sâmbătă, 25 aprilie 2015

Aplicațiile de Facebook, Picassa și Twitter, indisponibile pe televizoare și alte produse LG

Conform unor mesaje pe care posesorii de televizoare LG Smart conectate la internet le-au primit in casuță postală a televizorului, aplicatiile dedicate serviciilor Facebook, Picassa și Twitter vor deveni indisponibile "începand din 30 aprilie 2015 pe toate televizoarele si sisteme ( nr: de ) acasă de divertisment multimedia LGE ( nr: LG Electronics ).

"Vă mulțumim pentru utilizarea Facebook, Picassa și Twitter ca parte a unui pachet de servicii LG Smart Tv. Puteti citi si evalua alte tipuri de continut disponibil in LG Store", mai precizează compania in mesaje.

Informatia se referă la toate televizoarele si alte sisteme de divertisment multimedia LG pentru acasă, dar mesajul este confirmat deocamdată doar pe modelele de televizoare LG din anul 2012.

Bineinteles, probabil prin browserul web al televizorului vor functiona in continuare serviciile Facebook, Picassa și Twitter, accesand adresa web corespunzătoare.


13 comentarii despre subiectul „Aplicațiile de Facebook, Picassa și Twitter, indisponibile pe televizoare și alte produse LG”:
Cipanu

citisem ... aici: https://support.google.com/youtube/answer/6098135?p=yt_devicesupport&hl=en&rd=1 .... ca nici youtube nu va mai merge device-urile mai vechi de 2012 (Sony .. Panasonic)

Anonim

in loc sa se mai cumpere smarttv se vor cumpara cutiute chinezesti cu android ... proasta miscare. oricum.


COMAN LUCIAN MARIUS

NICI PE TV LG-2014 NU MAI MERGE

Anonim

Nu sau inteles la bani.Partea proasta e ca clientul e cel care pierde.De ce sa mai cumpere un smart tv daca nu poate folosi cele mai populare aplicatii de pe smartfone sau pc ?
Cumperi un LED naspa ai pui o cutiuta chinezeasca si face muuuult mai multe ca un smart tv.

Anonim

Sper sa se inteleaga la bani.

Anonim

Si la LG SMART din 2013 nu mai poti folosi.

Unknown

Hai ca Picassa merita sa fie, dar celalalte doua nu merita din partea mea.

Anonim

Mai bine accesezi browse di nsmart cand vrei sa accesezi Facebook de exemplu decat aplicatia aia, e foarte simpla si nimic interesant. Sa nu scoata voyo, HBO GO, Seenow sau Youtube pentru ca sunt niste aplicatii care sunt bune, un continut interesant.

Anonim

Ciprian , Youtube va merge in continuare pe LG si alte televizoare smart, fie prin update de firmware, daca vrea Sony, Panasonic, LG, Samsung si altii sa faca update la noile API, fie in browser. Dacă ai pe smart TV sau pe consola de jocuri un browser web care acceptă conținut flash și / sau HTML5, poți continua să folosești YouTube accesând www.youtube.com în browser. La fel va merge si Facebook, Twitter, Picassa, dar nu prin aplicatii dedicate.

Anonim

Dar e mai bine sa mearga aplicatia Youtube pentru ca se misca mai repede decat daca ai intra de pe internet pe www.youtube.com

Anonim

Ma refeream in special la Facebook, Twitter, Picassa, ca Youtube merge si nu depinde de Youtube sa mearga aplicatia Youtube pe tv , ci de producatorii televizoarelor, care trebuie sa faca update la noile tehnologii implementate de Youtube, care cu siguranta optimizeaza diverse aspecte.

Anonim

Normal. Iar cele 3 aplicatii care nu se mai vad, nu sunt asa dezvoltate insa Youtube-ul da.

Anonim

you tube sa ramina fratilor ce naiba

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile