luni, 25 mai 2015

Telekom Romania a lansat Magenta One

Telekom Romania a lansat ofertele Magenta One, dar si un configurator de pachete, pe care le găsiti pe websiteul companiei telekom.ro. Configuratorul permite alegerea serviciilor dorite, iar apoi prezintă oferta cea mai apropiată de selecția pe care clientul a efectuat-o.

Magenta One reprezinta de fapt un concept de unificare si simplificare: factură pentru toate serviciile Telekom ( fixe si mobile de telefonie, internet și televiziune), punct de contact unic ( un singur Call Center, o singură aplicaţie MyAccount, inclusiv o aplicaţie pe mobil) și magazine ( One Stop Shop ) in care gasesti serviciile complete ale companiei.

Romania este a treia țară, după Germania şi Slovacia, în care Magenta One este lansata de Deutsche Telekom, o ofertă integrata mobil-fix, conform Telekom Romania, ce avea la sfarsitul lunii aprilie 2015 un numar de 100000 clienti la pachete integrate și "care acum devin parte din universul MagentaONE"

Noul concept comercial pentru pachetele integrate fix-mobil se adreseaza nu doar persoanelor fizice, cât firmelor si anunță 10 secunde timp mediu de aşteptare în call center pentru clienţii cu pachete integrate fix-mobil, dar si divertisment şi conţinut TV pe toate tipurile de ecran (TV, tabletă, laptop, smartphone).

Televiziune interactivă aduce funcţionalităţi noi odată cu MagentaONE, Telekom Romania lansand o nouă versiune îmbunătăţită a serviciului de televiziune interactivă tv prin protocol IP, cu arhivă TV ( programele de televiziune difuzate în ultimele 7 zile pe canalele disponibile, în principal canale de sport şi documentare, pot fi accesate în reluare).

Utilizatorii pot folosi funcţiile „pauză” sau „derulare” pentru emisiunile din arhivă, ca în cazul opţiunii „Video la Cerere”. Crearea unei arhive personale de conţinut prin Înregistrările în Cloud. Cu această nouă funcţionalitate, utilizatorii pot înregistra emisiunile preferate, filmele şi competiţiile sportive în cloud, fără a fi nevoie de un dispozitiv special de stocare sau de un receiver diferit. Conţinutul va fi disponibil pe toate dispozitivele asociate Telekom TV.

Video la cerere pe toate ecranele – utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de conţinut video (filme, documentare), pentru o experienţă multi-ecran, fie prin sistemul pay-per-view, fie sub forma unui abonament lunar. În plus, o parte din titluri sunt disponibile gratuit.

Serviciul TV Interactiv (tv prin protocol IP) include şi o variantă îmbunătăţită a Ghidului Electronic de Programe, care oferă posibilitatea de a seta alerte pentru evenimente viitoare, de a crea liste cu canalele preferate pentru fiecare membru al familiei sau de a urmări două canale în acelaşi timp prin sistemul PiP.

De asemenea, începând din această vară, clienţii tv prin protocol IP vor putea să vizioneze propriul conţinut pe ecranul TV, prin intermediul dispozitivelor USB conectate direct la receiver.

Clienţii din zonele cu acoperire de fibră optică (FTTx) beneficiază în plus de serviciul TV multi-room pentru toate televizoarele de acasă, şi de pachetul HBO şi HBO Comedy gratuit. În prezent, 23 de oraşe din România sunt acoperite cu fibră optică (FTTx).

Prin abordarea MagentaONE pentru segmentul de business, compania își reafirmă filosofia „One stop shop”, printr-un singur punct de contact pentru toate nevoile de comunicare ale companiilor, indiferent de mărimea acestora.

Odată cu introducerea serviciului One Drive de la Microsoft, fără niciun cost suplimentar, în toate pachetele convergente, Telekom a lansat practic primul portofoliu de soluţii convergente fix-mobil și cloud din România, disponibil acum sub umbrela MagentaONE. Astfel, toţi clienţii de business MagentaONE dispun de spaţiu de stocare securizat de 1 TB, certificat ISO, precum şi de acces la versiunea online a soluţiilor Microsoft Office.

Telekom are un portofoliu extins de soluţii standard de business dedicate, care cuprinde de la aplicaţii şi servicii de bază cum ar fi stocare, antivirus, găzduire web şi design web, până la cele mai avansate, precum Office 365, CRM (customer relationship management), ERP (enterprise resource planning), toate însoţite de opţiuni flexibile de finanţare a echipamentelor, care vor fi integrate gradual sub umbrela MagentaONE. Astfel, Telekom se concentrează pe simplificarea proceselor IT&C şi pe creşterea eficienţei şi competitivităţii afacerilor clienților.


13 comentarii despre subiectul „Telekom Romania a lansat Magenta One”:
Anonim

Este modelul german, similar cu Magenta Eins.

Anonim

Eu vreau sa ma abonez la ei, ca m-am saturat de altii. Pe strada mea sunt singura alternativa, asa ca m-ar interesa care dintre ofertele de mai sus sunt cele mai bune raportand pret / calitate * cantitate.

Anonim

depinde, eu as lua pe aia la 62 lei, ca alelate nu mi-as permite

Anonim

e misto daca baga sa vezi filme de pe stick pe risaivar

Anonim

A fost introdus canalul Food Network poziția 407
Nat Geo Wild s-a mutat pe poziția 335
National Geographic s-a mutat pe poziția 333

Anonim

A fost eliminat canalul Fix und Foxi

Anonim

Pentru ca sunt de 3 lei. Ori ciorba ori supa? :)

Anonim

scump, foarte scump sa dai in medie peste 100 de lei ca sa ai un net si niste progarme cu audienta sub medie

Anonim

Astia iar isi bat joc de clienti in stilul caracteristic. Poate isi da seama cineva ca preturile astea sunt mult prea ridicate fata de concurenta si ii da in judecata. Singurii indreptatiti sa ia atitudine in chestiunea asta sunt clientii, iar daca acestia se vor conforma cu harneala asta de Magenta One (menita sa ii induca in eroare in privinta raportului pret-servicii, nu sa simplifice absolut nimic), atunci e fix vina lor si merita ceea ce patesc. Telekom face ceea ce stie mai bine in Europa: sa ii pacaleasca pe toti.

Mihaita

Si tu din ce țară esti ? Unde ai auzit tu sa dea cineva in judecata o firmă ca are preturile prea ridicate, in opinia ta ? Tu ai auzit de economie de piață ? Nu au clienti, atunci dau faliment, au clienti care le convin preturile, atunci prospera. Asta e mecanismul economiei de piata. Dar in niciuna din situatii nu e treaba ta, că doar nu lucrezi la concurență sa iti pese, doar atunci ți-ar păsa de soarta succesul sau insuccesul altora, ceea ce cu siguranță nu este cazul la tine :)

Anonim

Au modificat. La prima poza apare pretul de 109.37 Lei/lună nu 71.

HD Satelit România

OK, mulțumesc, am modificat poza.

ROmanul

Am incercat abonament unic. Nu merge. Concret aveam abonament de internet VDSL de 20Mbps si telefonie fixa fara minute incluse pentru ca imi trebuia doar net-ul (ca rezerva in caz ca pica UPC-ul). Sotia avea o cartela veche Cosmote functionala si activa pe care a vrut s-o treaca pe abonament. Ei nu mergea abonament unic la toate trei pentru ca atunci cand operatoarea seta toate trei la internet aparea ADSL de 6Mbps (internet large!!!! culmea). Si pana la urma am ales abonament de internet (S small de 20Mbps cum era pana atunci) si telefonie fixa iar pentru mobilul sotiei am facut alt abonament tot pe numele meu pe care era si abonamentul de internet fix si telefonia fixa. Nu spun ca m-am certat cu ei o saptamana pana am renuntat si am ales solutia cu abonamente separate.
NU MERGE!!! Poate acum o sa mearga dar la mine s-au mirat toti operatorii pentru ca softul lor cand reunea cele trei servicii imi downgrada viteza la net de la 20 la 6 Mbps de la VDSL la ADSL. SI culmea e ca la mine nu mai puteau pune ADSL ca au schimbat nu stiu ce la retea si mi-au schimbat modemul obligat cu altul VDSL. Trebuia sa-i las si sa vada ca nu pot pune ADSL la mine...

Ca sa nu mai spun ca la Telekom inca sunt persoane care au lucrat cred la Romtelecomul comunist. Pentru ca ei au impresia ca-mi fac o favoare ca imi fac abonament. Pe vremea lui Ceausescu cine nu stie faceai cerere azi si peste cativa ani daca aveai o pila iti tragea si telefon. La fel m-am simtit si eu cand am facut cerere sa am trei servicii pe acelasi contract. Tratat de parca mi se facea o favoare si eu trebuia sa le fiu recunoascator.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile