detalii găsiți AICI.


9 comentarii despre subiectul „BBC Knowledge și BBC Entertainment au fost redenumite ca BBC Earth și BBC Brit în Polonia”:
Anonim

Ar fi bine ! BBC produce documentare de clasă , de-a dreptul extraordinare.

Anonim

Ar trebui sa la le includa si RCS-RDS in grila de baza, si sa le pastreze dupa un eventual rebranding si in Romania.

Anonim

In Polonia se vad deja (la 13 grade E): BBC HD, BBC Brit HD, BBC Earth HD (exista desigur si variantele SD pentru Brit si Earth), BBC Lifestyle, BBC C Beebies.

Anonim

BBC Entertaiment si BBC Knowledge SD sunt in Romania, le prind eu, traduse.

Anonim

Doctor Who, unul dintre cele mai tari si cunoscute seriale pentru fanii SF, produs de BBC, e chiar acum pe BBC Entertainment. Sper sa bage serialul si in noile versiuni ale canalelor, dupa rebranduire, daca va fi si la noi.

Anonim

BBC Earth sigur va fi super : Planet Earth , Africa, Life , Oceans , sunt documentare excelente , sigur vor fi date ...

Anonim

Cele doua televiziuni BBC Earth si Brit rebranduite deja pt Polonia au alt format deci alte programe decat aveau inainte . Daca ati vedea acum pe Hotbird despre ce este vorba v-ati schimba total parerea.
BBC EARTH este doar cu documentare despre natura si univers iar BBC BRIT are un format de lifestyle si include mai nou si Top Gear. BBC HD are in schimb seriale britanice si documentare .
Din aprilie vor fi disponibile si pentru tarile nordice :
http://www.bbc.co.uk/mediacentre/worldwide/2015/brit-earth-nordics
N-ar strica sa avem si noi variantele HD ale acestor televiziuni DEOSEBITE!

Anonim

Pai sigur le schimba tematica. BBC Earth va fi de documentare produse de BBC.
BBC Brit va promova probabil spiritul englezesc, nu prea va fi prea interesant pentru romani, dar BBC Earth va fi super.

flatron

Numai seria de documentare Planet Earth a avut un buget de 25 milioane de dolari pentru 11 episoade, deci peste 2 milioane de dolari pe episod, in total 5 ani de filmari si productie, dintre care peste 2000 ore pe teren, folosind 40 de cameramani care au filmat in HD in peste 200 locatii. Eu am vazut deja seria asta, pot spune ca am ramas impresionat.

Top 5 articole în ultimele 7 zile