marți, 12 mai 2015

RCS-RDS a introdus HBO Comedy HD, Cinemax HD, AXN HD si Digisport 3 HD în grila digitală de cablu

RCS-RDS a introdus HBO Comedy HD, Cinemax HD, AXN HD si Digisport 3 HD în grila digitală de cablu. Pentru receptionare este probabil necesara o rescanare ( cel putin unde am testat, pe televizor cu CAM CI+, a fost necesar ). Pe receptor de cablu HD de la RCS RDS am efectuat o resetare la setarile implicite, urmată automat de scanare.

Canalele AXN HD si Digisport 3 HD sunt necriptate, iar HBO Comedy HD și Cinemax HD sunt criptate, fiind receptionabile de abonatii la pachetul MaxPak. Toate cele 4 canale sunt versiuni HD ale canalele SD corespondente, cu continut identic, dar la rezolutie superioară.

Nu am o evidență exacta a frecventelor din țara, dar am impresia ca a fost eliminata o televiziune analogică si au adaugat aceste canale digitale HD, pe respectiva frecventa utilizata anterior de televiziunea analogică.


29 de comentarii despre subiectul „RCS-RDS a introdus HBO Comedy HD, Cinemax HD, AXN HD si Digisport 3 HD în grila digitală de cablu”:
Bogdan

Aşa tata să tina tot asa

Anonim

Au fost eliminate ori Viasat Explorer ori Viasat Nature. In general frecventa 474 Mhz este cea cu posturile noi.

Anonim

da......din grila analogica a fost scos VIASAT Nature !!!!

Anonim

Bine au facut !

Anonim

La Bucuresti frecventa este 442MHz cu 256qam

Bianu

RCS&RDS este cel mai bun operator de pe piata romaneasca. BRAVOOO

Anonim

fara speranta la telekom

Unknown

RDS-RCS SINTETI CEI MAI TARI, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,CEL MAI BUN OPERATOR DE PE PIATA

Anonim

ce pret are abonamentul RCS digital baza in Bucuresti ?

Anonim

Dorim numai abonamente HD si CI+ cam cat costa fara hbo....?

Anonim

si pe satelit nimic?

Anonim

Abonamentul baza costa 25,00 Lei analogic si 29 lei digital la cablu RCS. Nu ai nevoi de CI , daca iei numai baza, ca sunt necodate.

Anonim

Si daca ai un televizor cu receptie duala (digital si analogic), nu ai nevoie nici de decodor si nici de CI+, binenteles daca nu vrei MaxPak. Prinzi canalele HD fara problema prin cablu coaxial...

Anonim

Pai toata lumea prinde canalele HD prin cablu coaxial, nimeni nu are fibra direct in televizor... Poate vrei sa spui ca nu are nevoie de cablu digital, poate sa se aboneze la cablu analogic si prinde si pe cele digitale, inclusv HD, cu exceptia celor 10 -12 criptate. Insa cat timp vor mai fi atat de multe necritptate in digital nu se stie, mai ales acum, dupa ce au introdus si CAM CI+.

Anonim

salut. poate sa confirme cineva ca si la Timisoara se receptioneaza canalele respective ? eu am incercat sa le caut/receptionez si.... nimic. multumesc

Anonim

Intra si pe satelit 3 canale HD din cele 4 momentan

Unknown

poate ca e prea devreme de anticipat,dar cred ca odata cu inceperea darii in functiune a satelitului Thor 7,cred ca vom avea si pe satelit un update important de canale HD !

Anonim

Este si in Timisoara 482000 frecventa (khz), 6900 frecvetana simbol ( ks/s ) , 256 modulatie (QAM)

Anonim

multumesc

Anonim

ha ha si net de la 200 la 300 bravooo rds !!!! fara nici un cost

Anonim

anonym de la 14.29, ai informatii sigure ?

Anonim

Galati
474000/6901/256qam

Anonim

Pentru constanta? va rog...

Anonim

370 mhz/ 6900 sau 6901/ 256 QAM

Anonim

Imi poate reconfirma cineva ceea ce am observat? Nu sunt hd deocamdata chiar daca apare sigla cu hd. Parerea mea este ca sunt la calitate digitala si nu hd. Sper sa fie in teste si sa nu ramana asa. Zona Bucuresti & Ilfov.

Anonim

Bineinteles ca sunt HD, cel mai bine observi studiind pe un televizor HD diferentele contururilor siglelor, comutand intre versiunea SD si versiunea HD.

Unknown

Si eu am constatat acelasi lucru. Imaginea hd nu stiu cat e de hd. Poate contentul Axn sau Cinemax nu e mereu hd. La caracteristici tehnice asa apare, insa imaginea lasa de dorit, fiind un soi de digital. Am stat expres pe reclame si nici acolo calitatea imaginii nu iesea in evidenta. Imaginea are mult grain, siglele ca si subtitrarile nu ies in evidenta. Poate ca se lucreaza inca si vor remedia in orele urmatoare. Programele sunt preluate de pe satelit ca fiind hd, deci asteptam...
Poate si voi ati observat de-a lungul timpului ca exista diferente ale calitatii imaginii la posturile hd de la RCS. Unele posturi chiar iti fac placere sa le privesti.
Spunea cineva de Viasat Nature ca a fost scos de pe analog. Sper ca inca mai exista pe Hd ca postul ala avea cea mai buna imagine hd. Vad ca programul exista dar e trecut cu dublu titlu; Visat Nature/Viasat History!

Anonim

E problema posturilor respective ce content difuzeaza. RCS le transmite HD, se obvserva din conturul de la sigla, cum zice cineva mai sus, si din modul de recunoastere a rezolutiei de catre televizor sau receptor, cum spui si tu.

Anonim

vrem si taraf HD si Etno HD !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile