marți, 10 martie 2015

Licența Mynele Tv a fost retrasă

Întrunit în şedinţa publică din data de 10.03.2015, Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis retragerea licenţei audiovizuale postului Mynele TV pentru că nu au fost respectate prevederile art. 57 alin. (1), lit. b) din Legea audiovizualului nr. 504/2002, cu modificările și completările ulterioare, potrivit cărora „Licenţa audiovizuală analogică se retrage de Consiliu în următoarele situaţii: (...) b) titularul încetează să difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenţa audiovizuală mai mult de 90 de zile, pentru motive de natură tehnică, şi mai mult de 96 de ore, pentru orice alte motive imputabile titularului”, anunță CNA intr-un comunicat de presă.

Anterior, televiziunea Mynele Tv anuntase că isi schimbă denumirea, iar canalul urma să fie transformat intr-unul pentru tineri, dar cu alt profil și cu o denumire nouă.


10 comentarii despre subiectul „Licența Mynele Tv a fost retrasă”:
Anonim

Cicalacacichiciac!Cicalacacichiciac!Cicalacacichiciac!Rasuflu usurat,dar mai sunt inca multe buruieni de zmuls.Cel mai bine ar fi sa se desfiinteze televiziunea in general,ca tot la nimica nu foloseste-propaganda mincinoasa,prosteala si tampirea omenirii.Macar pe internet mai poti alege ce vezi

DTH Fan

Anonim, licenta Mynele Tv nu a fost retrasa din motivele invocate de tine, care nici nu ar fi reprezentat motive obiective si legale, ci din cauza ca televiziunea respectiva nu a mai emis. Trebuie sa fim intelegatori si cu pasiunile altor oameni. Nu te obliga nimeni sa vizionezi acel canal, asa cum nici eu nu faceam. Dar sunt convins ca existau destui telespectatori care il vizionau, mai ales ca la un moment dat a fost si in lista must carry. Opinia mea ca orice televiziune care se inchide, dedicata oricarei categorie sociale sau de educatie, este o pierdere pentru diversitatea mass-media.

Anonim

Moa, o sa fie jale mare pe la unii... da este adevarat ca televiziunea nu mai emitea ,stiu din presa ca se dorea un alt format al postului.Poate altadata cu alt post.

Anonim

Mai trist este ca este foarte posibil ca licenta fi fost retrasa tocmai fiinda se dorea ca, "canalul urma să fie transformat intr-unul pentru tineri, dar cu alt profil și cu o denumire nouă" ... Oare: Tinerii au nevoie de o platforma a lor unde sa isi exprime punctul de vedere, independent? ... O Agora? ... Are cineva interesul sa educe tineretul? (Vezi in acest sens cum DaVinci Learning - canal educational - nu isi gaseste loc in grile :(


Anonim

Adevarat, adevarat :)) \
Mare paguba-n ciuperci acest canal Mynele TV

Anonim

Happy Music SRL a solicitat instanţei anularea Deciziei CNA, din 10 martie, prin care Consiliul a retras licenţa audiovizuală a Mynele TV.

http://www.mediafax.ro/cultura-media/televiziunea-mynele-tv-a-cerut-in-instanta-anularea-deciziei-cna-prin-care-i-a-fost-retrasa-licenta-14145860

Profesionistul

Mare păcat de postul tv.Postul care trebuia să fie deja în funcţiune nu este.Este o minciună că apare.

Anonim

Ce sa apară și ce minciună??? Tu nu vezi că articolul e din anul 2015?? Mynele Tv a emis la vremea lui, iar articolul asta e vechi de 5 ani și scrie clar în el că Mynele Tv a rămas fără licență, cum ai vrea sa mai emită?

Profesionistul

Urma să se transforme

Profesionistul

Trebuia să emită ca alt post,dar nu!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile