sâmbătă, 30 mai 2015

UEFA Champions League revine din august la ProTV, alături de Europa League și Supercupa Europei

UEFA Champions League revine din august la ProTV, care va difuza primele optiuni din Europa League si Champions League in urmatorii trei ani, alaturi de Supercupa Europei, anunta Sport.ro.


Meciurile echipelor romanesti din cele doua competitii, impreuna cu rezumatele Champions League si Europa League, vor fi transmise la ProTV in zilele de marti, miercuri si joi.

La sfarsitul anului trecut, Pro Tv a anunţat că a achiziţionat drepturile pentru meciurile “free to air” destinate posturilor fără plată, după ce Dolce Sport anuntase că va transmite următoarele trei sezoane ale UEFA Champions League şi UEFA Europa League, pe toate canalele sale de sport.


11 comentarii despre subiectul „UEFA Champions League revine din august la ProTV, alături de Europa League și Supercupa Europei”:
Anonim

Super

Jipa Mihail Gheorghe

perfect !!!

Anonim

Ce perfect bai Pro Tv da doar 2 meciuri unul din Champions League optiunea free to air de martea si un meci din Europa League optiunea free to air de joi

Anonim

Pentru abonatii UPC este foarte bine, ei nu au posturi speciale. Pentru abonatii RCS-RDS decat deloc e bine si asa dar avand in vedere ca in ultimii 3 ani au dat foarte multe meciuri este o dezamagire. Pentru abonatii Telekom este cel mai bine, ei sunt cei mai castigati. Puteti insa sa va abonati la pachetul Dolce prin intermediul Telekom TV & Mobile si se rezolva treaba.

Anonim

Departamentul de promovare al Telepom stie ca tu postezi aici in loc sa fraieresti lumea pe pagina de facebook ?

Jipa Mihail Gheorghe

anonim stii sa citesti primele optiuni !!!!!!!!!

Anonim

pro tv va transmite meciurile stelei daca se califica, daca nu probabil meciurile barcei sau ale realului, ptr ca astea 2 echipe au cei mai multi suporteri in RO

Norocosi cei cu Dolce, au UCL, UCL, F1... ce-a ajuns si Digi, astea erau competitiile lor, dar ii intereseaza mai mult Liga 1 din ce vad.

Anonim

*UCL, UEL, pardon.

Parca si NBA e tot la ei...

Anonim

PRO TV transmite primele optiuni din Champions League,Europa League si Supercupa Europei pentru ca au emisiunile lor in grila de toamna ca de exemplu:MasterChef,serialul Las Fierbinti,emisiunea Visuri la cheie si Vocea Romaniei.Ar trebui ca PRO TV sa transmita mai multe optiuni decat primele.De exemplu sa puna MasterChef doar in zilele de Luni cand nu se transmit meciurile,apoi serialul Las Fierbinti cand sunt meciurile din Champions League si Europa League,emisiunea Visuri la cheie sa se difuzeze in dupa-amiezile de luni pana vineri si cand nu sunt meciurile Champions League si Europa League,sa difuzeze macar un Film.

Anonim

Ar fi frumos sa difuzeze mai multe meciuri din UEFA Champions League free to air.

George

Partizan 4-2 Steaua

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile