miercuri, 11 martie 2015

AMC Global a obtinut drepturile de a emite la nivel international serialul pereche al The Walking Dead, denumit "Fear the Walking Dead"

În acelaşi timp în care AMC SUA a anunţat preluarea a două sezoane ale serialului pereche al “The Walking Dead”, AMC Global a anunţat astăzi că a obţinut dreptul de a emite la nivel internaţional acest nou serial şi că plănuieşte să difuzeze fiecare episod al său la o distanţă de doar 24 de ore de la premiera din SUA. AMC Global, reţeaua internaţională de televiziuni AMC, lansată la sfârşitul lui 2014 şi este disponibilă în peste 115 ţări şi teritorii, anunță compania intr-un comunicat remis HD Satelit.

Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero şi David Alpert din “The Walking Dead” sunt producătorii executivi ai noului serial, pentru care nu a fost încă stabilită o denumire, dar care, la fel ca şi cel original, este produs de studiourile AMC. Dave Erickson (“Marco Polo,” “Sons of Anarchy”), care a co-creat şi a co-scris episodul pilot cu Kirkman, este producător executiv şi showrunner. Serialul îi va avea ca actori principali pe Cliff Curtis (“Missing”, “Gang Related”), Kim Dickens (Gone Girl, “Sons of Anarchy”), Frank Dillane (Harry Potter and the Half-Blood Prince) şi Alycia Debnam Carey (Into the Storm).

Noul serial se va filma în Los Angeles şi se va concentra pe noile personaje şi scenarii. Primul sezon al show-ului va avea şase episoade de o oră şi va avea debutul pe AMC la sfârşitul verii. Al doilea sezon al serialului se va difuza în 2016.

“Brandul AMC devine rapid sinonim cu cel mai căutat şi captivant conţinut din lume” a spus Bruce Tuchman, Preşedintele AMC şi Sundance Channel Global. “Suntem încântaţi să aducem serialul la o audienţă globală la numai 24 de ore de la premiera din S.U.A. şi să ne asigurăm că fani ai “The Walking Dead” se vor putea bucura împreună de această nouă poveste pe măsură ce se dezvăluie.”

Ed Carroll, COO al AMC Networks a declarat: “Cu Robert Kirkman şi Dave Erickson la cârmă, alături de un grup excepţional de producători executivi şi distribuţie, acest nou serial va oferi iubitorilor serialului “The Walking Dead” ceea ce ei au cerut mereu – o privire din altă perspectivă a apocalipsei zombilor şi una ce ne duce înapoi chiar la începutul epidemiei.”

AMC Networks a schimbat imaginea postului TV MGM în AMC la sfârşitul lui 2014. Rebranding-ul a marcat prima distribuţie în afara Americii de Nord pentru AMC, unul din cele mai populare şi premiate mărci din televiziune. De atunci, AMC a lansat sute de feed-uri cu versiuni locale pe cablu sau platforme de satelit în Europa, America Latină, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu. De asemenea, AMC VOD, HD şi TV Everywhere acompaniază aceste canale.

În plus, pe lângă programele originale de la studiourile proprii AMC Networks, AMC Global prezintă filme populare, premiate de la cele mai mari filmoteci din lume.



Despre AMC Global

AMC Global, o unitate de afaceri a AMC Networks International, comemorează filmele preferate ale fiecărui gen şi decadă şi prezintă programe originale apreciate pentru a aduce telespectatorilor ceva mai profund, ceva mai bogat, Ceva mai mult. Reţeaua a creat unele din cele mai premiate seriale din ultimii zece ani şi a redefinit poveştile dramatice. Pe lângă faptul că este distribuit prin America de Nord, AMC este disponibil în peste 115 ţări şi teritorii. AMC Global este o destinaţie de distracţie de primă clasă disponibilă în HD şi SD şi pe toate platformele, inclusiv on-air, online, la cerere şi pe mobil.

Despre AMC Networks International

Dedicat producerii programelor de calitate şi conţinutului de film de peste 30 de ani, AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) deţine şi operează mai multe dintre cele mai populare şi premiate branduri de televiziune prin cablu: AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, şi IFC Films care produc și livrează content distinct, captivant și relevant din punct de vedere cultural, ce antrenează publicul pe mai multe platforme. Compania deţine de asemenea, AMC Networks International, divizia globală. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.amcnetworks.com În România, serviciile de Marketing şi distribuţie pentru AMC Networks sunt efectuate de Tematic Cable SRL.


5 comentarii despre subiectul „AMC Global a obtinut drepturile de a emite la nivel international serialul pereche al The Walking Dead, denumit "Fear the Walking Dead"”:
Anonim

Pe rds cand il baga

Anonim

Serialul pereche fara nume...

Anonim

Nu s-a ales ÎNCĂ un nume pentru serial, nu stiu cum nu ai inteles asta.

Kalman2007

Serialul are acum si un nume: Fear the Walking Dead

HD Satelit România

Mulțumesc Kalman2007, am completat titlul articolului. :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile