miercuri, 18 februarie 2015

RCS-RDS: 6 sisteme Home Cinema Sony, la concursul „Voteaza Premiile Oscar 2015”

RCS-RDS a lansat un concurs in care poti câștiga unul dintre cele șase sisteme Home Cinema Sony DAV-TZ140. Tot ce trebuie sa faci pentru a participa este să îți votezi favoritii la Gala Premiilor OSCAR 2015. Concursul se desfasoara in perioada 16 - 23 Februarie 2015. Te poti inscrie in concurs pe oricare din următoarele medii: digi-film.roFacebook Digi Filmdigi24.ro sau Facebook Digi 24.

Daca favoritii tăi se află pe lista câștigătorilor, vei intra automat in tragerile la sorti pentru unul din cele 6 sisteme Home Cinema.

In cadrul Concursului “Voteaza Premiile Oscar 2015!” poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta in Romania, avand varsta minima de 14 ani.

Accesand aplicatia de concurs, participantii trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

- sa parcurga fiecare categorie de nominalizari din cele 6 disponibile in aplicatie si sa voteze, la fiecare categorie in parte (film, actor principal, actor secundar, actrita principal, actrita secundar, coloana sonora);
- sa dea share la voturile sale pe Facebook (optional).

Participantii vor putea parcurge o singura data aplicatia de concurs si implicit, vor putea vota o singura data la fiecare categorie, de pe un singur cont, incepand cu data de 16 februarie, ora 10:00 si pana la data de 23 februarie, ora 02:00, prin una din cele patru modalitati amintite.

Luni, 23 februarie, dupa difuzarea Premiilor Oscar 2015, toti cei care au raspuns corect la minim o categorie, vor intra in tragerea la sorti. Vor fi extrasi 6 castigatori, cate unul pentru fiecare categorie.

Acordarea premiilor nu este conditionata de achizitionarea vreunui serviciu sau produs sau de vreo alta cheltuiala suplimentara, cu exceptia cheltuielilor necesare pentru ridicarea premiilor.

Participantii vor primi numere de ordine in functie de inscrierea in concurs. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, prin intermediul programului random.org astfel: In urma centralizarii si verificarii rezultatelor inregistrate, Organizatorul va anunta numele castigatorilor Concursului si le va publica pe site-ul www.digi-film.ro.si www.digi24.ro.

Castigatorul premiului urmeaza sa fie anuntat pe Facebook Digi Film/Digi24 sau prin orice alte mijloace de catre reprezentantii Organizatorului pentru a stabili conditiile specifice de acordare/ridicare a premiului. Daca este cazul, castigatorul se va prezenta in termenele agreate cu reprezentantii Organizatorului la sediul social al acestuia din Bucuresti in vederea clarificarii tuturor aspectelor necesare.

Premiile se pot ridica in zilele lucratoare in perioada 2 - 31 martie 2015, in intervalul orar 10:00- 18:00, astfel:

- Castigatorii cu domiciliul in Bucuresti isi pot ridica premiile de la sediul social din Bucuresti al Organizatorului;
- Castigatorii din alte localitati isi pot ridica premiile din punctele de prezenta RCS&RDS din tara, cele mai apropiate de domiciliul lor.

Lista punctelor de prezenta RCS&RDS va fi comunicata ulterior castigatorilor printr-un mesaj privat.


Niciun comentariu despre subiectul „ RCS-RDS: 6 sisteme Home Cinema Sony, la concursul „Voteaza Premiile Oscar 2015””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile