marți, 3 martie 2015

Stick-ul Orange Tv

Orange Romania a anuntat introducerea in teste a stick-ului Orange TV, un mini-dispozitiv care conectează televizorul la smartphone sau tabletă, pentru a le permite utilizatorilor să urmărească pe ecran mare filme, seriale, emisiuni și canale Tv, utilizand dispozitivele mobile si ca telecomandă. România este prima țară în care Orange lanseaza in teste acest produs.


Stick-ul Orange TV va putea fi folosit de catre abonații  Orange TV satelit și de către cei ce vizioneaza Orange TV pe dispozitivele mobile. Ei vor putea vedea pe televizor conținutul din aplicația Orange TV Go, precum și fotografii, melodii sau clipuri video personale salvate pe smartphone sau tabletă, indiferent că se află acasă sau în deplasare.

Stickul Orange Tv are greutatea de 31 grame și dimensiuni de 86,5 x 28 x 13 mm și poate fi utilizat oriunde pe teritoriul României.

Deocamdata doar 100 de clienți Orange au fost invitaţi să testeze stick-ul Orange TV, iar feedbackul lor va ajuta la ultimele verificări înainte de introducerea dispozitivului  în oferta comercială.

Este necesar un smartphone sau o tabletă cu Android sau iOS, un televizor cu port HDMI și o conexiune Wi-Fi securizată. Cu ajutorul aplicațiilor „Orange TV Go” și „stick Orange TV”, smartphone-ul sau tableta se transformă în telecomandă, iar conținutul mobil va rula direct pe televizor. Aplicaţia „stick Orange TV” şi versiunea compatibila cu stickul Orange TV a aplicaţiei „Orange TV Go” pentru Android sunt deja în Play Store ( download de AICI ), iar cele pentru iOs vor fi disponibile în App Store de săptămâna viitoare.

Aplicația Orange TV Go, prin care clienții pot urmări în mișcare până la 78 de canale TV, filme și seriale pe smartphone și tabletă, a fost descărcată de peste 1.100.000 de ori.

UPDATE 22 iunie 2015: Stickul Orange Tv a fost lansat. Detalii gasiti AICI.


5 comentarii despre subiectul „Stick-ul Orange Tv”:
Bogdan`s

Funcționează ca și chromecast, sper ca pe viitor Orange Tv să fie compatibil cu acesta

Anonim

De astăzi se face upgrade la softul receptorului.

Anonim

Ei n-au auzit de Chromecast, care face asta de 3 ani ?
Dar ei vor sa poti face casting doar din aplicatia lor, nu de pe internet sau din sute de alte aplicatii, ca in cazul Chromecast.

Anonim

Mda. si o sa ceara bani pe stick. si dupa aia se vor mira ca nu se vinde. oamenii astia nu fac un pic de prospectare de piata inainte sa lanseze ceva..

Anonim

De unde stii ca vor cere bani pe stick ? Cum fac, stau pe stick si cer bani ? Eu nu inteleg pe unii care comentati ca niste Nostradamuși al prospectiunilor viitorului, cum de emiteti astfel de ipoteze la comentarii, de obicei vădit negative, de parca ati fi mari analisti economici si critici ai viitorului...
Opinia ta despre viitor are exact aceeasi valoare cu opinia mea despre viitor: " Va fi un succes, vor oferi 10 milioane de unitati de stickuri Orange Tv in Romania".

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile