luni, 2 februarie 2015

ID Xtra ( SD și HD ) în grila Nextgen

Televiziunea ID Xtra, atat in varianta Standard Definition, cat si in varianta High Definition, a fost introdusă in grila de televiziune digitala a Nextgen. Cei care nu le receptionează trebuie sa efectueze o rescanare. Au fost insa eliminate ( cel putin la momentul scrierii articolului ) canalele Filmbox si Filmbox Plus.

ID Xtra este un canal adresat în principal publicului feminin, axat pe conţinut din zona de mister şi suspans, care dezvăluie intamplari şi mistere captivante din viaţa reală, într-un format modern şi atractiv. Este o televiziune al familiei Discovery, ce a fost lansată în versiuni SD și HD in luna aprilie 2014, atât pentru Europa Centrală și de Est, precum si pentru Orientul Mijlociu și Africa.

"Există o creștere a cererii pieței pentru canale factuale si de mister, iar noi avem deja experiența și capacitatea de a oferi continut din nișă respectivă. Mulți dintre cei mai mari operatori de servicii de televiziune cu plată din diverse țări au semnat deja pentru a oferi acest canal abonatilor săi, astfel incât ID Xtra îi va invita să arunce o privire mai atentă asupra misterelor nerezolvate", a declarat la momentul lansarii Paul Welling, SVP , șef de canale la Discovery Networks CEEMEA.


6 comentarii despre subiectul „ID Xtra ( SD și HD ) în grila Nextgen”:
Anonim

FilmBox Plus este in grila dar nu se vede,in schimb FilmBox a fost scos nu inteleg de ce?

Anonim

Pentru ca au fost scoase ? :-) Nu mai apr nici in grila de pe siteul lor.

Anonim

grila asta merita 100 roni abonament pe luna felicitari AKTA rds nu e instare sa bage universal chanel post de 2 bani

Anonim

Numai sărăciile de la akta stagnează de luni bune!

Anonim

Nu inteleg de ce l-au inclus la categoria filme, nu are nici o legatura cu filmele.

Anonim

Canalul chiar nu are nicio legatura cu filmele. Canalele de filme sunt punctul slab al grilei Nextgen si scoaterea Filmbox nu face decat sa intareasca aceasta idee.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile