miercuri, 6 mai 2015

Selfsat>IP, prima antenă plată cu IP LNB

Operatorul de sateliti SES a prezentat public ceea ce compania descrie ca fiind prima antenă plată in banda Ku,  fabricată în scop comercial, cu un IP LNB integrat ( compatibil cu protocolul SAT>IP promovat de SES ).

Selfsat>IP este o antenă plată produsa in Coreea de sud de compania I DO IT. Antena are versiuni de diverse dimenisuni, cea mai puternică fiind cea de 517 x 517 mm.  Selfsat>IP permite distributia inclusiv de fluxuri HD si 4K UHD ( receptionate de la sateliti ) printr-o rețea WiFi de la domiciliu, simultan catre până la opt ecrane diferite, cum ar fi smartphone, TV, PC desktop, laptop, tableta si alte dispozitive.

Antena, care va fi disponibil în Europa în curând, poate fi instalată în locații cum ar fi blocurile din orașele în care antenele parabolice sau offset standard nu sunt acceptate.

Versiuni cu un router integrat WiFi cu raza de pana la 80 metri sunt de asemenea disponibile pentru piața receptiei de camping.

Antena încorporează două ieșiri coaxiale, în plus față de iesirea IP, ceea ce înseamnă că acesta poate fi conectată la receptoare de satelit obisnuite.

"De mai mulți ani suntem pionieri in dezvoltarea și producția comerciala de antene plate de înaltă performanță pentru banda Ku, pentru piețele din întreaga lume. Datorită colaborării cu SES, suntem acum în măsură să integrăm tehnologia SAT> IP în antenele noastre. Aceasta permite distribuția în direct a televiziunii prin satelit către dispozitive WiFi, cum ar fi tablete si smartphone-uri, o caracteristica importanta inclusiv către piata receptiei in camping", a declarat Seung Joon IM, CEO al "I DO IT".

Thomas Wrede, vice-presidente la Departamentul Sisteme de recepție de la SES, a declarat: "Astăzi, peste 40 producători sunt in curs de dezvoltare a unor produse ce sunt compatibile cu standardul SAT> IP și suntem foarte incantati să sprijinim "I DO IT" în eforturile lor. Aceste evoluții au fost puternic determinate și susținute de SES Industry Days și nu ar fi fost posibile fără eforturile comune ale industriei. Vom continua să impulsionăm avantajele pe care comunicațiile prin satelit le oferă, modelând industria și creând unui ecosistem durabil și de înaltă performanță."


6 comentarii despre subiectul „Selfsat>IP, prima antenă plată cu IP LNB”:
Anonim

practic antena asta nu mai are nevoie de receiver pentru canalele la liber ?

DTH Fan

Da, daca urmaresti canalele de satelit pe un dispozitiv compatibil SAP>IP. Probabil nu toate televizoarele vor merge fara receiver, ci doar cele compatibile SAT>IP, iar telefoanele, pcurile si tabletele vor trebui sa aiba vreo aplicatie sau ceva soft dedicat. Cel putin asa cred. Oricum, e foarte interesanta, de abia astept sa o testez cand voi avea posibilitatea.

Anonim

Probabil va dura pana o vom testa. Cred ca are un pret pe masura senzatiei pe care o prduce. Adica ”SUPER!”

Mihaita

Anonim de mai sus, probabil nu ai inteles ce inseamna tehnologia SAT>IP. Ai testat tu pana acum asa ceva ?

Unknown

De ce se receptioneza partial canalele digi tv cu o antena plata (34dB gain/ LNB incorporat)? Ex: TVR2,Digi World/Life TNT,ProTv2 ProTv Gold mai toate children channels sunt ok, dar NU si celelalte canale.

Anonim

Din cauză că pe frecventele cu semnal slab, antena plata nu are eficiență bună la receptie, recepționezi doar frecvențele cu semnal foarte bun sau bun.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile