joi, 2 aprilie 2015

Televiziunea DOQ va transmite și în limba română, în rezoluție HD

Televiziunea de documentare DOQ a anunțat că din luna aprilie 2015 va fi transmisa in rezolutie High Defintion ( HD ) si va fi disponibilă în patru limbi, intre care si limba română, alaturi de maghiară, cehă și engleză ( conform doqchannel.com, websiteul propriu al televiziunii ). Noul slogan va fi "DOQ Reloaded ( Reîncărcat )".

Grila de programe va oferi emisiuni despre mistere, istorie, tehnică, știintă, misticism, dar si noi programe documentare captivante, cum ar fi "Roma: Înălțarea și decăderea unui imperiu", "Lumi pierdute", "Megacatastrofe", "Dueluri aeriene", "Lupta Zeilor" sau "Universul".

In episoadele difuzate, telespectatorul va afla de exemplu cum triburile barbare au luptat cu Imperiul Roman, precum și ce trebuie sa faci pentru a deveni maestru in arte marțiale.

Vor exista si documentare despre sit-uri arheologice misterioase si ale enigme din istoria imperiilor antice. Vor fi difuzate si seriale despre cele mai mari realizari tehnice sau arhitecturale. In unele weekenduri vor fi maratoane de cate 3 ore cu serii de documentare din domeniile stiintei, misticismului si din alte domenii.

Deocamdată nu am gasit o frecvență pe satelit pentru DOQ HD, iar momentan nu ar fi transmise in limba română decat promotionalele, emisiunile fiind difuzate în limba engleză, conform unui coleg de hobby.


19 comentarii despre subiectul „Televiziunea DOQ va transmite și în limba română, în rezoluție HD”:
Anonim

Va fi la rcs???

Anonim

La UPC exista de mult, acum trebuie doar sa adauge subtitrarea in romana si sa-l scoata din pachetul Panonia.

Anonim

era la upc canalu asta hd ?? sau te referi la doq sd ?

Anonim

Ma refer desigur la versiunea SD :)

Anonim

pai a mai fost inainte subtitrat si in romana dar nu hd
apoi l au scos din romania acum il baga iar asa e ?

Ionut

Cand va fi DOQ IN LIMBA ENGLEZA LA UPC?

Anonim

Se poat pune si frecventele unde il putem atat in romana cat si HD?

DTH Fan

Pai scrie ca inca nu e pe satelit in HD. Iar in romana nu e decat promo deocamdata pe satelitul Thor, dar le vad in romana decat abonatii UPC Direct Ungaria. Ai aici toate frecventele de pe toti satelitii pentru DOQ:

http://ro.kingofsat.net/find.php?question=doq&Submit=Zap

Anonim

De aseara are pista audio RON, engleza, ceha si maghiara.

Anonim

Pai da, dar nu au inca subtitrare. Audio inseamna doar promo in romana.

Ionut

La upc nu a aparut nici o modificare cu privire la subtitrare sau coloana sonora, inca!

Anonim

Nici la telekom nu va fi in romana?

Anonim

Pai nu a anuntat nimeni ca va fi la UPC azi sau maine sau in viitor versiunea in romana... Poate va fi, dar nu a anuntat nimeni asta.

Anonim

Canalul este in pachetul Panonia la UPC. Prea putini il au. Daca UPC il pune in grila documentarelor si tradus in romaneste ar fi o chestie frumoasa facuta de UPC pentru abonati dar personal nu cred. Oricum cei de la UPC incep sa dea rateuri dar poate au in perspectiva introducerea de noi canale si nu spun nimic.Sa speram ca abonatii vor cere unele schimbari

Anonim

Pe cand vom avea DOQ in romana la Telekom ? Am urmarit varianta maghiara si e f fain, depaseste Viasat History cu orice pret.

CECILIAHG

Suntem in data de 28 iulie 2016 si acest canal la UPC nu este subtitrat in limba romana , si acele putine subtitrari (cateva) se fac total aiurea , subtitrarea este de multe ori de la alt documentar decat cel care se transmite sau subtitrarea nu este corelata cu imaginea. Noi romanii ca sa putem viziona acest canal in ROMANIA trebuie sa cunoastem alte limbi ( ex . engleza ) . FELICITARI CELOR CARE NE OBLIGA SA FIM POLIGLOTI !

Anonim

La care alt operator e transmis cu subtitrarea corect si complet ?

Bogdan

Ar trebui cat de curand sa apara si-n grila operatorului RCS-RDS

Unknown

S-a inchis DoQ

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile