sâmbătă, 21 martie 2015

Musicmix Tv nu mai este transmis prin satelitul Thor 6

Televiziunea Musicmix nu mai este nu mai este transmisă din data de 19 martie 2015 prin satelitul Thor 6. Canalul era in grila mai multor operatori ( de exemplu  Digi TV din Ungaria, Cehia si Romania). Motivul eliminarii este probabil independent de operatorii mentionati.

Acum Musicmix Tv nu mai emite prin niciun satelit. Canalul era distribuit de ESS pe frecventa 12456, polarizare verticala, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK, ESS ( Eastern Space Systems ), satelit Thor 6.

De asemenea, websiteul musicmixtv.tv este redirectionat automat catre slagertv.tv.

MusicMix TV este, la fel ca Slager TV, un canal de televiziune al Tematic Cable, o companie media de pe piaţa est-europeana.

In locul acestui canal, ESS transmite acum canalul de sport maghiar SportKlub, dar care nu este criptat si in Nagravision 3, asa cum era Musicmix Tv ( deci nu este receptionabil de catre abonatii Digi Tv). SportKlub de pe aceasta frecventa are criptare Conax ( CAID 0B02 ), specifică operatorului UPC.

UPDATE 27 martie 2015: CNA a retras licenta televiziunii Musicmix.


3 comentarii despre subiectul „Musicmix Tv nu mai este transmis prin satelitul Thor 6”:
robinn

Fiindcă acest canal numai emită definitiv programul, s-a încetat.

Anonim

Asa e. S-a si anuntat acum 3 luni ca se va inchide :)

Anonim

Macar sa umblati pe site,chiar si daca este redirectionat catre site-ul Slager TV,apropo va puteti da seama ca s-a inchis [posibil] ca se redirectioneaza catre site-ul slager TV [televiziune ungureasca de muzica]. Probabil ca acolo unde a incetat,canalul este inlocuit cu Slager TV

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile