marți, 26 mai 2015

12 noi canale HD în grila tv prin protocol IP & DVB-C, Food Network SD la Telekom DTH

BBC Earth HD, BBC World HD, Mezzo HD, MTV Live HD, AutoMotor und Sport HD, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, Food Network HD, E! HD, Bollywood HD, Nickelodeon HD și MyZen HD au fost introduse in grila tv prin protocol IP & DVB-C a Telekom România, conform colegilor de hobby de pe Forumul Softpedia. De asemenea, au intrat în grilă și canalele maghiare M1, M2, RTL 2, DOQ si Cool Tv.

Pe Telekom DTH ( satelit ) a fost introdus canalul Food Network in versiune SD. A fost eliminata televiziunea Fix und Foxi și au fost mutate National Geographic pe pozitia 333, iar National Geographic Wild pe 335.


17 comentarii despre subiectul „12 noi canale HD în grila tv prin protocol IP & DVB-C, Food Network SD la Telekom DTH”:
valentin

Wow !!! Cand o sa vedem si la rds asa ceva !!!?

Anonim

Cand o sa lanseze si ei IPTV

Anonim

Dar te poti muta, nea Valentin.

valentin

Scrie clar ca au fost introduse si pe dvb-c in grila digitala .

Anonim

nu se ocupa rcs-rds sa bage in grila toate canalele slabe

Anonim

Din cele 12 canale HD introduse, 9 nu as spune ca sunt slabe ...

Anonim

Daca si astea sunt slabe atunci cred ca te uiti numai la Taraf.

Anonim

unde pot sa vad grila completa telekom cablu?

Anonim

Telekom Cablu e experimental, doar in anumite cartiere din Bucuresti parca si de aceea oferta nu e prezentata oficial pe site, desi exista. Eventual poti sa suni la Telekom si sa ii intrebi daca au in zona ta cablu si ce grila au. Daca nu au, te orientezi catre IPTV.

Anonim

noi la dth suntem orfani care platim multi bani

Anonim

introducerea unui nou canal gen paprika in grila dth reprezinta o insulta ,ma gandesc serios sa parasesc providerul

Anonim

Crezi ca ma intereseaza pe mine pe cine parasesti tu si ca te simti insultat de introducerea unui canal ? Si unde ai citit tu aici ceva de Paprika Tv ? Du-te si bea o cafea, sa te dezmeticesti.

Unknown

In ce pachet este valabil canalul Food Network la Telekom ? In pachetul Variat (s) nu este .

Anonim

Pe satelit nu a intrat nici un canal HD...

Marin

Admin,poti introduce imagini si de la celelante canale de pe IPTV care atesta introducerea lor?

HD Satelit România

Au început sa fie introduse deja și oficial majoritatea canalele menționate, chiar în grila afișată pe websiteul Telekom, la Extraopțiunea HD si Hungarian:

https://www.telekom.ro/fix/televiziune-iptv-l.html

Un printscreen, dacă nu poți să accesezi websiteul oficial Telekom:

Click pentru Printscreen

Anonim

Pentru Anonim - 26 mai 2015, 09:18 si pentru Anonim - 26 mai 2015, 11:05 nu sunt manelist da' tin sa va anunt ca taraf tv are audienta mai mare decat posturile alea :)).
referitor la ce am scris posture slabe pentru mine inseamna audienta 1-2 %, adica cei care urm,aresc asa ceva reprezinta 1-2% din restul abonatilor de cablu lucru care compania RCS&RDS a specificat clar ca-n cazul posturilor Discovery "nu acceptam principiul 1-2 % se uita si 100% platesc". Eu ma uit mai mult la sport si muzica si rar la documentare si filme asa ca n-as dori sa le platesc suplimentar la aboanemnt. Si mai este ceva... daca ar fi sa platiti pachet separat pe acele programe undeva la 5-10 lei/luna n-ati mai fi atat de entuziasmati sa le aveti in grila de programe. Mai terminate odata cu mentalitatea asta de "pomanagii" sa fie moaca si restul de 98-100% sa va plateasca porcariile alea de canale cu documentare asa cum nici eu n-am pretentia sa am moaca programe cu sport si muzica si chiar le-as plati separate daca ar fi cazul.
"Bagarea in seama" si "pomeni" sub toate formele astea sunt caracteristicile principale ale romanilor, de aia n-o sa aveti programe multe pe cablu, televiziune digitala terestra, s.a.....pentru ca daca ar fi sa scoateti bani din buzunare nici macar nu si-ar acoperi cheltuielile cei care se ocupa cu asa ceva cu voi

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile