vineri, 10 aprilie 2015

Serialul „Into the Badlands”, la AMC Global

AMC Global a anunţat astăzi printr-un comunicat remis HD Satelit achiziţionarea drepturilor de primă difuzare a serialului original AMC, extrem de aşteptat, “Into the Badlands”. Produs de studiourile AMC, “Into the Badlands” se va difuza pe AMC Global la 24 de ore de la premiera de pe AMC (SUA), în toate teritoriile în care AMC Global este disponibil. Serialul va avea şase episoade de câte o oră, iar premiera se aşteaptă să fie în toamna anului 2015.

AMC Global şi-a asigurat drepturile de primă difuzare pentru “Into the Badlands” de la Entertainment One (eOne), care se ocupă cu distribuţia internatională a serialului pe toate platformele media prin înţelegerea exclusivă de export pe care o deţine cu AMC Networks, pe perioada mai multor ani.

Ştirea de astăzi vine recent după anunţul că AMC Global va lansa în toată lumea, în anul acesta “Fear the Walking Dead”, serialul pereche al “The Walking Dead”.

Bruce Tuchman, Preşedintele AMC şi Sundance Channel Global, a declarat: “ AMC Global s-a angajat să ofere telespectatorilor programe populare, originale, aflate la prima difuzare şi suntem încântaţi să adăugăm seriale originale AMC grilei noastre. Credem că ‘Into the Badlands’ şi ‘Fear the Walking Dead’ se vor îmbina perfect pe măsură ce vom continua să mărim amprenta noastră şi să susţinem partenerii de pe platformele pay-tv în extinderea bazei de abonaţi”.

Harold Gronenthal, EVP, Operaţiuni şi Programe, AMC şi Sundance Channel Global a declarat: “Având o echipă de creaţie de primă clasă şi o intrigă extrem de distinctivă şi convingătoare cu rezonanţă mondială, nu putem fi mai emoţionaţi în a prezenta „Into the Badlands” telespectatorilor din întreaga lume. Difuzând ambele seriale, „Fear the Walking Dead” şi „Into the Badlands” la doar 24 de ore distanţă de SUA, ne permite să unim telespectatorii din întreaga lume, pe măsură ce ei se bucură împreună de cele mai noi producţii originale AMC”.

„Into the Badlands” este un serial de arte marţiale inspirat din clasica poveste chinezească „Journey to the West” (Călătorie spre Vest). Într-un ţinut condus de baroni feudali, „Into the Badlands” spune povestea unui tânăr băiat care se îmbarcă la o călătorie printr-un teritoriu periculos pentru a găsi iluminarea.

“Into the Badlands” îi are în distribuţie pe Daniel Wu, care este şi producător executiv. Wu este un actor, regizor şi producător chinez-american, originar din Hong Kong care a jucat în peste 60 de filme. Printre actorii permanenţi ai serialului “Into the Badlands” se numără Emily Beecham (“28 Weeks Later”, “The Village”), Sarah Bolger (“The Tudors”, “In America”) şi Oliver Stark (“The Adventurer: The Curse of the Midas Box”, “My Hero”). David Dobkin (“The Judge”, “Wedding Crashers”, “Shanghai Knights”) va fi regizorul serialului.

Proiectul a fost creat de: scenariştii/showrunner-ii Al Gough şi Miles Millar (“Shanghai Noon”, “Smallville”), ei vor fi producătorii executivi alături de Wu, producătorii nominalizaţi la Oscar, Stacy Sher şi Michael Shamberg (“Django Unchained”, “Contagion”) şi cineastul de filme cu arte marţiale, Stephen Fung.

AMC Networks a schimbat imaginea postului TV MGM în AMC la sfârşitul lui 2014. Rebranding-ul a marcat prima distribuţie în afara Americii de Nord pentru AMC, unul din cele mai populare şi premiate mărci din televiziune. De atunci, AMC a lansat sute de feed-uri cu versiuni locale pe cablu sau platforme de satelit în Europa, America Latină, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu. De asemenea, AMC VOD, HD şi TV Everywhere acompaniază aceste canale

În plus, pe lângă programele originale de la studiourile proprii AMC Networks, AMC Global prezintă filme populare, premiate de la cele mai mari filmoteci din lume.Despre AMC Global

AMC Global, o unitate de afaceri a AMC Networks International, comemorează filmele preferate ale fiecărui gen şi decadă şi prezintă programe originale apreciate pentru a aduce telespectatorilor ceva mai profund, ceva mai bogat, Ceva mai mult. Reţeaua a creat unele din cele mai premiate seriale din ultimii zece ani şi a redefinit poveştile dramatice. Pe lângă faptul că este distribuit prin America de Nord, AMC este disponibil în peste 115 ţări şi teritorii. AMC Global este o destinaţie de distracţie de primă clasă disponibilă în HD şi SD şi pe toate platformele, inclusiv on-air, online, la cerere şi pe mobil.

Despre Entertainment One

Entertainment One Ltd. (LSE:ETO) este o companie internaţională de entertainment de top care este specializată în achiziţia, producţia şi distribuţia de filme şi programe TV. Reţeaua companiei se extinde în toată lumea inclusiv în Canada, SUA, RU al Marii Britanii, Irlanda, Spania, Benelux, Franţa, Germania, Regiunea Scandinavă, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud şi Coreea de Sud. Prin diviziuni de filme şi televiziune, compania oferă expertiză vastă în distribuţia de film, producţia TV şi muzică, programe de familie, merchandisinf şi licenţiere şi conţinut digital. Biblioteca de drepturi curentă este exploatată în toate formatele media şi include peste 40,000 de titluri de filme şi programe tv, 4,500 de ore de programe de televiziune şi 45,000 de track-uri muzicale.


Un comentariu despre subiectul „Serialul „Into the Badlands”, la AMC Global”:
Anonim

sunt fan arte martiale, iar amc sigur va face o productie interesanta !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile