joi, 5 martie 2015

Fine Living și Food Network, noi canale la Focus Sat

Furnizorul Liberty Global Europa Centrală și de Est, ce detine Focus Sat in Romania ( prin UPC DTH ), va introduce pe 07 aprilie 2015 televiziunile Fine Living și Food Network ( ale Scripps Networks International ) in grila de programe a acestui serviciu.

Food Network va fi disponibil la Focus Sat Romania pe canalul 92 ( in pachetul Mozaic), iar Fine Living va fi disponibil pe canalul 91 ( in pachetul Familia ).

Modificarile vor afecta si DTH-urile UPC Direct si freeSAT din Cehia, Slovacia si Ungaria ( unde vor fi introduse in pachetul Plus Pak).


In grila DTH-urilor UPC din Europa Centrală și de Est, cele doua televiziuni vor inlocui alte doua canele ( Blackbelt TV și Sportklub), ce vor fi eliminate din grilă. La Focus Sat, începând din 1 martie 2015, canalul Blackbelt TV a fost eliminat "oficial" din pachetul Mozaic, conform unui anunt postat de operator pe websiteul propriu  ( desi practic, la data publicarii acestui articol, este incă prezent si receptionabil pe aceeasi frecventa ), iar Sportklub nu era in grilă.

In luna octombrie 2014, Liberty Global anunțase intenția de a introduce in anul 2015 canalele Food Network și Fine Living, prin incheierea unui acord de distributie in mai multe alte tari, valabil pe durata a mai multi ani. Acordul asigură atat continuarea difuzarii unor televiziuni precum Food Network, Travel Channel și Fine Living în teritoriile in care aceste canale sunt deja transmise, dar include si opțiunea Liberty Global de a adăuga Food Network și Fine Living într-o serie de piețe în care aceste televiziuni nu sunt prezente în grila de canale.

UPDATE 7 aprilie 2015: Fine Living Nework și Food Network au fost introduse în grila Focus Sat România. Detalii găsiți AICI.


13 comentarii despre subiectul „Fine Living și Food Network, noi canale la Focus Sat”:
Anonim

Cand intra in grila focus sat romania?

Anonim

In cele 4 tari (Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia) intra din 7 aprilie.

Anonim

Asa de tarziu peste o luna?

Anonim

Cu subtitrare în limba română?

Anonim

Fine Living are subtitrare oricum ca la UPC cablu este, Food Network este doar in engleza.

Ionut

La Upc Digital Food Network va intra la pastele cailor!

Alexander

Sunt niste canale de nisa destul de ok, din punctul meu de vedere. Fine Living aduce putin cu ceea ce era TLC mai demult, cu amenajari interioare/exterioare, cumparatori de case si alte lucruri de genul asta.

Food Network e o alternativa mai buna la Paprika TV. Adica au o gama mai larga de retete si probabil va prinde bine la "chefii" amatori.

Mi-ar place sa le am si eu la RCS/RDS, dar sunt slabe sansele.

Unknown

Buna am nevoie de ajutor de2 sapt am cumparat un decodor amimo mini combo recomandat de cei de la focus sat si imi face probleme la smaarcard se decodeaza programul se vede cateva minute apo scrie codat trebuie sa inchid decodorul sau sa scot smarcardul astazi am inchis de vreo 5 ori, acum merge.off de fiecare data ma intampin cu problema asta cand il deschid ma poate ajuta cineva .

Anonim

Nu prea are nimeni cum sa isi dea seama care e problema, ori e de la receiver defect ori ceva incompatibil la software, cel mai probabil, ori e de la Focus Sat... Intreaba-i pe cei de la Focus Sat, mai ales ca tocmai ei ti-au recomandat acel model de receptor si tot ei iti ofera serviciul si tot lor le platesti. Invatati-va sa trageti de urechi pe cei carora le platiti, mai ales ca ei au si cheia rezolvarii, nu sa va chinuiti sa cautati solutii adiacente...

Ionut

cand intra Food Network in grila UPC Romania?

Anonim

La Focus Sat intra pe 7 aprilie 2015.

Ionut

si la UPC TERESTRU NU SATELIT CAND INTRA?

Anonim

Probabil tot atunci, DACĂ va intra, ca eu nu vad aici scris ca ar intra la UPC cablu, ci scrie doar de satelit. Dar daca va intra pe cablu la UPC Romania, va intra cam tot atunci. Dar nu se stie daca va intra si la cablu.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile