duminică, 1 martie 2015

Las Fierbinți - Sezonul 7

Sezonul 7 din serialul de comedie românesc cu cea mai mare audienta va debuta pe micile ecrane in data de 11 martie 2015.

Las Fierbinti va fi difuzat de doua ori pe săptămâna, în fiecare seară de miercuri si joi, la Pro Tv si Pro Tv HD.

Ultimul episod din sezonul 6, difuzat pe 14 noiembrie 2014, a clasat PRO TV pe locul 1 pe toate categoriile de public.


5 comentarii despre subiectul „Las Fierbinți - Sezonul 7”:
Anonim

Foarte bun serialul.Bun de revazut peste ani ,asa cum vedem acum seriile B.D. Si alte filme captivante.Este o comedie cu succes facuta cu pasiune de un grup de actori care pe zi ce trece se implica tot mai mult in pielea personajului...omului rural ,cu bunele si mult mai mult prostioarelor lui .Am descoperit cu aceasta ocazie un nou val de talente ca Celentano,Firicel,Aspirina,pe langa deja cosacratii mos Peleus sau Vasile primarul.Dar toti imi plac si Nicu Rata e bestial.

Anonim

L-am uitat pe Bobita ,tocmai preferatul meu ,dupa Celentano.Sorry

Anonim

cat de incult trebuie sa fi ca sa-ti placa asa porcarie !

Cronos

Este un serial de comedie foarte bun, cu siguranță cel mai bun din punct de vedere cinematografic și umoristic, comparativ cu cele produse în prezent. Mă consider o persoană cu o bază informațională suficientă și destulă cultură ( după cum se observă, cel puțin știu să scriu corect și chiar să încep propoziția cu majusculă, comparativ cu alții ).

Dacă ție nu îți place acest serial românesc, e opțiunea ta. Dar aceasta nu înseamnă că serialul este "o porcărie" destinată inculților. Mă simt lezat de afirmația ta, dar sunt suficient de cult să nu îți răspund cu aceleași cuvinte lipsite de capacitatea de a tolera ce le place altora.

Anonim

Foarte bun serialul.Ramanem cu ceva in cinemateca chiar si dupa ce se va sfarsi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile