luni, 2 martie 2015

Portalul Telekomtv.ro înlocuiește dolcetv.ro, din 1 aprilie 2015

Portalul Telekomtv.ro înlocuiește dolcetv.ro, din 1 aprilie 2015. Ca urmare a acestei schimbări, creditul încărcat în portofelul electronic poate fi consumat până la data de 31 martie 2015.

Telekom TV Web & Mobile este un serviciu care îți oferă acces la conținut live (canale TV), filme, documentare și emisiuni prin intermediul site-ului www.telekomtv.ro și al aplicației Telekom TV pe care o poți descărca din AppStore și Google Play. Serviciul îți asigură accesul la conținut pe PC, laptop, tabletă și smartphone.

Orice utilizator care deţine o conexiune fixă şi/sau mobilă la internet şi un dispozitiv fix sau mobil compatibil cu serviciul poate accesa conţinutul oferit de Telekom TV Web & Mobile. Pentru a beneficia de conţinut, orice utilizator trebuie să se înregistreze întâi pe www.telekom.ro şi / sau să-şi descarce aplicaţia Telekom TV din Google Play sau AppStore.

La data publicarii acestui articol, accesul este fie gratuit ( de exemplu pentru abonatii la serviciile de televiziune Telekom Romania, cu grila de canale în funcție de  abonamentul tv S, L sau M ; sau de exemplu pentru clientii la servicii de voce și/sau internet mobil, ce au acces la 21 canale gratuit, plus extraoptiuni ), fie cu plată ( pentru clientii Telekom Romania doar la internet fix sau telefonie fixa ) plus extraoptiuni .

Accesul la site-ul www.telekomtv.ro și la aplicația Telekom TV se poate face din orice rețea. Clienții Telekom Romania și Telekom Romania Mobile pot avea însă de prețuri preferențiale, iar câteva pachete de conținut sunt disponibile exclusiv acestor utilizatori. Pentru a respecta drepturile de difuzare, întregul conținut video este disponibil numai de pe teritoriul României.


35 de comentarii despre subiectul „Portalul Telekomtv.ro înlocuiește dolcetv.ro, din 1 aprilie 2015”:
Anonim

osa trebuiasca din nou sa im fac cont pe telekom sau direct osa pot accesa ca am dollce web tv ma poate cineva ajuta adica numele utilazatorului si paroloa poate fii aceasi si la telekom web tv ??????

Anonim

o sa faci alt cont ptr telekomtv...daca esti abonat telekom ai canalele gratis fara sa platesti,daca esti abonat nextgen sau alte retele platesti ptr canale...pana acum abonatii telekom puteau viziona gratuit portalul dolcetv.ro,dar abonatii nextgen nu pot vedea gratis telekomtv....decat dolcetv.ro....acum ca va fi inlocuit adio canale tv ptr nextgen....

Anonim

Varianta Web merge destul de bine.
Din pacate cea Mobile nu merge aproape deloc. Mie cel putin pe Mobile imi merge doar AgroTV si Mooz Dance.
Am incercat pe diferite dispozitive cu Android, rezultatul e acelasi.
Voi aveti aceleasi probleme?

Anonim

E util portalul mai ales ca din sezonul viitor Champions League va fi doar pe Dolce. Socrii mei au Dolce, mi-am facut cont si astfel pot urmari DolceSport via web.
Partea buna (spre deosebire de RDS) e ca merge chiar daca ai net de la orice provider, atata timp cat esti pe teritoriul Romaniei.
Varianta mobile sucks.

Anonim

Varianta online merge chiar foarte bine. tot ce trebuie facut este sa intri in myaccount sa iti faci contul si merge beton. ce imi place foarte tare este eurosport 360HD. Imi transmit pe TV cu screen mirroring si merge beton. Acum, nu va asteptati sa mearga wow de pe net-ul telefonului. incercati mai bine un wireless

Anonim

CL nu va fi doar pe Dolce.

Anonim

Sa speram ca Dolce va mai imparti din costuri cu Digi, si astfel sa poata vedea toata lumea meciurile.
Dar deocamdata se lauda ca au exclusivitate pe urmatoarele 3 sezoane.

Anonim

La UCL nu merge ca la Liga 1... vor ramane cu exclusivitate in urmatorii 3 ani cu siguranta.

Anonim

Eu am pastrat netul de la Telekom doar ptr Dolcetv.ro.
Daca imi vor taia accesul la noul site imi voi rezilia contractul si voi trece acolo unde am TVul, adica pe RCS@RDS.

Anonim

Telekom a scos din grila TV IPTV Mynele TV.

Anonim

Mynele Tv nu mai emite de multa vreme.

Anonim

Anonim stai linsitit nu it va taia accesul osa pot accesa telekom web tv stai linstit

Anonim

Partea buna e ca vei putea accesa portalul web de oriunde din Romania.
Deci poti sa alegi liber providerul de net.

Anonim

Intradevar pe mobile merg doar canalele AgroTV si Mooz Dance. stie cineva ce se intampla?

Anonim

Trebuie sunat la relatii cu clientii si facuta sesizare.
Mai ales ca pentru unii serviciul este paid.

Anonim

Si pe Google Play multa lume se plange ca nu merge aplicatia.

Anonim

Buna ziua ma poate ajuta cineva am internet de la telekom si mam facut cont pe telekom romania si cand dau click pe un canal scrie ca nu sant abonat la acest canal dar dolce web tv im merge ma poate ajuta cineva

Anonim

sau poate trebe sa astept pana pe 1 aprilie si atuncea osa im merarga numai

Anonim

Probabil si asta, dar mai bine nu astepta si trimite o sesizare la Telekom Romania ( https://www.telekom.ro/formular-contact/ ), sa verifice situatia ta, poate e o problema doar la tine si se poate rezolva.

Anonim

da numai internet am de la ei si asa ar trebuii sa im mearga canale de pe telekom web tv asa-i?

Anonim

Este aicea cineva care numai internet are de la telekom romania si ii merg gratis canalele de pe telekom web tv???? sau numai celor care au teeviziune merg canalele gratis

Anonim

Daca ai doar internet fix de la ei si nu ai televiziune de la ei, trebuie sa platesti 6 lei pe luna pentru a vedea programele prin portalul asta:

https://www.telekom.ro/web-mobile-tv/abonamente-si-activare/

HD Satelit România

La data publicarii acestui articol, accesul este fie gratuit ( de exemplu pentru abonatii la serviciile de televiziune Telekom Romania, cu grila de canale în funcție de abonamentul tv S, L sau M ; sau de exemplu pentru clientii la servicii de voce și/sau internet mobil, ce au acces la 21 canale gratuit, plus extraoptiuni ), fie cu plată ( pentru clientii Telekom Romania doar la internet fix sau telefonie fixa ) plus extraoptiuni.

Anonim

atunci astia care au numai inmternet de la ei nu osa mai poate accesa de la 1 aprilie gratuit canalele

Anonim

stie cineva atuncea cei care au numai internet de la telekom osa miarg canalele gratis pe teleko web tv???

Anonim

NU o sa iti mearga gratis doar cu internet fix. Ori te abonezi si la televiziune, ori te abonezi la serviciul asta online Telekom Tv.

Anonim

atuncea astia care au vizionat dolce web tv gratis ca or avut internet nu osa mai poate viziona altundeva sau poate de la 1 aprilie unele canale pe telekom web tv osa fie gratis si la cei care au numai internet de la ei

Anonim

Stie cineva din magazinele telekom ma pot abona la telekom web tv

Anonim

Iti faci cont il linkul de mai jos, confirmi emailul si activezi contul si apoi poti cumpara abonament:

https://www.telekom.ro/web-mobile-tv/abonamente-si-activare/

Apoi cumperi pe acel cont.

Pentru activarea opțiunilor Telekom TV Web & Mobile trebuie să urmezi pașii de mai jos:

1. Intră în contul tău MyAccount.

2. Nu ai cont MyAccount? Înregistrează-te și personalizează-ți contul cu codul de facturare Telekom Romania pe care îl găsești pe factura ta de servicii, în coltul din dreapta sus.

3. Accesează secțiunea “Administrare Servicii” – “Serviciile mele” și activează serviciul Telekom TV Web & Mobile. Optiunile gratuite se activează odată cu serviciul Telekom TV Web & Mobil. Cele suplimentare pot fi activate manual după activarea serviciului.

4. Pentru activarea serviciului Telekom TV Web & Mobile este necesar să accepți Termenii și condițiile de utilizare.

5. Pentru activarea opțiunilor suplimentare Telekom TV Web & Mobile trebuie să îți alegi numele de utilizator (aliasul). În caz contrar, activarea se va face pe aliasul cu care te-ai autentificat în MyAccount.


6. Pentru opțiunile suplimentare Telekom TV Web & Mobile, apasă butonul “Pachete de conținut” din dreptul serviciului Telekom TV Web & Mobile și alege din lista de opțiuni disponibile.

7. Confirmă modificările efectuate, iar opțiunea se va activa în câteva ore

8. Gata! Intră pe www.telekomtv.ro sau în aplicația Telekom TV (pe care o porți descărca gratuit din Google Play sau App Store) și urmărește emisiunile și filmele tale online!

Anonim

Pe laptop nu merge deloc sinta varza astia cu site-ul lor cum vad meciul de tenis diseara ? Dau play si ramine ecranul negru, Am facut reclamatie de 2 luni de zile si nu s-a rezolvat nimic. Am urmat toate instructiunile lor si degeaba

Anonim

Mie imi merge Telekomtv.ro...

Suna la ei, cred ca nu ai creat alias in contul tau de Telekom.ro.

Citeste si pe aici:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2015/03/telekomtvro-nu-esti-abonat-la-acest.html

Anonim

Merge si din afara tarii? exemplu Franta?

Anonim

nu cred

Anonim

trebuie platit daca ma inregistrez pe my account?

Anonim

La data publicarii acestui articol, accesul la telekomtv.ro era fie gratuit ( de exemplu pentru abonatii la serviciile de televiziune Telekom Romania, cu grila de canale în funcție de abonamentul tv S, L sau M ; sau de exemplu pentru clientii la servicii de voce și/sau internet mobil, ce au acces la 21 canale gratuit, plus extraoptiuni ), fie cu plată ( pentru clientii Telekom Romania doar la internet fix sau telefonie fixa ) plus extraoptiuni .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile