miercuri, 3 iunie 2015

Abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat, mai ieftin - Telefoane gratuite la noul abonament Complet 5

RCS-RDS a redus preturile la abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat pentru cei care nu aveau alte servicii sau mai aveau contractat doar un serviciu de la companie ( internet sau televiziune ).

Pentru clientii care nu erau abonati la niciun alt serviciu RCS-RDS, inainte costa 10 euro ( sau 7 euro, daca sunt contractate mai multe abonamente ), acum costa 6 euro ( sau 5 euro, daca vor fi contractate mai multe abonamente).

Pentru abonatii la televiziune sau internet fix inainte costa 7 euro ( sau 5 euro daca optau pentru mai multe abonamente), iar acum costa 5 euro in ambele situatii.

Pentru abonatii la televiziune si internet fix, costa 5 euro ( sau 4 euro, daca optau pentru mai multe abonamente ), deci preturile vor ramane neschimbate.

Modificarile se vor aplica si la clientii existenti, cu contracte deja incheiate, pentru facturile pentru luna iulie.

Abonamentul Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retelele internationale fixe si pina la 3000 de minute in retelele internationale mobile, internet mobil nelimitat in reteaua RCS-RDS si 100 MB/luna pentru date in roaming national.

RCS - RDS a lansat si abonamentul Complet 5, pentru persoane fizice si juridice, care va oferi clientilor smartphone-uri GRATUITE ( la semnarea contractelor pe 24 de luni ).

În oferta actuala sunt prezente telefoanele gratuite Samsung Galaxy Pocket 2, Philips S308, Lenovo A328, Microsoft Lumia 435, Allview P5 Life și Huawey Ascend Y520.


8 comentarii despre subiectul „Abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat, mai ieftin - Telefoane gratuite la noul abonament Complet 5”:
Anonim

Să fie primit!

Unknown

Ca şi o completare:

Aceasta modificare de discounturi se va opera pentru clientii noi de la 01 iunie si pentru cei existenti se va face automat de la 1 iulie.

Anonim

facilitatile astea nu scuza semnalul si acoperirea slaba precum si inapoiatul 3G fata de 4G la companiile concurente

Anonim

Unde are concurenţa acoperire 4G? Şi câţi clienţi au terminale 4G? În spoturile TV probabil.

Anonim

imi place digi, dar telefoanele alea sunt jalnice :))

ADB

Multumesc Bogdan Vaida pt. completare! Ma ajuta cu planurile mele viitoare de eficientizare costuri.

Anonim

Dacă aveau în oferta actuala,Samsung galaxy trend plus era super ok...În rest Rds THE BEST...

Anonim

mi.au redus abonamentul fara a dat vreun mesaj sa anunte sau ceva a trebui sa aflu de la tv ...au tarifat numerele mobile internationale cu care puteai vorbi cu minutele din abonament..precizez ca vb cu acelas numar de telefon din afara de 7 luni fara niciun cost suplimentar iar din iulie sa aflu singura pe factura mea care sa umflat cu 35 de € ca a devenit tarifat cu 36 de centi pe minit ! Tin sa precizez ca n.am primit niciun mesaj in privinta schimbarilor tarifare sau in alt sens!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile