joi, 26 martie 2015

Televiziunea Focus TV a primit licență de emisie regională

Jurnalistul Ion Cristoiu si Vlad Pufu ( directorul general adjunct al televiziunii de ştiri B1 TV ) a primit astazi de la CNA ( cu unanimitatea voturilor membrilor prezenti), pentru societatea Media Grup Production o licenţă audiovizuală de difuzare prin reţele de comunicaţii electronice pentru a lansa televiziunea Focus TV la nivel regional (în judeţele Buzău, Vrancea şi Brăila). Televiziunea emitea terestru si prin cablu, iar societatea detinea si posturile de radio Focus FM din Buzău, Focşani şi Râmnicu-Sărat anunță Mediafax.

Programele Focus TV vor fi aceleasi cu cele din Buzău ( a carui emisie a inceput in toamna anului 2007 ), dar difuzate la nivel regional, cu productie proprie si productie de la alti producatori in proportii aproximativ egale ( divertisment, filme, stiri si publicitate ).

UPDATE 28 martie 2015: Ion Cristoiu este presedinte al grupului de presă "Evenimentul Românesc", conform websiteului televiziunii ( focustv.ro), aceasta fiind inclusa in acest grup ( focustv.ro, focusfm.ro, sansabuzoiana.ro, sansavranceana.ro si edituraeminescu.ro).

EVZ precizează insa că fondatorul "Evenimentului zilei" a specificat în emisiunea "Jocuri de Putere" de la Realitatea TV că nu intenționează să deschidă o televiziune.

Conform EVZ, societatea Media Group Production îi are ca asociaţi pe Vlad Pufu (51,0037765852%) şi Ion Cristoiu (48,9962234148%) și mai deţine o licenţă cu difuzare terestră pentru Focus TV Buzău. Prezent în emisiunea "Jocuri de Putere" de la Realitatea TV, Ion Cristoiu a declarat că nu intenționează să deschidă o televiziune și că își va vinde partea sa. Fondatorul "Evenimentului zilei" a mai declarat că implicarea sa în această firmă ( nr: s-a rezumat la faptul) că a semnat pe o hârtie la rugămintea lui Vlad Pufu.


12 comentarii despre subiectul „Televiziunea Focus TV a primit licență de emisie regională”:
Anonim

DVB-T2?

Anonim

poate daca Romania s-ar afla pe alta planeta o sa aiba DVB-T2 ;)

GORE

sunt din Buzau si habar n-am avut ca exista televiuznea asta :-s

Anonim

Nu se prea se uita lumea la posturi locale in eter sau pe cablu analogic, e normal sa nu fi stiut de acest canal:

http://www.focustv.ro/

Anonim

si sa nu cumva sa fie analogic, ca mai sunt citeva luni si dispare analogicul

DTH Fan

Anonim, faci confuzie, dispare anul acesta analogicul de pe terestru in eter, daca dispare, dar nu si prin cablu.

Anonim

Este o stire falsa. Aseara, Cristoiu a spus ca nu are nimic de a face cu acest proiect, de care a auzit din ziare.

Anonim

Crezi ca aia de la Mediafax au scris ei la nimereala? S-au informat. Eu zic sa te mai informezi si tu. Studiaza pe siteul televiziunii:

http://www.focustv.ro/despre-noi.html

Jos in footer pe acel site scrie clar la grupul de presa Evenimentul romanesc::

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU

Iar televiizunea titreaza in acelasi link:

"Televiziunea Focus tv, face parte din Grupul de Presă EVENIMENTUL ROMÂNESC"


De asemenea, in bara laterala scrie:

Lista publicatiilor editate si lista serviciilor de programe pe care le asigura GRUPUL DE PRESA EVENIMENTUL ROMANESC:
www.focustv.ro
www.focusfm.ro
www.sansabuzoiana.ro
www.sansavranceana.ro
www.edituraeminescu.ro

Anonim

iam dat a seara o scanare si nimik,cred ca emite numai pentru oras ,eu sunt la 40km de Buzau

Anonim

Pai e cam departe 40 km pentru o televiziune locala. Televiziunile locale emit de obicei pe analogic terestru doar pe raza de cam 10-15 km, rar receptionabile la 20-30 km cu o antena exterioara Yagi performanta. Asta daca emit si mai au emitatorul terestru in functiune si nu cumva mai emit doar prin cablu.

Anonim

"Anonim spunea...

Crezi ca aia de la Mediafax au scris ei la nimereala? S-au informat. Eu zic sa te mai informezi si tu. Studiaza pe siteul televiziunii....."
Mai mare informare decat marturia directa a lui Cristoiu, ce vrei?
Da, aia de la Mediafax au scris la plezneala. http://www.evz.ro/cna-a-acordat-licenta-pe-cablu-postului-focus-tv-detinut-de-ion-cristoiu-si-vlad-pufu.html

HD Satelit România

Este utilă discutia dvs pentru lamurirea unor aspecte. Am adăugat update cu informatiile dvs. sintetizate, precum si o imagine de pe website-ul focustv.ro si un citat din articolul de pe EVZ, pentru o mai bună intelegere a situatiei. Insa chiar daca Ion Cristoiu anunta ca nu intentioneaza sa deschida televizunea si ca va ceda partile sale sociale, detinute la respectiva societate comerciala, aceasta nu inseamna ca informatia Mediadax este incorecta, mai ales ca Ion Cristoiu , la momentul obtinerii licentei de catre respectiva societate comerciala, detinea ( si detine si la ora aceasta ) 48,9962234148% din aceasta.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile