vineri, 1 mai 2015

Televiziunea Universal Channel România a fost închisă

Astăzi s-a închis televiziunea Universal Channel Romania, ieri fiind ultima zi de emisie in țara noastră.

Versiunea românească a televiziunii Universal Channel a anuntat inca din 1 aprilie 2014 ca incepand cu 1 mai 2015 se retrage din Romania. Reprezentanții Universal Networks International, compania care deține postul de televiziune, au precizat la acel moment că decizia a fost luată după o evaluare minuțioasă și că se vor concentra pe celelalte posturi din portofoliu, Diva și E! Entertainment Television.

Pe 1 ianuarie 2015, televiziunea Universal Channel România a iesit din grila RCS-RDS si nu a mai fost reintrodusa. Pe 1 mai 2015 a iesit si din grila tuturor operatori de servicii tv cu plată din Romania care mai trasmiteau acest canal ( Telekom Tv, Nextgen, AKTA, iNES etc ).

Cu o audienta in 103 țări, Universal Channel este tradus in continuare in diverse limbi, printre care a fost si limba româna, canalul nefiind inchis in toate țările.

Universal Networks International este o divizie globală de televiziune a NBCUniversal, care oferă conţinut pentru mai mult de 176 de ţări din Europa, America Latină, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia Pacific.

Televiziunile companiei sunt ( pe langa Universal Channel ): Syfy, E! Entertainment Television, DIVA Universal, 13th Street Universal, Studio Universal, The Style Network, Telemundo şi Golf Channel. Compania este implicata si in KidsCo, dar reprezinta si Movies 24.

De asemenea, NBCUniversal News Group coordoneaza operatiunile internationale ale CNBC şi NBC News.

Tot pe 1 mai, dar anul trecut, televiziunea The Style Network s-a retras din România, in urma deciziei transmise de catre managementul televiziunii. The Style Network este deținută ca un joint-venture între NBCUniversal și Hearst Corporation

Universal Channel s-a inchsi astazi si pe piața media din Ucraina.


13 comentarii despre subiectul „Televiziunea Universal Channel România a fost închisă”:
Anonim

asteptam un nou canal de desene animate in locul universal chanel la telekom ,binenteles sd

Florin

Mai este in grila telekom universal

Anonim

BRAVOOOOO !!!!!!!!!! Exista asa ceva?

George

Disney XD apare Telekom

Anonim

Drum bun si cale batuta, si in Romania sa nu mai apari.
In Romania, nu este la fel ca in America, de exemplu.
Acolo sunt 6 televiziuni mari care se lupta titlul liderului de audienta zilnic, ABC, NBC, CBS, The CW, BBC si FOX. Iar in fiecare zi liderul este diferit.

In Romania pentru liderul de audienta se lupta Antena 1 cu ProTV, dar de aproape fiecare data ProTV este pe locul 1 in prime-time(19:00 - 22:30), chiar daca Kanal D ocupa locul 3, el se multumeste cu atat, deocamdata.

Deci, in concluzie, n-ai cum sa faci audienta in Romania atata timp cat nu oferi ce ofera liderul..

Anonim

mini Disney de maine la telekom

Anonim

Este la nivel de ''zvon'' din toamna se va lansa pentru Romania Hollywood Tv in format HD! Canal de filme (fara reclame).

Anonim

hd la telekom? amice esti complet dezinformat

Anonim

2 mai 2015 - Mai este universal channel dar postul lui de canal este negru si fara informatii.
Poate are probleme la canal astazi. Probleme : Negru. (La televizor).

Anonim

Nu mai este niciun Universal Channel Romania, apare doar numele lui in lista la unii operatori care au uitat sa elimine denumirea din lista de programe, canalul a fost inchis.

COMAN LUCIAN MARIUS

ce program va fi la telekom in locul lui universal?????????????

Anonim

Nu se știe ce canal va fi înlocul lui Universal Channel

Anonim

Pai a anuntat cineva ca va fi inlocuit cu alt canal ? Ca nu am citit pe niciunde. Poate in viitor, dar nu e ceva oficial curand.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile