miercuri, 1 aprilie 2015

Butonul NETFLIX ajunge pe telecomenzile mai multor televizoare din Europa

Întrucât NETFLIX a inceput sa se extindă in Europa îsi va continuă expansiunea si in alte tări europene, compania a anuntat că începând de luna aceasta diverse modele de televizoare smart, playere Blu-ray și receivere fabricate de mai multe branduri importante vândute în Europa vor avea pe telecomandă un buton dedicat pentru accesarea Netflix.


Este pentru prima dată când producatorii de electronice de consum vor livra in intreaga Europa dispozitive media ce au pe telecomanda butonul Netflix. Acest buton, care oferă acces direct la Netflix, este o prezență deja obisnuită de acum câtiva ani pe telecomenzile televizoarelor smart și ale playerelor Blu-ray din Statele Unite.

"Noul buton va ajuta telespectatorii din Europa sa comute pe Netflix la fel de ușor cum ar schimba canalele tv tradiționale și astfel să se bucure mult mai rapid de continutul pe care il oferim", a declarat Bill Holmes, șeful de dezvoltare a afacerilor Netflix.

Consumatorii din Europa vor găsi noul buton Netflix pe telecomenzi care vin cu dispozitive de la Panasonic, Philips, Sony, Toshiba și Vestel.

Butonul va fi inclus pe telecomenzi pentru modele de dispozitive din anul 2015, precum și pentru unele produse din anul 2014.

Netflix are peste 57 de milioane de membri în peste 50 de țări, care vizionează lunar un total de peste două miliarde de ore de productii tv, seriale și filme ( inclusiv seriale originale, documentare și filme de lung metraj), de cate ori doresc, oricând, oriunde, pe aproape orice ecran conectat la internet. De asemenea, utilizatorii pot pune pauză in redare sau pot relua vizionarea, fără reclame sau plăți suplimentare, cu exceptia abonamentul ales.

UPDATE 6 ianuarie 2016: Netflix s-a lansat si in Romania. Detalii găsiți AICI.


2 comentarii despre subiectul „Butonul NETFLIX ajunge pe telecomenzile mai multor televizoare din Europa”:
Alexyss

Netflix momentan nu este disponibil in ro.

Anonim

Va fi in viitor, ca au anuntat ca in cativa ani vor fi in toate tarile din Europa.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile